•13•

1.7K 123 41
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tony bir kahve daha almak için ayağa kalkarken tek eli ile yüzünü sıvazladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tony bir kahve daha almak için ayağa kalkarken tek eli ile yüzünü sıvazladı. Saat kaç bilmiyordu, ne zamandır laboratuvarda kapalı kaldığını da. Bucky'ye bir şeyleri açıklamak zor olmuştu, gerçi Tony tam olarak açıklayabilmiş sayılmazdı ancak Bucky bu konuyu daha fazla irdelememeye razı olmuştu. Konuşmalarının ardından sonunda Dum-E'yi fark etmiş Bucky heyecanla onun yanına gitmişti, lise zamanlarından sağlam kalan tek şey o robot olabilirdi. Ardından yukarı çıkıp evi incelemeye koyuldu, bu sırada pizza geldi ve iki eski dost mutfakta sakin bir akşam yemeği
-pizza'ya akşam yemeği denebiliyorsa-  geçirdiler. Ardından Bucky dinleneceğini söyledi, Tony de tekrar aşağıdaki yerini aldı ve şimdi Bucky hala kendisinin yatağında uyurken Tony her zamanki gibi laboratuvarındaydı. Bucky'nin burada kalacağı süre boyunca yatağını ona verse sorun olmayacağını düşündü çünkü kendisi onu pek kullanmazdı. Yine de bu düşünce aklına Bucky'ye isterse yakınında bir ev tutabileceği fikrini getirmişti. Ancak şimdilik bunları düşünmeye gerek yoktu, Tony en azından bir süre Bucky'yi kolay kolay yanından ayıramayacaktı.

"Jarvis, saat kaç?"

"6.30, efendim. Akşam yediden beri buradasınız."

Tony gerindi ve elinde yeni doldurduğu kahvesi ile Bucky için tasarladığı prostetik kolu bırakarak yukarı çıktı. Kahvesinden koca bir yudum aldı ve yatak odasının kapısını tıklattı, bir ses gelmezken kapıyı yavaşça araladı ve kafasını içeri uzattı.

"Buck?"

Serum askısının yanında durduğu yatak boştu, Tony elini kapı kolundan çekti ve geldiği yoldan geri dönerek salona ulaştı.

"Jarvis, Bucky dışarıya çıkmadı değil mi?"

"Hayır efendim."

"Buck?!"

Tony arkadaşının adını seslenirken mutfağı ve salonu geçerek spor salonuna doğru ilerledi, laboratuvarda olmadığına göre seçenekler azalmıştı. Kapının eşiğinde durdu ve Bucky görüş alanındaydı, adam kum torbasını, salonun ortasındaki ringi ve diğer her şeyi incelerken Tony tekrar arkadaşının adını seslendi, bununla Bucky irkilerek sesin geldiği yöne döndü. Tony gülümsedi ve içeri adımlandı.

Safe With You Where stories live. Discover now