|Κεφάλαιο 21|

1K 94 31
                                    

Άλντρικ

"Ακουσα πως η Σάρα Τρεντ κοιμήθηκε με τον Τζόρνταν Μπλάκμαν," η Κλαρίσα έλεγε. Είχαν περάσει δυο εβδομάδες από το ατύχημα, και πλέον είχα αναρρώσει πλήρως. Είχαμε κάτσει σε μια μικρή καφετέρια στο Τορόντο.

Έγνεψα, "Ναι. Αλλά–"

"Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο φθηνός..."

Επέτρεξα τα μάτια μου καθώς συνέχισε να μιλάει. Δεν το παρατήρησε. Σπάνια παρατηρούσε τι έκανα έτσι και αλλιώς. Ήθελα να μιλήσω στην Κλαρίσα όλο το απόγευμα, αλλά δεν με άφηνε καν να πω δυο λέξεις, "Κλαρίσα," είπα τελικά.

Σταμάτησε στα μισά μιας πρότασης και με κοίταξε, "Μην με διακόπτεις, Άλντρικ."

"Λοιπόν, εσύ με διακόπτεις όλη μέρα και έχω κάτι σημαντικό να σου πω. Με ακούς τώρα;"

Η Κλαρίσα στένεψε τα μάτια της και σταύρωσε τα χέρια της κάτω από το στήθος της, κοιτάζοντας με ενοχλημένη.

"Ξέρω πόσο σημαντική είναι αυτή η σχέση," είπα, "Και για τους δυο μας, αλλά αρχίζω να συνειδητοποιώ πως είμαστε μαζί για λάθος λόγους. Βγαίνουμε μόνο επειδή φαινόμαστε καλοί μαζί, επειδή έτσι θελουμε να προβάλουμε τις οικογένειες μας. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται για τον άλλον. Ποτέ δεν με ακούς–"

"Αυτό δεν ισχύει, Άλντρικ, δε–"

"Μην με διακόπτεις, Κλαρίσα.  Ποτέ δεν με ακούς και σε ενοχλώ. Με τρελαίνεις με όλα σου τα κουτσομπολιά και... με τα πάντα! Και εκτός αυτού, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είμαι... γιατί είμαι–δεν είσαι ο τύπος μου... και εγώ δεν είμαι ο δικός σου. Ξέρω πως αυτή η σχέση είναι τέλεια σύμφωνα με όλους τους κανόνες της κοινωνίας στην οποία έχουμε μεγαλώσει αλλά... έχω βαρεθεί αυτούς τος κοινωνικούς κανόνες. Θέλω να είμαι με κάποιον τον όποιον αγαπώ, και δεν μπορώ να σε αγαπήσω. Προσπάθησα πολλές φορές, αλλά δεν μπόρεσα. Λυπάμαι, Κλαρίσα, αλλά δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό."

Η Κλαρίσα με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια, "Δεν μπορείς να με χωρίσεις!"

"Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, Κλαρίσα."

"Πως μπορείς να μου το κάνεις αυτό; Πόσο ηλίθιος είσαι, Άλντρικ;"

Γέλασα ελαφρά, "Για αυτό ακριβώς μιλάω! Δεν θέλω να είμαι με κάποια που με θεωρεί ηλίθιο. Με κάποια που με μισεί!"

"Και με ποια θα τα φτιάξεις τώρα, ε; Με μια ηλίθια που νομίζει πως είσαι θεός; Με κάποια μικρότερη που θα έκανε τα πάντα για να είναι με την Άλντρικ Τέιλορ: αρχηγό της ομάδας χόκεϊ, καλό μαθητή, και κληρονόμο μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες του Καναδά;"

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα