H22|❄️

1.4K 41 8
                                    

Pov. Claire

Gisteren was een geweldige dag, ik heb al een tijdje niet meer met Reece een goede dag samen gehad. Vandaag moest hij weer de hele dag werken, dus zit ik weer de hele dag thuis, alleen op de bank.

Verveelt kijk ik naar mijn telefoon, de dag was langzaam voorbij gegaan en heb me erg verveelt. Vaak dacht ik er aan om Reece te bellen, maar ik wist dat hij belangrijkere dingen te doen had, dus heb ik het maar gelaten.

Ik kijk op wanneer ik een berichtje hoor op mijn telefoon, het is Giovanni. Hij vraagt of ik wil afspreken vanavond. Ik weet dat het eigenlijk geen goed idee is, maar na alle verveling kan ik niet afzeggen.

Na amper een halfuur word ik uit mijn dagdromen ontwaakt door de bel. Ik loop naar de voordeur en zie Gio staan. Ik groet hem met een kus op zijn wang en vraag of hij binnen wil komen. Hij vraagt of ik met hem uit eten wil gaan, gewoon als vrienden. Enthousiast zeg ik ja en kleed me snel even om.

Aangekomen in het restaurant is alles veel luxer dan ik dacht. We gaan zitten aan een prachtige tafel, en al snel komt er een ober en vraagt ons om wat te drinken. Nadat we bestelt hebben blijven we uren praten over van alles en nogwat. Het is fijn om weer eens met iemand te kunnen praten.

Ik schrik op wanneer ik mijn telefoon hoor afgaan. Ik zie dat Reece mij belt en neem op. 'Waar ben je', hoor ik Reece zeggen door de telefoon. Ik leg hem uit dat ik in een restaurant ben. Ik hoor hem zuchten en hij vraagt met wie. 'Met Giovanni, je kent hem wel Reece, het is mijn-', ik stop wanneer ik Reece door mij hoor praten. 'Je ex-vriend, ik heb wel het een en ander van hem gehoord', zegt hij zuchtend. 'Zo zit het niet', mompel ik in de telefoon. Giovanni kijkt mij ondertussen vragend aan. Ik schud mijn hoofd, alsof er niks aan de hand is. 'Reece, ik moet nu gaan', zeg ik uiteindelijk. Ik hoor verder niets en hang dus de telefoon op. 'Alles oke?', hoor ik Gio zeggen. Ik knik en neem een slok van mijn water.

Later die avond wanneer ik thuis kom zie ik Reece gefrustreerd aan tafel zitten. 'Ga je nu ook al uit met andere mannen?', hoor ik hem zeggen. 'Reece, Het is mijn beste vriend!', zeg ik hard. Ik loop op hem af en ruik de sterke geur van alcohol. Hij kijkt omhoog en gaat staan. 'Je weet dat je altijd de enige voor mij zal zijn', fluister ik zachtjes in zijn oor. Hij kijkt me aan en lacht.

Dan duwt hij mij tegen de muur, niet zo hard, maar ik voel wel een kleine pijnscheut in mijn rug. Ik zoent mijn nek en ik sla mijn armen om hem heen. 'Reece, het is al laat. Laten we gaan slapen', stel ik voor. Hij schud zijn hoofd en gaat door. Nu zit hij aan mijn borsten en zoent mij hard. De smaak van alcohol vormt zich in mijn mond. Ik trek mij los en loop weg. Hij trekt aan mijn arm en duwt mij nu wat harder op de bank. 'Nu vind ik het niet meer leuk!', zeg ik fel en ga staan. 'Oh nee?', fluistert hij grijnzend in mijn oor.

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now