H10|❄️

3.2K 92 57
                                    

Pov. Claire

'O mijn God Claire!?', hoor ik Giovanni zeggen. Er komen tranen in mijn ogen. 'Gio!', gil ik. En spring in zijn armen. 'Omg!', gil ik het uit. Met de grootste lach op mijn gezicht kijk ik naar achter als ik uit zijn armen glijd. Ik kuch even. 'Dit is Giovanni', zeg ik tegen Reece. Hij kijkt hem onderzoekend aan. 'Hij is mijn beste vriend, ik heb hem al lang niet gezien', en mijn blik gaat weer naar Giovanni. Hij kijkt me aandringend aan. Wij weten beiden dat er geschiedenis is van ons. Ik schud onopvallend mijn hoofd en kijk hem strak aan. Hij slaat zijn ogen neer en ik sluit me weer in zijn armen. Ik ruik zijn geur weer na een lange tijd. Ik snuif aan zijn vest en dan worden we onderbroken. 'Ga je nog aan het werk', kijkt een van de medewerkers hem aan. Hij knikt ongemakkelijk en knikt. 'Zie ik je na mijn werk, na het avondetenQ bij de Spa ofzo?', vraagt hij. 'Beetje bijpraten'. Ik knik blij. 'Bye!', en ik sluit de deur. Ik ga naar ons bed waar Reece me raar aanstaart. 'Gaat het?', lach ik. Hij knikt en geeft me een lieve glimlach. Ik staar hem nog even aan en ga daarna verder met mijn spullen inpakken.

Na het ontdekken van de boot, het ordenen van de kamer en onze magen gevuld te hebben tijdens het avondeten gaan we weer naar de kamer. Ik trek mijn bikini aan en wacht op Gio. 'Zou ik misschien meegaan?', vraagt Reece en ik zie die blik weer op zijn gezicht. 'Het komt echt wel goed hoor, wat praten kan geen kwaad', zeg ik zachtjes in zijn oor. Wanneer ik hem een kus op zijn wang wil geven wordt er geklopt op de deur van onze kamer. Ik doe open in mijn bikini en handdoek en loop met Gio mee naar de Spa.

Pov. Melissa

Als ik de bel hoor loop ik met Nate naar de voordeur en open hem. Zijn vader kijkt me nieuwsgierig aan en knikt vriendelijk. 'Waar zijn Reece en zijn vriendin', mompelt Nate zijn vader. 'Cruise', mompelt Nathan. 'O ja!', roept de man vriendelijk. 'En jij bent?', vraagt de man en kijkt mij nieuwsgierig aan. 'Ik ben Melissa, de zus van Claire', zeg ik.hij geeft mij een glimlach en loopt naar de keuken.

Als Nate en ik tegenover elkaar staan, loopt zijn naar me toe en geeft mij een soort knuffel. Als ik dichtbij genoeg ben fluistert hij wat in mijn oor. 'Verpest die cruise, en mijn vader', mompelt hij zachtjes. Ik grijns en knik. Daarna loopt hij weg.

Nate zijn vader gaat zitten aan het eiland. Ik loop richting de keuken om een drankje te halen en ga naast hem zitten. 'Hey meneer Connor', mompel ik zachtjes maar na een stilte. 'Noem me maar David hoor', zegt hij lachend. Na een lange stilte onderbreekt hij; 'en als ik het goed heb heb je iets met Nathan', zegt hij met nog steeds die onschuldige ogen. 'Nee, ik val meer op oudere types', giechel ik.

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now