Mehmet Asaf'ın Röportajı

21.6K 1.5K 568
                                    

Röportajı okurken, gerçekliğini arttırabilmek için görseller oluşturdum.

Yorum yapabilmeniz için de ayriyeten yazı olarak bölüm içine diyalogları ekledim.

Keyifli okumalar dilerim

 Yeni Nesil: Karamehmet

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yeni Nesil: Karamehmet

Karamehmet Şirketler Grubu Ceo'su, genç girişimci, Mehmet Asaf Karamehmet hakkında merak edilenleri Burcu Akay'a anlattı.

Mehmet Asaf Karamehmet Kimdir?

Genç işadamı 18 Kasım 1989 Artvin doğumlu. Lise öğrenimini Üsküdar Amerikan Koleji'nde tamamladı.2012 yılında Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Amerika'da MBA programını tamamladı. Program tamamlandığında aile şirketlerinde iş hayatına adım attı. Ahmet Güvenç'ten devraldığı yöneticilik koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren başarılı yatırımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Normal bir insanım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Normal bir insanım.

-Öncelikle evinizin kapılarını bize açtığınız için çok teşekkür ederiz.

M.A Karamehmet "Özel alanımı çok kolay paylaşabilen biri değilim ama yapım ekibiniz oldukça ısrarlı çıktı. Galiba bu durumda kapıları ben açmış olmuyorum."

Mehmet Asaf Karamehmet aslında kim?

Mehmet Asaf Karamehmet - "İş dünyasındaki yönetici kimliğim dışında bir evlat olmaktan ya da abi olmaktan başka büyük bir vasfım yok. Normal bir insanım aslında"

Bu işin gereklerini bilerek büyütüldüm

- İş hayatına çok hızlı bir giriş yaptınız. Karamehmet'lerin oğluyken bir anda adından söz ettiren bir işadamı oldunuz bunun sırrı nedir ?

M. A. Karamehmet - "Bu dünyaya çokta uzak değildim, bu işin gerektirdiklerini bilerek büyütüldüm. Başarımın sırrı kadere çok az hata payı bırakacak kadar detaylı planlamalar yapmam. Kontrolüm dışında gelişen olaylar beni mutlu etmez. "

İstanbul MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin