H16|❄️

2.3K 80 20
                                    

Pov. Claire

Als ik een dag later een voicemail ontvang van Melissa. Nieuwsgierig beluister ik hem.

'Hey schat ik ga nu mijn vliegtuig in, ik wilde eigenlijk het als een verrassing houden voor jou. Ik had een babyshower geregeld maar nu begrijp ik dat je voorlopig daar blijft dus we gaan het daar doen, wil je misschien mij ophalen over een uurtje bij hey vliegveld?'.

Enthousiast vertel ik het aan Reece. Lachend kijkt hij me aan. 'Nou dan moeten we snel een eigen huisje zoeken om alle spullen te storten'. 'We?', mompel ik. Hij kijkt me verward aan. Het gaat allemaal zo snel. Ik ben nog maar 19 en heb binnenkort een eigen familie. Ik wilde hier zeker nog 10 jaar mee wachten. Wat doe ik dan nu met mijn studie en alles waar ik mijn gehele leven aan gewerkt heb. 'Claire!', hoor ik Reece roepen. Ik schud mijn hoofd en kom uit mijn trans. Reece veegt het zweet van mijn voorhoofd. Hij neemt me in zijn armen. 'Het komt allemaal goed', mompelt hij zachtjes. Ik adem in en uit en knik. Dan leunt hij weer naar achter. 'Maar als je niet wilt dan..'. 'Nee, nee! Ik wil niets liever', onderbreek ik hem.

De volgende ochtend sta ik te wachten met Reece op Melissa voor het vliegveld. Als Melissa huppelend aan komt rennen lach ik en geef haar een dikke knuffel. Als ik haar koffer zie denk ik nog een keer na. 'Waar zijn alle spullen? Voor de babyshower?', vraag ik verward. Melissa wijst naar achter waar een busje staat. Met grote ogen kijk ik haar aan. 'Hoezo heb je al die ruimte nodig', ik kijk haar schuin aan met een lach. Ze kijkt me geniepig aan. 'Tja, verrassing!', mompelt ze in mijn oor.

Ze stapt achterin de auto en terwijl we rijden naar Reece zijn hotel. Onderweg merk ik dat de bus ons volgt. Ik kijk nog een keer achterom en sluit mijn ogen.

Aangekomen in het hotel wilt Melissa met mij een Spa dagje houden. Lachend kijk ik haar aan maar ze maakt geen grapje. 'Kom op Sis, wil je niet even relaxen', zegt ze. Ik kijk haar mokkend aan. Ik ben nooit zo een fan geweest van een rijk leventje lijden. Want mensen die kijken je dan gewoon anders aan. Ik ben niet het persoon die echt veel uitgeeft. Wel geef ik duizenden euro's weg aan goede doelen. Maar dan heb je nog steeds te veel geld over. Het klinkt egoïstisch maar soms zou ik gewoon willen dat ik ook normaal kon zijn.

Melissa schud me door elkaar. 'Hallo? Claire!', roept ze. Ik knipper met mijn ogen en ontwaak uit mijn trans. 'Uh sorry', mompel ik. 'Kom op alsjeblieft! Ik heb nog nooit echt een soort Spa dag kunnen beleven', mompelt Melissa. Ergens voel ik medelijden en schuld. Ik heb mijn hele leven alles gehad wat ik wilde. Melissa die dwaalde rond op straat. Ik geef haar een knuffel en ze kijkt me verbaasd aan. 'Oke kom we gaan!', zegt ze hard. Ik lach even en kijk mijn zusje aan. Ergens in haar ogen die ik een glimp verdriet, schuld of boosheid. Ik schud het van me af. Beniewd hoe dit avontuur gaat worden.

Pov. Melissa

Mijn plan gaat geweldig. Ik lijd haar af en straks kan het echte feest beginnen.

The Badboy's BabyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu