Açıklama 6

5.4K 254 72
                                    

Merhaba ^.^ Daha önce diğer karakterleri (Miri - Sky - Lea üçlüsünü) tanıtmıştım, şimdi de diğer karakterlere değinmek istiyorum, lütfen okuyun...

-Medya - Flynn ve Faber ^^ Çok tatlılar ya :3-

Teresa Moran - Irene (Eirene)

Dış Görünüşü: 16 yaşlarında, açık kahverengi, uzun saçlı ve kobalt mavisi gözlere sahip bir kız. Kız kardeşi Cloe'den azıcık daha güzel diyebiliriz. Uzun boylu, zayıf ve iyi vücut hatlarına sahip. Açık tenli ve bir Irene(Eirene) kızı olduğu için de canavarlarla yaptığı savaşlarda, onlarla konuşarak barış yapmaya zorlaması gibi bir savaş taktiği var.

Karakter Özellikleri: Teresa bir barış tanrıçası kızına göre oldukça savaşçıl bir ruha sahip. Arkadaşları için her şeyi yapabilir ve onları ne pahasına olursa olsun korur. Savaşırken hiç kimseyi geride bırakmayı sevmez ve arkadaşları için zor durumlarda hep kendini gönüllü olarak ortaya atar. Ölümcül hatası olarak, tıpkı Percy'ninki gibi sadâkat diyebiliriz. Teresa gerçekten çok cesur bir kız, arkadaşlarına da oldukça bağlı. Ama yine de duygusal bir yanı da var. Savaşlarda annesinin verdiği hançeri kullanıyor ve bir Irene melezine göre oldukça güçlü, ama yine de Irene kızı olduğu için hep barıştan yana. Hayali ise, bu barışçıl yanını savaşlarda bloke edip tamamen güçlü biri olmak. Teresa, özgür olmayı seviyor ve özel olarak ilgi duyduğu kimse yok. Belki de eşcinseldir, bilemeyiz.

Geçmişi: Teresa'nın babası bir biyoloji öğretmeni ve bir gün kız kardeşi Cloe ile onu alıp peşlerindeki canavarlardan kaçarak onları Melez Kampı'na getiriyor. Daha önce diğer kız kardeşi Rhonda için Jwell ve Marvel ile bir göreve çıkmış ve Keto ile karşılaşmıştı. Teresa, kız kardeşini alabilmek için Keto'yu yaralamak zorunda kalmıştı. Bunun dışında 10 yaşından beri Melez Kampı'nda ve herkesi tanıyor. Daha çok Percy ile iyi arkadaş, pegasus binmeyi biliyor.

Flynn McRaiew - Apollon

Dış Görünüşü: 16 - 17 yaşlarında (bu kitaptaki herkes gibi) sarışın, düz, hafif uzun saçlı ve Faber'in gözlerinden daha koyu bir yeşil renkli gözlü bir çocuk. Bayağı bayağı yakışıklı yani. Uzun boylu, yapılı bir vücuda sahip. Hafif açık tenli ve bir Apollon melezi olduğu için hançer veya kılıç yerine ok kullanıyor. Ayrıca istediği insanın sesini taklit etme yeteneği var, Apollon müzik tanrısı. Ayrıca resim çizmekte de en az Leanna kadar yetenekli.

Karakter Özellikleri: Ara sıra Miranda'ya asıldığı için Nico ona deli oluyor. Ama Flynn tabi ki Miranda'yı sevmiyor, sadece arkadaşlar. Yani, sanırım... O da Nico'yu sevmiyor ve bunu inadına yapıyor. Flynn, kız kardeşi Faber'a çok düşkün ve hayatını onu korumaya adamış. Faber onun tek ailesi, bu yüzden onu çok seviyor. Diğer insanlara göre çok sıcak kanlı biri, hemen tanışıp arkadaş olmaya çalışıyor ama ona kötülüğü dokunan insanları sezemiyor. Kendine düşman edinmeyi sevmeyen biri ama düşmanı olunca da sonuna kadar savaşabilir.

Geçmişi: Miranda ve arkadaşlarının yetimhaneden gittikleri günden bir gün önce, hemşire olan anneleriyle San Diego'da yaşadıkları eve canavarlar saldırıyor ve Faber ile Flynn'in anneleri Mona'yı öldürüyor. Flynn bu sırada evde olmadığı için annesini kurtaramıyor ama tam vaktinde yetişip Faber'i kurtarabiliyor. Bunun üzerine okuldan daha sonra satir olduğunu öğrendikleri arkadaşı Fred onları Melez Kampı'na getiriyor.

Faber McRaiew - Apollon

Dış Görünüşü: 16 - 17 yaşlarında, orta boylarda, hafif dalgalı, altın sarısı saçlı ve açık yeşil (fıstık yeşili mi deniyor?) gözlere sahip. Boyu, Flynn'in boyundan biraz kısa, onun burnuna yetişiyor. Vücut ve yüz hatları çok güzel, zayıf ve açık tenli bir kız. Apollon melezi olmasına rağmen savaşlarda ok yerine kılıç kullanmayı tercih ediyor. Okçulukta da bir hayli başarılı. Kılıçta daha başarılı, göreve gitmeden önce Skylar ile çalışıyorlardı. Bunun dışında mükemmel bir sesi var. Melez olduğunu bilmediği hayatında bütün vaktini müzikle harcayan biri olduğu için müziği çok seviyor.

Karakter Özellikleri: Annesinin ölümüne neden olduğu için bütün kikloplardan nefret ediyor ve iyi yada kötü hepsini öldürmeye and içmiş. Hatta kampa ilk geldiği gün Tyson'un üzerine atlamıştı ama sonra Percy onu durdurdu. Erkek kardeşi Flynn kadar ona bağlı olmasa da onu çok seviyor ve onun için her şeyini feda edebilir. Faber'in Flynn gibi başkalarının sesini taklit etme gibi bir özelliği yada başka bir gücü yok ama dinleyen herkesi kendine hayran bıraktıracak bir sesi var. Canavarlarla savaştığında şarkı söylemeye başlıyor ve onların dikkatini dağıtıp kendine avantaj sağlıyor. Ayrıca annesi bir hemşire olduğu için ölümlü hastalıklarını, tedavi yöntemlerini ve ilaçları tıpkı erkek kardeşi gibi oda çok iyi biliyor.

Geçmişi: Faber ve Flynn hemşire olan anneleriyle birlikte San Diego'da şirin bir müstakil evde kalan orta halli bir aileydiler ama anneleri Mona onlar için hep endişeleniyordu. Flynn resim kursundan, Faber da müzik kursundan döndüklerinde her zaman garip yaratıklar gördüklerini söylüyor, anneleri de Apollon'a onları koruması için dua ediyordu. Ama bir gün auraları daha fazla gizlenemedi, sonuçta iki kişiydiler ve annesi Mona Faber'in gözleri önünde öldürülünce Faber oldukça trajik bir şekilde melez olduğunu öğrendi. Bu nedenle çok sinirli bir kız olmaya başladı, tanrılardan ve babasından Mona'yı koruyamadıkları için nefret etti. Hala da ediyor. Flynn ile birlikte, satir Fred sayesinde Melez Kampı'na ulaştılar.

Rhonda Allens - Irene (Eirene)

Dış Görünüşü: 7 yaşında, küçük sevimli bir kız. Kahverengi, kıvırcık saçları ve lila rengi, parlak gözleri var. Küçük çocukların aksine tombik değil, zayıf ama yine de çok şirin bir görünüme sahip bir kız.

Karakter Özellikleri: Aslında Rhonda hakkında pek söylenecek bir şey yok, henüz çok küçük bir kampçı.

Geçmişi: Rhonda, Arkansas'ta, babası ile birlikte yaşarken bir gün babası onu terk ettiğinde yalnız kalıyor. O zaman 6 yaşında olduğu için hiçbir şey yapamıyor ve çok korkuyor. Kendi başına Little Rock sokaklarında dolaşırken Keto'ya ve onun geçidine rastlıyor. O sırada ablası Teresa ve arkadaşları Jwell ve Marvel onu bulup Melez Kampı'na getiriyor. Kampta yaşına yakın olanlardan Barney adlı çocukla daha samimi.

Barney Prescot - Hephaistos

Dış Görünüşü: 9 yaşında, (ona küçük dememin sebebi buydu) sevimli bir çocuk. Tıpkı Leo gibi siyah, kıvırcık saçları var ve kahverengi, iri gözleri var. Kampa ilk geldiği günlerde belirsiz olduğu için Faber ile birlikte Zeus kulübesinde kalmıştı. Sonra Hephaistos sahiplendi, evet evet.

Karakter Özellikleri: Barney çok dürüst ve çalışkan bir çocuk ama henüz çok genç. Yine de çok zeki ve ara sıra diğer büyük kardeşlerine projeler konusunda yardım ediyor. Ayrıca Barney çok cesur, hatırlatırım, Avcılar'la bayrak yakalamacaya onun yaş grubundan sadece o oyuna katılmıştı.

Geçmişi: Barney'in geçmişi kötü değil ve fazla detay da yok. Annesi bir gün onu alıp Melez Kampı'na getiriyor. En yakın arkadaşı Rhonda.



Not: Arkadaşlar diğer bölümü yazmaya başlayacağım ama bana bir konuda yardımınız gerek. Şimdi Nico ve Miranda yokken pegasus yolculuğunu anlatmam gerek ve genelde Nico veya Miranda'nın ağzından yazmadığım zamanlarda Skylar'ın ağzından yazıyordum. Ama malum Skylar artık yok muhahahhaah. Neyse şimdi o yolculuğu kimin ağzından yazayım? Travis olmaz çünkü o depresyonda, Pamuk Şeker'e bindiğini bile umursamıyor. Bu nedenle ya Teresa ya da Leanna'nın ağzından yazıcam, siz seçin dedim. Gününüz iyi geçsin...

Hermes'in Kızı |Nico di Angelo|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt