H19|❄️

2.4K 72 42
                                    

This klote maar ik vind mijn schrijfwerk verschrikkelijk en het heeft me veel te lang geduurd voordat dit af was. Mijn passie in het schrijven in gewoon weg.

Pov. Claire

Verslagen lig in op onze tijdige kamervloer. Hoe boos ik ook ben op Melissa. Het feit dat ik Reece bijna verloor vanacht zet me aan het denken. Ik kan hem niet kwijt raken, nooit meer. Ik haal diep adem en weet wat ik wil. Ik weet dat het te vroeg is. Maar ik denk dat er gewoon nooit een betere tijd zal komen.

10 weken later <baby is al rond de 17 weken. Hebben net weer een echo gehad>

We zijn net terug van de echo, en hebben te horen gekregen dat het geslacht te zien valt. Ik veeg over de foto van de echo. Het voelde zo ver weg, maar nu komt het toch al dicht bij. Ondertussen hebben wij ook al een eigen plaatsje gekregen en is de baby kamer mooier dan je je kan voorstellen. Ik had nooit durven dromen van zo een mooi leven.

Ik haal de ring tevoorschijn, het een klein goud ringetje. Ik weet dat het eigenlijk andersom hoort, maar ik wil graag op mijn knieën voor hem. Ik heb het gepland voor na vanavond, dan ga ik lekker koken voor hem. Het moet de perfecte avond worden.

Later die avond staat alles klaar. Een romantisch tafeltje met een mooie rode kaars erop. Wanneer ik de pasta klaar heb gezet krijg ik een berichtje binnen dat Reece langer door moet werken. Hij is ten slotte ook de eigenaar van een hotel. Dat blijf ik me maar voorzeggen, ik heb niets liever dat hij ermee stopt. Maar ik weet dondersgoed dat dat geen mogelijkheid meer is.

Pov. Reece

Ik ben extra vroeg vertrokken van mijn werk op Claire te zien, ze betekent alles voor mij. Wanneer ik net in mijn auto wil stappen krijg ik een telefoontje. Ik neem op zonder te kijken. Ik heb mijn advocate aan de lijn. Ineens krijg ik schokkend nieuws te horen. Ik adem hevig in en uit en besluit wat langer op werk te blijven.

Tijdens mijn afspraak met mijn advocate zegt ze dat het geen probleem meer is, en dat het weer helemaal goed komt. Opgelucht haal ik adem. Ik heb namelijk gehoord dat Claire mij ten huwelijk wil vragen, anders zou dat niet mogelijk zijn geweest.

Pov. Claire

Ik heb alles voorbereid neg zoals een paar weken geleden. Als ik dan weer alleen aan de tafel zit begin ik toch een beetje in paniek te raken. Als hij nee zou zeggen, dan heb ik waarschijnlijk onze relatie verpest. Is het nou te vroeg? Allemaal gedachten spoken door mijn hoofd. Ik adem diep in en uit en ga zitten. Als Reece binnenkomt kijk ik hem aan. Een seconde zie ik hem rondkijken, daarna gaat hij tegenover me zitten. Als we gegeten hebben zeg ik hem dat ik hem iets wil vragen. En ga op een knie zitten. Hij kijkt me lachend aan en kust me. Deze kus legt alle woorden open op tafel. Nog nooit ben ik zo enthousiast geweest. Reece blaast de romantische kaarsjes uit die ik op de tafel had neergezet. Langzaam voel ik dat hij me richting de bank duwt. Hij zoent me zachtjes en teder. Langzaam zijn alle kledingstukken verdwenen en na een half uur zaten we lachend in bed. Plannen te maken over de bruiloft. En niet te vergeten onze baby, en het gender. Ik sluit mijn ogen en ga in Reece zijn armen liggen.

The Badboy's BabyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu