H9|❄️

3.4K 94 34
                                    

Pov. Reece

Ik sta nog steeds gehurkt op mijn knieën. Wachtend op een geluid. 'Zou je met me mee willen op een Cruise naar Rome?', vraag ik haar zachtjes. Ik zie de schrik in haar ogen veranderen in een de grootste glimlach. Ze springt in mijn armen en slaat haar benen om mijn buik. Ik lach en geef haar een kus in haar nek. 'Natuurlijk wil ik mee!', schreeuwt ze entousiast. Ze vraagt wanneer we gaan en ik geef haar een knipoog. 'Nou prinses, ik zou opschieten als ik jou was! We vertrekken over..', ik stop mijn zin en kijk op mijn horloge. '30 minuten!', zeg ik lachend. Ik zie haar lach overkomen in een grappige verbaasde blik. Ze rent naar boven. 'Zie je over 29 minuten!', schreeuwt ze nog net hoorbaar vanaf boven.

Pov. Claire

Ik pak snel mijn spullen bij elkaar en pak nog snel even mijn zonnebrand. Dit gaat geweldig worden! Bijan huppelend ren ik van de trap af. Reece geeft me een kus en pakt mijn koffer. 'Let's go prinses', zegt hij lachend. Ik giechel en stap dolgelukkig in zijn auto. Bij de haven stappen we uit en gaan we uiteindelijk aan boord. Als we aankomen merk ik dat dit wel heel chic is. Ik kijk mijn ogen uit. En wanneer ik het eten zie weet ik dat dit geweldig gaan worden. Ik pak wat garnalen en prop ze in mijn mond. Ik geniet en sluit mijn ogen. Reece kijkt mij lachend aan. 'Wat ben je toch weer sexy babe'. Ik tover een grote grijns op mijn gezicht en ga op en neer met mijn wenkbrauwen. Waardoor Reece in lachen uitbarst. Een man van het hotel leid ons rond en brengt ons daarna naar onze suite. Als we daar aankomen zie ik een prachtig rond rood bed in de achterkant van de kamer staan. En nog een hele grote inloop kast met een grote badkamer. Ik stamel wat heen en weer. Reece merkt het op en ziet me snel mijn mond sluiten. Hij lacht en schud zijn hoofd. 'Oh, prinses', mompelt hij en sluit mij in zijn armen. Voor het eerst voel ik me zo op mijn gemak dat ik zo in slaap zo kunnen vallen. Staand op mijn veel te hoge hakken.

Ik trek daarom mijn hakken uit wat Reece zag als een teken. Ik kust me hard en vraagt toestemming met zijn tong. Tijdens onze tongen een spel spelen van vuur, voel ik langzaam mijn strakke jurkje verwijnen. Als we beiden halfnaakt liggen. Giechel ik even. 'Wat ben je toch een stouterd', mompel ik sexy in zijn oor. Ik bijt op mijn lip wanneer hij mijn BH uit doet.

Alleen precies op dat moment word er op de deur geklopt. Ik schrik hard en trek zo snel mogelijk alles weer terug aan. Ik doe de deur open en zie een jongen met een karretje vragen of hij naar binnen kan komen. Ik kan zijn gezicht niet zien door zijn pet. Wanneer hij op kijkt en ik zijn gezicht zie, herken ik deze persoon heel goed. Ik gil hard.

The Badboy's BabyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora