|Κεφάλαιο 40|

1.3K 91 20
                                    

Άλντρικ

Έμεινα στο Βανκούβερ για τρεις εβδομάδες συνολικά. Κατά την διαρκεί αυτή, ο Κόνορ και εγώ είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις, και κάτι σαν σχέδιο είχε αρχίσει να σχηματίζεται. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι για ό,τι μας επιφύλασσε το μέλλον, αλλά υπήρχαν τόσες πολλές πιθανότητες που θα μπορούσαν να συμβούν. Κανένας από τους δυο μας δεν μιλούσε και πολύ για το πόσο φοβισμένοι είμασταν, αλλά και οι δυο μεταδίδαμε συμπόνια ο ένας στον άλλον, χωρίς καν να πρέπει να ζητηθεί. Το κυριότερο πράγμα που λέγαμε ήταν ότι ό,τι και να γινόταν, εμείς θα μέναμε μαζί.

Είχα αποφασίσει τελικά που θα πήγαινα πανεπιστήμιο: θα πήγαινα να σπουδάσω Καλές Τέχνες στο Μοντρεάλ. Η κοσμοπολίτικη αυτή πόλη ήταν το κατάλληλο μέρος για να ασχοληθεί κανείς με την τέχνη, και το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο προσέφερε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Το μόνο μειονέκτημα της μετακόμισης στο Μοντρεάλ ήταν το πόσο μακριά ήταν από το Βανκούβερ. Θα ήταν πιο δύσκολο ο Κόνορ να βλέπει τα αδέλφια του. Αλλά ο Κόνορ μου είχε υποσχεθεί ότι αυτό που ήθελε περισσότερο στον κόσμο ήταν να είναι μαζί μου. Οπουδήποτε. Οπότε αποφασίσαμε το Μοντρεάλ. Ήδη με είχαν πάρει στο πανεπιστήμιο, αλλά σκεφτόμουν να πάρω έναν κενό χρόνο. Δεν ήμουν σίγουρος αν ο πατέρας μου θα πλήρωνε τα δίδακτρα μόλις μάθαινε τι ήθελα να σπουδάσω. Αν δεν μου έδινε χρήματα, θα έπρεπε να πιάσω δουλειά για να αποκτήσω δικά μου.

Ο Κόνορ ακόμη δεν είχε αποφασίσει τι ήθελε ο ίδιος να κάνει, οπότε με το που μετακομίζαμε στο Μοντρεάλ, θα έβρισκε μια δουλειά εκεί μέχρι να σκεφτεί. Είχε υπολογίσει ότι με τις αποταμιεύσεις και των δυο μας, είχαμε αρκετά χρήματα για να πάνε από το Τορόντο στο Μοντρεάλ, και να νοικιάσουμε ένα μικρό διαμέρισμα, και κάποια αλλά πράγματα που μας έλειπαν, όπως έπιπλα κ.α. Όταν και οι δυο μας θα πιάναμε δουλειά, θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο άνετοι.

Το να πάμε και οι δυο στο Τορόντο ήταν αρκετά εύκολο: είχα πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είχα πει πως είχα γνωρίσει μια κοπέλα στο Σύδνεϊ, και πως θα ήθελα να έρθει και αυτή μαζί για να τους την γνωρίσω. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε που επιτέλους είχα βρει κοπέλα, και μετά χαράς είχε συμφωνήσει να πληρώσει το αεροπορικό της εισιτήριο. Συνειδητοποιούσα πως έκανα τα πράγματα χειρότερα με το να προσθέτω και άλλα ψέματα στο καλάθι, αλλά πως αλλιώς θα ερχόταν και ο Κόνορ στο Τορόντο μαζί μου;

Περάσαμε τις τελευταίες μέρες μας στο Βανκούβερ, τρέχοντας συνέχεια, προσπαθώντας να προλάβουμε να κάνουμε όλα όσα έπρεπε. Ο Κόνορ έπρεπε να παραιτηθεί από την δουλεια του, να πακετάρει τα πράγματα του, και να πει αντιο στους φίλους και την οικογένεια του. Σε αυτές τις τελευταιες μέρες συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη στήριξη είχε ο Κόνορ στο Βανκούβερ. Ο Τζιμ, οι γονείς του Κάμερον, και η θεία του μας είχαν δώσει όλοι χρήματα (τα οποία είχαμε υποσχεθεί πως θα αποπληρώναμε) για να μας βοηθήσουν να ξεκινήσουμε την ζωή μας. Οι δωρεές μας βοήθησαν πάρα πολύ, και είμασταν και οι δυο πολύ ευγνώμονες.

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα