|Κεφάλαιο 11|

1.8K 123 29
                                    

Κόνορ

Κάναμε έρωτα για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι, όταν πήγα πάλι στο εξοχικό σπίτι του Αλ στην Αλμπέρτα. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν ακόμη πιο μαγικό από το προηγούμενο. Κανείς δεν μας έδινε και πολλή σημασία και μας άφηναν να εξερευνούσαμε τόσο το δάσος τριγύρω όσο και την σχέση μας.

Τότε, μας επισκέφτηκαν οι γονείς του Αλ. Τα πράγματα ξεκίνησαν σχετικά καλά. Είχαν έρθει για διακοπές, οπότε ο πατέρας του είχε μια σχετικά καλή διάθεση. Μου ήταν αρκετά ευγενικός και μου φερόταν με αρκετό σεβασμό αρχικά. Η μητέρα του ήταν στον κόσμο της, διαβάζοντας περιοδικά στην πισίνα όλη μέρα. Κάθε φορά που μας έβλεπε έλεγε ένα τυπικό: "Γεια σας, αγόρια."

Τα προβλήματα άρχισαν ύστερα από ένα βραδινό. Είχαμε κάτσει όλοι στο τραπέζι δίπλα στην πισίνα, τρώγοντας κοτόπουλο με σαλάτα. Ο κ. Τέιλορ μιλούσε για την επιχείρηση, μιλώντας κυρίως στον Αλ, ο οποίος προσπαθούσε να δείξει πως ενδιαφερόταν.

"...Στο τέλος όμως, χάσαμε περιπου δυο εκατομμύρια σε αυτήν την επένδυση" ο κ. Τέιλορ είπε, "Γιατί νομίζεις πως συνέβη αυτό, Άλντρικ;"

"Δεν ξέρω," είπε.

Η έκφραση του κ. Τέιλορ σκλήρυνε, "Έλα, Άλντρικ, σκέψου! Ακολουθήσαμε το προσχέδιο, πουλήσαμε αρκετά για να φτάσουμε τον προϋπολογισμό, τι θα μπορούσε να είχε γίνει λάθος;"

Ο Άλντρικ άνοιξε το στόμα του, κοιτάζοντας με από την κορυφή του ματιού του.

Ήμουν έτοιμος να του κάνω κάποιο νόημα, όταν ο κ. Τέιλορ με κοίταξε, "Νομίζεις πως αυτός ξέρει, Άλντρικ; Οκέι, ας δούμε τι ξέρεις για τις επιχειρήσεις, Κόνορ. Τι πιστεύεις; Πως χάσαμε τα χρήματα;"

Ήξερα την απάντηση αλλά δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Αλ. Ο κ. Τέιλορ δεν χρειαζόταν και άλλον έναν λόγο για να κρίνει τον γιο του. Κοίταξα απελπισμένα τον Αλ.

"Απλώς πες του, Κόνορ," ο Αλ είπε. Ακούστηκε και εκείνος εξίσου απελπισμένος. Ήθελα να τον βοηθήσω τόσο πολύ αλλά τι μπορούσα να κάνω;

"Έχεις καμία ιδέα ή απλώς χαραμίζεις τον χρόνο μου;" ο κ. Τέιλορ απαίτησε.

"Ξέρει!" ο Αλ είπε, "Έλα, Κόνορ. Πες του."

Έδωσα στον Αλ ένα τελευταίο απολογητικό βλέμμα πριν γυρίσω να κοιτάξω τον κ. Τέιλορ, "Ήταν τα λάστιχα. Είπατε πως τα αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα με κανονικά λάστιχα, και τα στείλατε στο βόρειο Κεμπέκ και στο Οντάριο, όπου χρειάζονται χειμερινά λάστιχα σε όλα τα οχήματα. Έπρεπε να πάρετε χειμερινά λάστιχα ώστε να μην χρειαστεί να ανέβασετε την τιμή. Οπότε χάσατε χρήματα."

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα