H5|❄️

4.2K 112 33
                                    

{Omdat ik nu in de brugklas zit zal het hele school ding enzo wat meer realistisch zijn, maar ook zullen de updates wat langer duren:( 
En heb geen inspiratie!!}

Pov. Claire

Ik sta wat laat voor de deur van school. Ik adem diep in en uit en loop naar binnen. Ik heb het gevoel dat allemaal ogen me volgen. Ik kijk naar mijn buik, ik zucht opgelucht als ik merk dat het nog niet zichtbaar is. Zenuwachtig loop ik naar Lise en Michelle. 'Hey meiden?', zeg ik heel licht trillend. 'Gaat het wel goed?', vraagt Lise. Ik knik. 'Het gaat prima', zeg ik snel. Wanneer Lise iets wil zeggen kuch ik even en hoor dan de bel.

De hele tijd probeer ik mijn vrienden te vermijden, omdat ik nu ja, ik ben zwanger van DE Badboy. Ik zucht. Misschien moest ik maar gewoon abortus plegen.

Ik zet het snel uit mijn hoofd en loop achter Lise aan. Tijdens de les kijkt Lise me aan. Ze staart me aan. 'Lise, jij had toch laats een 6, kom op ga daar heen kijken', zeg ik en ik grinnik. Ik wijs naar de leraar wiskunde. Dan kijkt hij me aan. 'Dame, er wordt niet gepraat in mijn les', zegt hij. Ik mompel een paar scheldwoorden en houd me mond.

Tijdens de eerste pauze zitten we voor het volgende lokaal. Lise gaat naast me zitten en Michelle op een bankje ernaast. Stil eet ik mijn grote broodje zalm en nog 2 broodjes Nutella. 'Sinds wanneer eet jij zo veel', lacht Michelle. Ik kijk naar mijn buik. En ben even stil. 'Geen idee', mompel ik zacht. Ik eet stil mijn eten op en wanneer de bel gaat sta ik op en vertrek naar mijn lokaal.

Na schooltijd komen Lise en Michelle mijn kant op. 'Ej Claire wat is er nu', hoor ik Lise zeggen. Ineens voel ik tranen in mij ogen. Ik kan hen nu niet verliezen. Ik veeg ze snel weg en fiets weg. Als ik thuis aankom zie ik Reece ook al voor de deur staan met zijn auto.

'Hey wilde je niet meerijden vanochtend ofzo', zegt hij lachend. Ik wilde niet met hem meegaan omdat... ik zucht. Omdat iedereen al denkt dat ik iets met hem heb, ik wil niet dat ik bekend sta als een hoer.

Hij kijkt me vragend aan. 'Oh ik wilde gewoon fietsen denk ik', zeg ik snel.

Ik voel me ineens een beetje misselijk en ga snel liggen. Reece vraagt of het wel goed gaat. 'Tgaat prima', mompel ik. Hij haalt wat thee voor me. Als hij terug is glimlach ik en geef hem een kus.

Dan ineens voel ik het weer. Het doet niet zo heel erg zeer. Maar het voelt fout. Ineens kijk ik naar beneden naar mijn witte broek. Hij is helemaal rood doorgelek. Hoe kan dat nu weer!

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now