|Κεφάλαιο 38|

1.2K 95 42
                                    

Κόνορ

Πέντε μέρες ύστερα από την συζήτηση μας, προετοιμάστηκα ψυχολογικά για να συναντηθώ ξανά με την Τζέιν, την Τζένα, και τον Ντέρεκ. Για πρώτη φορά εδώ και πάνω από δυο χρόνια, θα τους έβλεπα ξανά.

Ο Αλ με περίμενε στο σαλόνι ενώ κοιταζόμουν ανελλιπώς στον καθρέπτη. Είχα δεύτερες σκέψεις για τα ρούχα που φορούσα, και τώρα που κοιταζόμουν ξανά, μίσησα και τα μαλλιά μου.

Ο Αλ φώναξε: "Κον; Τελειώνεις;"

"Ναι," είπα γρήγορα, "Ναι, απλώς... εμ..."

"Αχ, για όνομα του θεού..."

Τον άκουσα να περπατάει στον διάδρομο και ξαφνικά βρισκόταν στο δωμάτιο μου.

"Τι σου παίρνει τόση ώρα;" με ρώτησε.

"Τίποτα," μουρμούρισα, "Απλώς... εμ... είναι..."

Επέτρεξε μάτια του, και με πλησίασε περισσότερο, "Έλα," είπε, αρπάζοντας ένα μπουκάλι με ζελέ από το συρτάρι του κομοδίνου μου. Έριξε λίγο πάνω στο χέρι του, και άρχισε να μου φτιάχνει τα μαλλιά. Έκλεισα τα μάτια μου, νιώθοντας τα απαλά του δάχτυλα μέσα στις τρίχες των μαλλιών μου. Μόλις σταμάτησε, τα άνοιξα.

Χαμογέλασα, "Που το έμαθες αυτό;"

Μου χαμογέλασε επίσης, σχεδόν αφηρημένα, "Ένας μάγος ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του."

Χαμογέλασα και πάλι και μετακίνησα τα χέρια μου στην μέση του, "Ευχαριστώ... που μου έκανες τα μαλλιά."

"Κανένα πρόβλημα. Είσαι έτοιμος;"

Ανασήκωσα τους ώμους μου, "Δεν ξέρω."

Με τράβηξε πιο κοντά του, "Όλα θα πάνε μια χαρά, Κόνορ. Μέχρι τώρα, είμαι σίγουρος πως θα έχουν ξεπεράσει... το παρελθόν."

Ο Αλλά και εγώ θα πηγαίναμε να δούμε τα αδέλφια μου στο νέο τους σπίτι, στο Βανκούβερ. Η αναζήτηση αποδείχτηκε αρκετά εύκολη: απλώς κάλεσα τις προηγούμενες ανάδοχες οικογένειες στις οποίες ζούσαν, και μου έδωσαν το τηλέφωνο για του νέο τους σπίτι: ένα σπίτι στο οποίο και οι τρεις τους ζούσαν μαζί. Το θαύμα δεν είχε καθόλου να κάνει με το υπέροχο κρατικό σύστημα, αλλά με ένα οικογενειακό θαύμα (ένα από τα λίγα). Ζούσαν με την θεία μου την Κάσι, την αδελφή της μητέρας μου. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι της όταν ήταν δεκαεφτά, και δεν είχε κρατήσει καμία επαφή ούτε με τους γονείς της ούτε με την αδελφή της. Λίγους μήνες πριν, η Κάσι (την οποία δεν είχα γνωρίσει ποτέ) αποφάσισε να ψάξει για την χαμένη της αδελφή. Γρήγορα έμαθε πως η μητέρα μου ήταν νεκρή, αλλά επίσης έμαθε πως είχε κάνει πέντε παιδιά. Η Κάσι ζούσε μόνη της, και η ζωή της δεν είχε και την καλύτερη τροπή, οπότε αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δούλευε ως καθηγήτρια ιστορίας σε ένα λύκειο, και έτσι της ήταν αρκετά εύκολο να πάρει μετάθεση στο Βανκούβερ. Αποφάσισε να έχει ενεργό ρόλο στην ζωή των ανηψιών της. Οπότε μετά την μετακόμιση, βρήκε την Τζέιν, την Τζένα και τον Ντέρεκ. Όταν τους πρότεινε να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, γρήγορα όλοι είπαν ναι.

Love And Secrets (boyxboy) #TYS18 #TBA2019Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα