|Κεφάλαιο 33|

1.1K 99 73
                                    

Κόνορ

Μέχρι να έρθει ο Μάρτιος, άρχισαν να μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα θεάτρου. Μέχρι να έρθει ο Απρίλιος, αναρωτιόμουν πως ζούσα στο παρελθόν χωρίς αυτά. Τα άλλα έντεκα μέλη της τάξης έγιναν όλοι φίλοι μου. Ο Τζιμ είχε πλάκα, και ήταν ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων και ταλαντούχος δάσκαλος. Είχε αποφοιτήσει από μια σχολή υποκριτικής στο Βανκούβερ, και έκανε μαθήματα θεάτρου στην περιοχή, προσπαθώντας να βγάλει κάποιο έξτρα εισόδημα, ενώ προσπαθούσε να πετύχει στον κόσμο του θεάτρου. Είχε παίξει ήδη σε κάποιες μικρές παραγωγές, αλλά δεν ήταν αρκετά κερδοφόρες. Χαιρόμουν, κάπως ωστόσο, γιατί λάτρευα να έχω τον Τζιμ ως δάσκαλο. Ήταν ο πρώτος δάσκαλος που μου δίδασκε κάτι που δεν ήξερα ήδη. Με δίδασκε κάτι ενδιαφέρον, κάτι που έβρισκα, μερικές φορές, ακόμη και προκλητικό. Μάθαινα κάτι από την αρχή, και το λάτρευα. Η βαρεμάρα του σχολείου ξεθώριαζε καθώς βυθιζόμουν στις σκηνές που εκτελούσαμε.

Μια μέρα ύστερα από το μάθημα, όταν ο Κάμερον έλειπε γιατί είχε παρά πολλά μαθήματα, ο Τζιμ ζήτησε να μου μιλήσει. Ήλπιζα οι γονείς του Κάμερον να είχαν θυμηθεί να πληρώσουν για αυτόν τον μήνα. Δεν ήξερα τι θα έλεγα στον Τζιμ αν με ρωτούσε για αυτό.

Περίμενε μέχρι να φύγουν όλοι μέχρι να έρθει και να μου μιλήσει, "Δεν θα πάρει και πολύ," είπε. Ο τόνος του ήταν φιλικός, αλλά από το πρόσωπο του έλειπε το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.

"Τρέχει κάτι;" ρώτησα.

"Εμ, όχι... όχι ακριβώς. Εννοώ, δεν ξέρω. Αυτό ήθελα βασικά να σε ρωτήσω."

Έκανα έναν μορφασμό, "Τι;"

"Λοιπόν, μου φαίνεται πως σου αρέσει πολύ το μάθημα. Τα πας τέλεια. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω να βελτιώνεσαι, Κόνορ, με κάθε μάθημα γίνεσαι και καλύτερος. Ο Κάμερον μου είχε πει πως μάθαινες γρήγορα αλλά... γουάου."

"Εμ, ευχαριστώ," είπα αργά, "Σόρρυ, μπερδεύτηκα... ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;"

"Σωστά, συγγνώμη. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι χαίρομαι που τα πας τόσο καλά, αλλά δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι πως τα πας εκτός τάξης." Σταμάτησε για λίγο, και κοίταξε το πάτωμα. Έδειχνε να σκέφτεται πολύ προσεκτικά τι θα έλεγε στην συνέχεια. Τελικά, σήκωσε την ματιά του ξανά και μίλησε αργά: "Ο Κάμερον μου είπε ότι μένεις σε ένα ανάδοχο σπίτι με πολλά παιδιά, και ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα. Μου είπε ότι βαριέσαι στο σχολείο, ότι είχες πολλά οικογενειακά προβλήματα, και–"

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα