•8•

3.8K 166 119
                                    

Genç adam hissettiği ağrı ile gözlerini aralarken istemsizce yüzünü buruşturdu. Ağrının nereden kaynaklandığını fark ettiği sırada onu kendine çekerek sıkmış ve iki bedenin arasında kalan sargılı elin bir kısmını altına almış Steve'e döndü.

"Steve, uyan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Steve, uyan."

Steve uyanmadan önce bir süre yerine kıpırdanarak Tony'nin canını yaktığında genç adam dişlerini sıkmıştı,

"Steve!"

Acıyla inlerken genç adam aniden doğrulu ve endişeyle karşısındaki esmer çocuğa baktı.

"Ne oldu?"

"Elimin üzerinde yatıyordun."

Steve olayı idrak edebildiğinde bakışlarındaki endişe büyümüştü, Tony'nin sargılı elini nazikçe kavrayarak baktı.

"Çok üzgünüm, buz getirmemi ister misin?"

"Hayır, önemli değil."

Genç adam zorla gülümsedi ve Steve'in yanağına, dudaklarına çok yakın bir yere kendininkilerini bastırdı.

Güneş yeni doğmuştu, fakat hava şimdiden dünden daha açık olacak gibi görünüyordu.

"Günaydın."

"Günaydın."

Steve gözlerini ovuştururken Tony kıkırdadı. Uyumak Steve'in en sevdiği şeylerden biri olabilirdi; örneğin bir sonraki gün gireceği bir sınava çalışmak zorunda olsa akşam belirli bir saatten sonra çalışmak ne kadar önemli olursa olsun kendisine engel olamaz, bazen direkt masasının üzerinde uyurdu. Ancak Tony işine çok kolay odaklanabildiği gibi onu bitirmeden ve yaptığı şey içine sinene kadar uyumayabilirdi, yine de Steve ile kalmaya başladığı zamandan bu yana Steve genç adamı kendine biraz benzetmişti.

"Saat erken, istersen uyuyabiliriz."

Sarışın çocuk usulca kafasını sallarken Tony'ye sarıldı ve onu da kendisi ile birlikte devirdiğinde genç adam kıkırdadı. Dünkü maçtan ve maça kadar yaptığı ekstra ağır antremanlar onu fazlasıyla yormuştu ve tek istediği Tony'nin kokusunu içine çekerek huzurla uyumaktı. Genç adamı sarmalarken kapalı gözleri ile  mayışık bir şekilde gülümsedi.

Birkaç saniye bile geçmeden, aşağı kattan gelen sesle gözlerini tekrar açmak zorunda kalmıştı.

"Bu da ne?"

Tony de onunla birlikte doğrulurken aşağıya dikkat kesilmişti, genç adam sesin kaynağının bir arabanın motoru ve açılan garaj kapısı olduğunu anladığı anda endişeyle kendisini sarmalayan kollardan kurtularak yataktan kalkmıştı, yani, en azından kalkmaya çalışmıştı.

"Annenler geldi!"

Tek ayağına dolanan yorgan dengesini kaybetmesine sebep olurken Steve de çoktan ayaklanmıştı, tüm uykusu kaçmış gibiydi. Yere düşen Tony bir küfür savururken Steve ona dönmüş ve yatağın diğer tarafından dolanarak genç adamı kaldırmıştı.

Safe With You Where stories live. Discover now