14- New Jersey'e Gitmek

10.9K 512 411
                                    

-Medya, Leanna Jones-

/ / / Skaylar / / /

Gülerek Büyük Ev'den çıktığımda Travis peşimden geliyordu. Ona kızdığımı sanmış olabilirdi, ama ben kimseye kızamam ki, tabii bilmiyor... Yanıma gelebilmesi için durdum ve oda koşarak yanıma geldi.

''Nereye gidiyorsun?'' dedi biraz edişeli bir sesle.

''Leanna'ya haber vermeye. Kızın hiçbir şeyden haberi yok'' dedim yan yana yürürken.

''Bende seninle geleyim mi?''

Omuz silktim.

''İstersen gel, yani, hmm şimdi bu Hera kulübesi nerdeydi?'' dedim amaçsızca sağa sola bakarken.

''Bu tarafta, gel...'' dedi ve elimden tutarak beni dikdörtgen sırasıyla sıralanmış kulübelerin en baştaki ilk ikisine götürdü.

Elimi geri çekmedim çünkü hoşuma gitmişti. Heehe! Travis'le birlikte Hera kulübesinin cafcaflı ve zarif görünümlü, üzerine bir tavus kuşu şeklinin oyulmuş olduğu zümrütten yapılma kapısını tıklattık. Kapı birkaç saniye içinde bir Hermes çocuğu tarafından açıldı. Hermes çocuğu Travis'i görünce sırıtıp ona selam verdi. Travis de onunla beşlik çakarak kardeşini selamladı.

''Hey Dean! Burada yeni belirsizlerden biri kalıyordu, sarışın bir kız. Adı Leanna. Bize onu çağırabilir misin?'' dedi Travis kardeşine.

Dean kafasını iki yana salladı.

''O artık burada kalmıyor ki. Deminki kamp ateşinden sahiplenildi. Tabi kulübe baş danışmanları Büyük Ev'e mi gitmişti ne, siz bilmiyorsunuz'' dedi Dean.

''Ah, peki kimin çocuğuymuş?'' diye heyecanla konuştum.

''Athena melezi, aslında hiç şaşırmadım, kız çok zekiydi'' dedi Dean.

Dean'e hızlıca teşekkür edip Athena kulübesine doğru gitmeye başladık. Leanna adına çok mutlu olduğumu söylemeliyim, burada sahiplenilmek daha önce de belirttiğim gibi çok önemli bir şey olmalıydı. Athena kulübesine geldiğimizde Leanna, Annabeth, Malcolm ve Victor adındaki Athena melezi konuşup şakalaşıyorlardı. Leanna beni görünce koşarak yanıma geldi ve bana sarıldı. Birlikte zıpladık, küçük bir sevinç dansı yaptık ve sonra da Leanna'yı kulübeden dışarı çıkardım.

''Sana bir şeyler anlatmam gerek'' dedim ve kısaca görevden bahsettim.

''Bu gerçekten çok ciddi ve tehlikeli bir görev Lea. Senin zekana, benim kılıç gücüme, Teresa'nın inancına ve olabildiğince destek güce ihtiyacımız var. Şu anda Olimpos'da herkesin sinirleri üzerinde, herkes savaş çıkarmak istiyor çünkü bunu engelleyebilecek tek kişi ortalarda yok. Hemde onu kimin kaçırdığını ve neden kaçırdığını da bilmiyoruz'' dedim anlatacaklarımı bitirdikten sonra.

Leanna bir süre durup düşündü. Sonra başını salladı ve yarın sabah erkenden çam ağacının yanında olacağını söyleyerek kulübesine geri döndü.

Leanna kulübeye girdikten sonra Travis'le ortak alanda dolaşmaya başladık. Bir ara kampın hediyelik eşya dükkanından iki karaltının bir şey taşıyarak çıktığını gördüm ve bir anlığına korkarak Travis'in koluna yapıştım.

Travis mal mal sırıttı ve sonra bana sarıldı. Bende ona sarıldım, sonra Afrodit kulübesine doğru gitmeye başladık. Travis beni kulübeme bırakıp iyi geceler diledi bende ona gülümseyerek içeri girdim. İçeri girer girmez Piper üstüme atladı ve beni gıdıklamaya başladı.

''Ahahahaa Piper duuur ahahhahaha''

''Ne oldu anlat bakalım!'' diye cıvıldadı Piper hala üstümdeyken.

Hermes'in Kızı |Nico di Angelo|Where stories live. Discover now