Açıklama 3

9.7K 480 66
                                    

-Medya sağdan sola Skylar, Miranda ve Leanna-

Miranda Crawe - Hermes

Dış Görünüşü: 16 - 17 yaşlarında, siyah uzun dalgalı saçlı, kahküllü, siyah kadar koyu olmasa da çok koyu gri gözlü, beyaz tenli normal güzellikte bir kız. Fiziği uzun ve ince. Sağ bacağının diz kapağı hizasına denk gelen ama bacağının yan kısmında yer alan çok derin ve kapansa da çok korkunç görünen bir yara izine sahip. Bunun nasıl olduğunu kendisi kitapta anlatacak. Siyah, yırtık, dar paça kot pantolon ve siyah bol tişörtler giymeyi seviyor. Zayıf ve uzun boylu bir kız ama buna rağmen bir kıza göre çok kuvvetli ve bilek gücü fazla. Sürekli hırsızlığa çıktığı için refleksleri çok kuvvetli ve kulakları yani duyma becerisi çok hassaslaşmış. En ufak bir çıtırtıyı bile anında fark edebiliyor.

Karakter Özellikleri: Babası Hermes ve annesi de Amerika'nın en çok aranan suçlusu (tabi ki hırsızdı) olunca tabi ki Miranda da çok kurnaz ve en az bir Athena melezi kadar zeki, fakat zeki derken aklı sadece suça çalışıyor, matematiği berbattır hfdgfgw. Ticaret yaptığında çıkarları kendi lehine çevirmek için yapamayacağı düzenbazlık yok. Çocukluğunu kötü bir şekilde zaman zaman şiddete maruz kalarak bir yetimhanede geçirdiği için insanları sevmeyen, kendi halinde olmaya alışmış, mutlu insanlardan hoşlanmayan, kimseye fazla değer vermemeye çalışan biri. Kısacası tıpkı Nico gibi sevgiye muhtaç bir şekilde büyümüş. Genelde kabaca konuşup insanları tersler ama, (nadiren de olsa sevdiği insanlar olunca) onlar için her şeyi yapabilecek kadar da iyi biridir. Dıştan sert görünsede bir kez buzları çözülmüşse fazlasıyla duygusallaşabilir. Ölümcül hatası da insanlara bu kadar soğuk ve ön yargılı olduğu için güvenmeyi bilmemesidir. (Phsyce :/) En zor zamanında birisi ona masum bir yardım teklif edince bile o kişiyi terslemekte üstüne yoktur. Güvenmeyi öğrenmen gerek Miranda...

Geçmişi: Babası tanrı Hermes ve annesi de Amrika'nın en ünlü ve tehlikeli hırsızı Marzie Crawe'dir. Marzie, işlerinden dolayı kızını yanında istememiş, Miranda bir yaşına bastığında onu Chicago'daki Bestmiles Yetimhanesi'ne bırakmıştır. Marzie hala hayattadır ve bunca yıldır kızını umursamadığı için Miranda yalnız başına, sevgiden yoksun büyümek zorunda kalmıştır. Bunun sonucu olarak da doğal olarak insanlara karşı ön yargılı ve soğuk biridir. Yetimhanede kaldığı 15 yıl boyunca bir hırsızlık çetesi kurmuş ve sayısız soygun yapmıştır.

Ayırt Edici Özelliği: Michael Jackson hayranı, bir Moonwalker.


Skylar Green - Afrodit

Dış Görünüşü: 16 - 17 yaşlarında, kızılımsı, uzun, düz saçları ve çok açık, buz mavisi gözlere sahip çok güzel bir kızdır. Afrodit'in kızı olduğu için dış görünüşünü çok önemsiyor. Orta boylu, zayıf, güzel vücutlu ve Travis Stoll'dan hoşlanıyor.

Karakter Özellikleri: Çocukluğu bir yetimhanede geçse de Skylar bunu dert eden biri değil. Hayatın daima iyi yanlarını görüyor ve pozitif olmaya çalışıyor. İnsanlara karşı her zaman nazik, kibar ve arkadaş canlısı olmuştur. Miranda ve Nico'nun aksine insanları sever ve onlara iyi davranır. Hayvanları da en az insanlar kadar sever ve önemser. Bütün hayvanlarla çok iyi anlaşır. Bunun dışında kılıç kullanmayı orduda yüzbaşı olan babasından küçük yaşta öğrendiği için çok iyi bir kılıç ustasıdır. Fakat herkesi çok sevdiği için düşmanının gardını düşürdükten sonra bile ona zarar veremez. Düelloyu kazansa bile düşmanının yaşamasına izin verir. Düşmanına bile sevgiyle yaklaşıp acır ve bu onun ölümcül hatasıdır.

Geçmişi: Babası orduda görevli bir yüzbaşıdır ve Skylar 12 yaşındayken gittiği bir savaşta hayatını kaybeder. Bunun üzerine başka bir akrabası olmadığı için de Skylar Chicago'daki yetimhaneye verilir. Yetimhaneye ilk geldiğinden beri Miranda ile oda arkadaşıdır. Bunun sebebi yetimhandeki kimsenin Miranda ile aynı odada kalmak istememesidir ama Skylar Miranda'nın iyi biri olduğuna inanmıştır. Böylece Miranda ile dostlukları gelişir ve Miranda ona çeteye katılmayı teklif edince başta katılmak istemese de makyaj malzemeleri onu cezbettiği için çeteye katılır.

Ayırt Edici Özelliği: Bruno Mars hayranı, bir Hooligan.


Leanna Jones - Athena

Dış Görünüşü: 16 - 17 yaşında, altın sarısı, küt saçları ve yeşilimsi gri gözlere sahip bir kızdır. Athena'nın kızıdır ve bu yüzden dış görünüşü diğer Athena melezlerine benzemektedir. Orta boyludur ve hafif esmer tenlidir.

Karakter Özellikleri: Zeki ve kitaplarına bağlı, onları çok seven bir kızdır. Yetimhanedeki hiçbir dersi kaçırmaz ve düzenli olarak çalışır. Disleksisinin kontrol altına almayı başarmış az sayıdaki melezlerden biridir. Miranda'nın içinde kendisi ve Skylar dışında kimsenin fark etmediği bir iyilik olduğunu fark etmiştir, bu nedenle Miranda'yı çok sever. Onlar birbirlerini tamamlayan çok sıkı iki arkadaştır. Leanna Miranda'ya ne yapması gerektiğini söyler ve Miranda onun sayesinde Mona Lisa tablosunu bile çalabilir. Sevdiklerini ne pahasına olursa olsun koruyup kollar ve onları kaybetmekten çok korkar. Ne Miranda gibi herkese soğuk davranır ne de Skylar gibi herkese iyi davranır. Duygusal yanını insanlardan gizlemeye çalışır ve ciddiyete önem verir. Çizim ve plan yapma konusunda çok yeteneklidir. Bütün Athena melezleri gibi ölümcül hatası da kibirlenmek, her işi kendisinin doğru yapabileceğini düşünmektir.

Geçmişi: Babası fakir bir doktordur fakat Leanna onu küçük yaşta kaybedince ölümlü ablası Luna ile bir başlarına kalmışlardır. Leanna hayatının en zor dönemini ablası Luna ile birlikte sokaklarda hayatta kalmaya çalışarak geçirmiştir. Küçük yaşta ablasıyla sayısız işe girip çıkmış bir süre böyle yaşamışlardır. Artık dayanamayacığını, kız kardeşine bakamaycağını fark eden Luna, Leanna'yı çok sevmesine rağmen onu bir yetimhaneye bırakır. Luna'nın kendisi Bestmiles'e girmez, küçük kardeşi için kendisini feda ederek onun okuması için dışarıda çalışmaya devam eder. Ama Leanna Melez Kampı'na gelince Luna'yla bağlantısı da kopmuş olur. Skylar'dan bir yıl sonra yetimhaneye gelen Leanna zeki oluşuyla Miranda'nın ilgisini çeker ve çeteye katılma fikrini kabul ederek çete için kat planları çizip soygunları planlar ve görev dağılımı yapar.

Ayırt Edici Özelliği: Yok sanki?


#


Esin ve İlham Kaynağım: Miranda Crawe, Leanna Jones ve Skylar Green aslında ben ve diğer en yakın iki kız arkadaşım ile onların dış görünüşleri ve karakterist özelliklerinden ilham alınarak oluşturulmuştur.

Hermes'in Kızı |Nico di Angelo|Where stories live. Discover now