H4|❄️

4.7K 126 74
                                    

Pov. Claire

We hadden besloten om van onze laatste vrije dag te genieten en we zetten mijn lievelingsserie op op Netflix. Reece zucht wanneer hij de eerste geluiden hoort. 'Waarom kijken we altijd zulke drama series', zegt hij met een zucht. 'We kunnen ook stoppen', zeg ik. 'Ik ben toch wel beniewd van wie die baby is', zegt hij en hij wrijft over zijn haar en glimlacht ongemakkelijk. Ja dat dacht ik al; jongens ook.

(Eerste paar afleveringen van me lievelingsserie Jane The Virgin so...whaha)

Als de aflevering af is doe ik de tv uit en kijk naar me telefoon. Wat ik al dacht; etenstijd. Ik heb gewoon zo een honger! Ugh, zwangerschap.

Ik pak wat groenten en wat gehakt en bak ze in een pan. Later doe ik er een eitje bij. 'EJ WE GAAN ETEN', galmt mijn stem door het huis. Ik hoor Nathan en Melissa van de trap stormen en Reece opstaan vanaf de bank. Tijdens het eten is het bijzonder stil. Een soort zenuwachtige stilte vormt zich. 'Is er iets', vraag ik. Iedereen schud van nee. Dan is het dus dat niemand weet ergens over te praten. Ik zet de tv aan in de keuken voor afleiding en eet mijn eten op.

Ik lig met buikpijn op de bank. Niet eens omdat ik een kind verwacht. Maar omdat ik zo zenuwachtig ben. Alle zenuwen razen op een benauwd tempo door mijn lichaam. Ik ben zo zenuwachtig voor morgen. De eerste schooldag als tja, zwangere tiener. Ik zucht. Ik weet niet of ik morgen wel naar school ga.

Ik loop naar de keuken en haal een een ijsje uit de vriezer en pak er daarna nog een half pak chocolade koekjes uit. Ik zucht. Ik had niet verwacht dat het al zo snel zo zwaar zou worden.

Ik besluit nadat ik het ijsje en de koekjes naar binnen heb gewerkt dat ik maar moet gaan slapen. Hopelijk zie ik er dan een beetje uit voor morgen. Eerst check ik nog even mijn telefoon.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zucht als mijn ogen over de letters gaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zucht als mijn ogen over de letters gaan. Ik negeer de berichten en doe mijn telefoon op stil en ga naar boven. Ik kruip onder mijn bed en doe mijn ogen al snel dicht. Ik zeg eerlijk, dit was een best zware dag. Ik zucht en concentreer me op iets leuks.

Pov. Reece

Ik wordt wakker door mijn wekker; 6:30. Ik sta op en besluit een lekker ontbijtje voor Prinses te maken. Ten eerste omdat ze zwanger is en vast wel erg veel honger heeft, en ten tweede omdat ze een goede start van de dag verdiend. Ik weet dat het een zware dag gaat worden, voor ons beiden. Ik zucht. Ik heb hiermee wel mijn reputatie naar de klote gewerkt. Maar Claire is het waard. Ik zie Claire slaperig van de trap komen. Wanneer ze bijna struikeld vang ik haar op. Ik til mijn Prinses naar de ontbijt tafel waar ik alles heb klaargemaakt. Ik zie haar een croissantje naar binnen schrokken. Ik hoor haar nog 'thank you babe' zeggen maar verder wordt alles gesmoord door het eten. Ik lach om haar en geef haar een kus.

AH! De schooldag😂 tja wat nu hè

(Srry van t lange wachten tot nieuw deeltje, 7 dagen volgensmij srry xx💋)

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now