|Κεφάλαιο 26|

1.1K 89 19
                                    

Άλντρικ

Η πρόβλεψη μου ότι αυτή η χρονιά θα ήταν καλή τελικά ήταν αρκετά ακριβής. Η φιλία μου με τον Ματ ήταν πιο δυνατή από ποτέ. Νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως του είπα πως είμαι γκέι. Ο Ματ ακόμη δεν ήξερε για τον Κόνορ και εμένα, αλλά τουλάχιστον δεν χρειαζόταν να κρύβομαι από αυτόν πλέον. Ένιωθα αρκετά καλά με τον εαυτό μου, και αυτό μου θύμιζε πόσο διαφορετικά ένιωθα πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν βρισκόσουν ακόμη στην ντουλάπα. (δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά, νομίζω καταλαβαίνετε.)

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος μου άρεσαν τα μαθήματα. Τα Αγγλικά έγιναν το αγαπημένο μου μάθημα γιατί είχαμε μια νέα και ενθουσιώδη καθηγήτρια που μας έκανε το μάθημα πολύ ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά καταλάβαινα τα μαθηματικά, και χαιρομουν που τα πήγαινα καλά στο αγαπημένο μάθημα του πατέρα μου. Στα Γαλλικά είχαμε φτάσει σε ενα αρκετά καλό επίπεδο, και μας έβαζαν να βλέπουμε κάποιες ρομαντικές κομεντί για να συνηθίσουμε την καθημερινή γλώσσα. Δεν ήμουν και πολύ καλός στην Χημεία και την Φυσική, αλλά με τον Ματ και τον Τομ ως συνεργούς στα εργαστήρια, περνούσαμε αρκετά καλά. Η Γυμναστική ήταν, και παρέμεινε, ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα, ειδικά λαμβάνοντας υπ' όψη το γεγονός ότι οι προπονήσεις χόκεϊ θα άρχιζαν σε λίγο. Είχα διαλέξει επίσης Τέχνη ως μαθήμα επιλογής και ήταν παρά πολύ ωραία. Η καθηγήτρια μου, η κα. Κρίστιανσον, μου είπε πως ήμουν πολύ ταλαντούχος.

Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, ήμουν στην σχολική ομάδα χόκεϊ και κράτησα και φέτος την θέση μου ως αρχηγός. Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας έγινε ο Ντέιβιντ Μάρσαλ. Με τον Ντέιβιντ ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά, όμως ήταν καλός παίχτης, οπότε και οι δυο προσπαθούσαμε να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον. Σε κάθε προπόνηση πάντα φροντίζαμε να δείχνουμε πόσο καλύτεροι ήμασταν ο ένας στον άλλον, αλλά εφόσον ο προπονητής Σαφασιόν πίστευε πως ήμασταν φιλαράκια, όλα ήταν καλά.

Μετά από μια προπόνηση ενα απόγευμα του Οκτωβρίου, συναντήθηκα με τον Ματ και τον Τομ στην βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε για το τεστ Μαθηματικων που είχαμε την επόμενη μέρα. Όπως πάντα όμως, το διάβασμα ξεχάστηκε και αρχίσαμε να μιλάμε για αλλά πράγματα.

"Ο Ντέιβιντ ήταν τόσο ενοχλητικός σήμερα," τους είπα, "Το ορκιζομαι, πήγε να μου βάλει τρικλοποδιά τουλάχιστον τέσσερις φορές."

"Δεν τα παρατηρεί αυτά ο προπονητής;" ο Ματ ρώτησε.

Ανασήκωσα τους ώμους μου, "Δεν ξέρω. Του αρέσει ο Ντέιβιντ."

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα