H23|❄️

1.5K 39 4
                                    

Pov. Claire

De smaak van alcohol vormt zich in mijn mond. Ik trek mij los en loop weg. Hij trekt aan mijn arm en duwt mij nu wat harder op de bank. 'Nu vind ik het niet meer leuk!', zeg ik fel en ga staan. 'Oh nee?', fluistert hij grijnzend in mijn oor. Hij bijt daarna zachtjes in mijn lip en gaat door met het betasten van mijn lichaam. Harder schreeuw ik nu zijn naam. Ik duw hem nu van mij af en sta op. Reece kijkt me geïrriteerd aan, dit ben ik niet gewend van hem.

Teleurgesteld loop ik naar onze slaapkamer en ga liggen. Even later hoor ik Reece aankomen. Hij gaat naast mij liggen en kijkt me met grote ogen aan. 'Wil je niet?', vraagt hij licht geïrriteerd. Ik wil eigenlijk nee zeggen, maar ik wil hem niet teleurstellen. 'Langzaam', fluister ik zachtjes in zijn oor.

Hij grijpt mij nu bij mijn heupen en ik ga boven op hem zitten. Ik zoen hem teder en zachtjes, maar nog steeds valt mij de sterke geur van alcohol op. 'Heb je veel gedronken?', vraag ik aan hem. Hij schud zijn hoofd, maar geeft mij daarna een rare grijns. Ik zucht lichtjes en blijkbaar had hij dat gemerkt.

Ineens draait hij ons om en lig ik onderop. Hij duwt mijn armen omhoog richting de bedrand en zoent mij nu steeds harder. Hij gaat even van het bed af en opent een lade van het nachtkastje naast ons bed. Daar haalt hij een prachtig lang rood lint uit.

Hij bint zachtjes mijn handen aan elkaar, om ze vervolgens aan de bedrand vast te knopen. Ik kijk hem vragend aan en probeer er iets van te zeggen, maar voordat ik mijn mond open voel ik een warme vinger op mijn lippen. Hij trekt langzaam stuk voor stuk mijn kleding uit.

Even later voel ik tedere kusjes over mijn buik naar benenden gaan. Ik giechel wanneer het kietelt. Hij merkt dat ik moet lachen om het kietelen en hij gaat door. Langzaam gaat hij met zijn handen naar mijn buik. Hij kietelt me hard, maar teder. Ik moet hard lachen, maar ik vind het helemaal niet leuk. Ik roep een paar keer zachtjes zijn naam. Uiteindelijk stopt hij en bied zijn excuses aan.

Nadat hij gestopt is zie ik zijn hand weer graaien in het nachtkastje. Hij haalt er nu weer twee rode linten uit. Hij bindt ze om mijn voeten en aan het voeteneinde. Zodat ik vast lig met mijn benen open. Vragend kijk ik hem aan. Ik kan mij nu amper bewegen en vraag aan hem om mij los te maken. Hij schud zijn hoofd en likt zijn lippen.

Ik voel zijn koude handen weer over mijn lichaam gaan en wen steeds meer aan het gevoel. Het is anders dan ik gewend ben, maar ik wil het wel proberen, voor hem.

Hij trekt nu zelf ook zijn kleding uit en gaat hard en snel naar binnen. Ik schreeuw hard. Ik zag het niet aankomen en vond het erg pijnlijk. 'Reece, stop alsjeblieft', smeek ik.

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now