Wakanda.

1.6K 111 31
                                    

Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon nagyon rég volt új rész. Sajnos a suli miatt nem sok idő van, de íme meghoztam az új részt és most már igyekszem időben hozni a részeket. Úgy döntöttem, hogy kéthetente hozok részt szombatonként, így biztos lesz annyi időm ,hogy rendessen megírjam a sztorit. Ha esetleg előbb elkészülne vagy jól haladok vele természetesen előbb is számíthattok ,de mindenképp csak szombaton. És rettentően hálás vagyok a 6K megtekintésért és a kommentekért. Imádlak titeket.😘😘😘😘
Fantasztikusak vagytok.
olvasást mindenkinek 🌹❤



"Akadnak olyan titkok is, amelyek nem hagyják magukat elmondani."
/ Edgar Allan Poe/

Körbe néztem a barátaimon, szinte egytől-egyig mind a Quinjet padlóján ültek, egyedül Clint bámult ki az ablakon a vezetőülésből, minden erejével a vezetésre koncentrált, mint mindig, de talán most jobban mint ez előtt bármikor. A gépben ülők mindannyian hősök ,rengeteg mindennel néztek már szembe, de mégis Thanos-nak sikerült megtörni őket. Még Loki-t is ,szokatlanul csendben volt és csak meredt maga elé, aki ismerte tudta ,hogy ez nem vall rá, nagyon nem. Még akkor is volt valami gúnyos megjegyzése ,ha éppen semmi kedve nem volt a beszélgetéshez, sőt.....ez az elmúlt egy hét alatt kiderült. De most látszott rajta, hogy valami nincs rendben, akármennyire is haragudtam rá abban a pillanatban, legalább annyira aggódtam is érte. Igaz most mindenki mégjobban vágyott a bosszúra és ez jó....jó ,hogy nem adják fel, de mindanyiunkban megtört valami. Thanos majdnem megszerezte az űr követ, csak a szerencsén és persze Loki agyafúrtságán múlt ,hogy nem sikerült neki. Ez többé nem történhet meg ,meg kell állítanunk, ő azt hiszi amit tesz az jó és kegyelmes, pedig ezáltal nem több egy gyilkosnál. Hallottam ahogy Űrlord és Gamora halkan beszélgetnek, a szavaikból jól ki lehetett venni ,hogy Thanosról van szó, a kövekről ,és arról az átkozott kesztyűről.
- Tulajdon képpen mire kell neki az a kesztyű?- tettem fel a kérdést és közben Gamorára pillantottam.
-Kevés lény képes akár egy végtelen követ is megfogni.- kezdett bele a magyarázásba Gamora, és lopva a társaira pillantott.- Még kevesebb lény képes használni is.- erre a mondatra a mellettem ülő Loki-ra néztem, aki elégedetten mosolyodott el, de ebben a mosolyban is volt valami aggasztó. - Erre jó a Végtelen kesztyű, amit Thanos direkt a kövek gyűjtésére készítetett. Segítségével egyből megszerez minden tudást és megkapja a kövek által generált hatalmat is. Egy kő is rettentően erős, de ha összegyűjti valaki mind a hatot ,akkor olyan hatalomra tesz szert ,amivel jogosan foglyák a világegyetem legerősebb lényének nevezni.- Gamorá-n látszott, hogy valóban fél attól, hogyha Thanos véghez viszi tervét vége a világnak. És meg is tudtam érteni.
-Akkor megálítjuk.- jelentettem ki.
-Igen ez a terv.- bólintott egyetértően T'Challa.
-

Loki and Rogers's daughter.Where stories live. Discover now