H15|❄️

2.7K 81 34
                                    

Pov. Claire

Na een korte vlucht zijn we aan de andere kant van Italië. We zitten nu in een taxi op weg naar het hotel. 'Hoe ziet het eruit?', vroeg ik nieuwschierig aan Reece. Hij lachte. 'Groot, heel groot'. Ik lach. Vooral om zijn gezichtsuitdrukking.

Na een uurtje in de taxi te hebben gezeten. Zijn we eindelijk bij het hotel. Wanneer we aankomen kan ik mijn ogen niet geloven. Overal diamanten, goud en nog veel meer versiersels. 'Wat is deze plek..', mompel ik. Reece kijkt me grinnikend aan. Ik geef hem een lichte stomp en stap de auto uit.

Als we het hotel binnen lopen zie ik iedereen met een soort minderwaardigheidsgevoel naar Reece kijken. Wat mij licht ongemakkelijk maakt. Ik kijk snel rond en mijn oog valt al snel op de veel te luxe beelden. Zelf hebben wij thuis nooit echt iets misgehad. Wij hadden het heel ruim. Maar als je hier kijkt is alles erbij niets vergeleken. Als Reece gek naar me kijkt omdat ik staar naar de ruimte geeft hij me een duwtje. 'Wordt niet te verliefd hè', grapt hij. Ik steek mijn tong uit en lach.

Wanneer we aangekomen zijn bij onze aangekomen hotelkamer. Staat mijn mond open van verbazing. 'Jezus Reece, had me nou vertelt dat dit het duurste hotel was van de wereld', en ik kijk verbaasd naar alle diamanten rond het bed. Het is werkelijk belachelijk. 'Van Europa eigenlijk', geeft hij soort van antwoord op mijn grap. Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Wat!', roep ik. 'Sinds wanneer ben jij zo rijk', en geloof mijn ogen niet. 'Kom op, zit er niet zo veel over in', mompelt hij en geeft me een kus. 'Gaat moeilijk hoor', mompel ik en kijk hem lachend aan.

Wanneer we al onze spullen uitpakken gaan we richting de lunch. Als we daar aankomen zie ik dat er maar èèn tafel staat. 'Luxe', mompel ik en lachend rol ik met mijn ogen. Wanneer Reece en ik een beetje te zitten kijken naar het menu komt er een dienstjongen aan. Al gauw noemt Reece een paar speciale vissen op en besteld een wijntje. Ik heb zo een 10 minuten naar de kaart gekeken en kan werkelijk niet kiezen. 'Doe voor mij maar het volledige sushi-pakket, pasta met al die kazen en 5 pancakes'. Wanneer ik dat zeg zie ik dat Reece zijn lach niet kan inhouden. 'Hebben jullie ook burgers, van die Mac burgers', vraag ik hem nog. Hij kijkt me gek aan. Oh ja luxe, en ik zucht diep. 'Laat maar', mompel ik. Ik zie dat Reece op breken staat en wanneer de bediende wegloopt gaat hij helemaal stuk. 'Hoe kan jij niet dik worden', lacht Reece. Ik kijk naar mijn buik. 'Eigenlijk heb ik geen idee', zeg ik lachend. Reece kijkt mijn hoofdschuddend aan.

Pov. Melissa

Ik heb mijn spullen gepakt en ben klaar om te gaan. Wanneer ik beneden aan kom zie ik Nate staan. 'Hey', mompel ik. 'Wees voorzichtig', zegt hij dan. Ik lach en geef hem een stoot. 'Altijd'. 'Zorg dat je dicht bij hem komt, we hebben het plan besproken. In de keuken in Le Dune licht een speciaal goud mes, die snijd zelfs door botten heen'. Ik knik.

Voordat ik ga loop ik nog even langs de badkamer. Ik open mijn doosje pillen en neem er twee in. Nate duwt ineens de deur open. 'Als je meer wil ik kan ze wel ophalen bij Niels', zegt Nathan. Ik knik. Pak mijn koffer en loop weg. 'Wacht!', hoor ik achter me. Ik kijk op en zie Nate naar me toe komen. 'Voor jou mijn duiveltje', fluistert hij in mijn oor en drukt dan een witte roos in mijn handen. Ik geef hem een kus en loop weg.

Iets langer hoofdstukje (goedmakertje voor het lange wachten srry!)

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now