H12|❄️

2.7K 89 39
                                    

Pov. Melissa

Ik giechel weer. 'Hoe oud ongeveer', zegt David. Ik zie een soort glinstering van lust in zijn ogen. Wat na seconden veranderd zijn blik weer. Ik grijns. 'Nou, ouder', en draai met mijn vinger rondjes om een plukje haar. Hij pakt mijn hand. 'Nou, fijn om te weten', zegt hij dan. Ik giechel weer. En mijn hoofd komt dichterbij de zijne.

Wanneer we beiden om het aanrecht liggen. Duw ik mijn onderbroek weg. Het laatste kledingstuk. Als ik bovenop lig zie ik Nathan binnen komen. Hij kijkt ons vies aan maar maakt daarna een goed keurend gebaar. Alles volgens plan.

Pov. Claire

Nadat ik het laatste hapje op heb vraagt Gio om de rekening en gaan we een rondje wandelen. Als we aankomen op een plekje aan het dek kijken we samen naar de golven van het water. Gio tovert een fles champagne tevoorschijn en schenkt twee glazen in. Wanneer ik op het punt sta een slok te nemen denk ik aan mijn baby. Ik leg het glas neer. 'Ik heb niet zo een dorst', zeg ik zachtjes. Na een tijdje wanneer hij al best aangeschoten is zit hij een beetje te klote aan mijn kleren. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Het duurt even maar al gauw beland mijn hand op zijn wang. Ik sta op en vertrek. Wat is mis met mij!?

Ik schud mijn hoofd en ren naar onze hotelkamer. Er rolt een traan over mijn wang. Ik adem zachtjes in en uit. Ik veeg mijn traan weg en open de deur. Reece kijkt me boos aan. 'What the fuck Claire, waar bleef jij!?', schreeuwt hij. Ik deins naar achter. Ik kijk hem bang aan. Hij staart me voor een moment aan en ik zie de spijt in zijn ogen. 'Het spijt me..', zegt hij zachtjes. Ik wil weg lopen maar hij pakt mijn hand vast. Ik sluit mijn ogen en beland in zijn armen. Ik druk mijn neus in zijn vest en geef hem een kus.

Pov. Melissa

David en ik zitten samen naakt in het zwembad wat door te badderen. Af en toe voel ik zijn handen gaan over mijn lichaam. Het is pikkedonker, waardoor het er alleen maar romantischer uit ziet. 'Ik ga even een handdoek halen', giechel ik en sta op. Onderweg pak ik mijn handschoenen en trek die aan. Ik richt mijn pistool en haal hem over. Als het zwembad rood is gekleurd gooi ik het pistool in het zwembad. Nu lijkt het alsof hij zelfmoord gepleegd heeft. Ik veeg nog even zijn over gebleven speeksel van mijn wang en loop naar boven. Ik klop op Nate zijn deur. 'Done..', mompel ik. Nathan slikt en kijkt me daarna dankbaar aan. 'En hoe was het met mijn vader', mompelt hij en cirkelt rondjes om mijn been. 'Nog lang niet zo goed als ik met jou', giechel ik weer en zoen hem hard. Al gauw vliegen de kledingstukken door de ruimte. Als we klaar zijn drukt Nate een briefje in mijn handen.

"Reece is de volgende"

The Badboy's BabyWhere stories live. Discover now