Introduction : The Beginning

5.2K 248 249
                                    

[yaş]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


[yaş]

[7]

Müzik çalarını elinde sıkıca kavramış çocuk bakışlarını geldikleri evde gezdirirken bir iç çekti.

"Her şey iyi olacak Tony, merak etme."

Aynı oğlununki gibi koyu kahve ve dalgalı saçlara sahip kadın gülümseyerek küçük çocuğun alnına dudaklarını bastırdı ve ardından çoktan eşyaları kamyondan çıkarmaya başlamış kocasına doğru ilerledi.

"Alışacaktır."

"Tabii ki alışacaktır, yaşadığımız yerde tek bir arkadaşı bile yoktu Maria, onun için zor bir şey olacağını sanmıyorum. Hiçbir zaman insanlarla anlaşamadı."

"Onlardan daha olgun olduğu için akranlarıyla anlaşamıyor Howard, sıkılıyor, bunu biliyorsun."

Çocuk durgun bakışlarını etrafta gezdirirken çimenlerin üzerinde ilerledi ve müzik çalarının kulaklıklarını takacakken yandaki evin bahçesinden gelen bir bağırışla iri ve kahverengi gözlerini oraya çevirdi.

Sarı saçları terden ıslanmış ve sıcaktan yanakları kızarmış çocuk ona seslenerek dikkatini çektiğinde nefes nefese etrafta gezinen çocuğa doğru ilerledi ve topunu kolunun altına sabitlerken gülümseyerek elini uzattı.

"Sanırım bundan sonra komşu olacağız. Ben Steve."

Şaşkın bakışları elini ona uzatmış, adının Steve olduğunu söyleyen çocukta gezinirken Tony birkaç adım geriledi ve cevap vermezken sarışın çocuğun yüzü eli ile birlikte yavaşça düştü.

"İyi misin?"

Tony gözlerini kırpıştırırken kafasını hızla aşağı yukarı salladı ve kulaklıklarını takarken ona arkasını dönerek bahçeden seri adımlarla çıktı, arkasından ona bakan mavi gözler kafa karışıklığı ile kısılırken Steve omuz silkti.


[14]

"Tony, yemek için hazırlanman gerekiyor!"

Genç adam içeriden seslenen annesi ile derin bir nefes verirken elindeki kitabı merdivenlerin üzerine bırakarak ayağa kalktı ve sonra pantolonundaki kiri silkeledi.

"Neden yemek için kıyafetlerimizi değiştirmemiz gerekiyor ki?"

"Babanın Joseph ile ortak olduğunu biliyorsun, onların evine gideceğiz ve bu önemli."

Kadın üzerinden çıkardığı önlüğü sandalyenin kenarına bırakmış aynada kendine bakarken önüne düşen bir tutam saçı kulağının arkasına doğru taradı.

Tony kapının girişinde durmuş annesine bakarken kafasını yana yatırarak belli belirsiz gülümsedi ve kadına doğru ilerleyerek aynı şekilde onun yansımasına baktı.

Safe With You Where stories live. Discover now