Hesap Vakti

12.8K 347 14
                                    

Gercekten de Elif burada olup benden bizden bir hesap istiyordu .Ona soyliye bilecegim cok sey varken , birden karsimda gormenin etkisiyle küçük dilimi yutmuş gibiydim.Hızlı ve ofkeli adimlarla yanima geliyordu. Onur engel olmak icin ne kadar cabalasada pek işe yaradığıni soyliyemem.Elif o kadar  sinirliydiki hemen butun insan engellerini aşarak yanima geldi .Kolumu hizlica kavradi .
"Şimdi şimdi mutlumusun be ! Hayatimin aşkıni bi hapise tiktirdigin icin mutlumusun ? "

"Bak ben senin iyiligine yarayacak birsey yaptim .  Benim bir suçum yok ."

"Ah hayir asil suçlu sensin , şu islerime burnunu sokmasaydin biz Vedat'imla tatilde olucaktik."

"Ya ben Elif , ya ben bana nolucakti ? Hic düşünmedinmi ablani ben herkese senin icin katlaniyordum , ama sen buna degmezmissin."

"Hah abla çok safsin sen cok ama simdi asil oyun basliyor .Gor bak neler olucak "

Elif'in gine sinsi birşey ler düşündugu kesindi .Bu kiz nasil benim kardesim olabilir diki .

"Bak elif sakin sacma birsey yapma , lütfen ! "

"Hayir hayir hayir ! sana cektirmedigim çile kalmiyacak !"

Onur iyice kizmis olucakki Elif'i yaka paça dışarı attirdi.Elif'in son sözü
"hesap vakti gelicek."

********

Elif gideli bir saat olmuştu. Evde kimsenin neşesi kalmamisti .Herkez düşünceli bir halde oturuyordu. Onur bile. .
Birden sessizlik bozuldu.
Onur benide alarak
"Biz gidiyoruz Beril'in moreli çok bozuk bir hafta tatildeyiz haberiniz olsun."
diyerek morelim biraz olsun ıyilesmisti en azindan tatil bana iyi geliyordu .

Gittigimiz yer konusunda hic bir fikrim yoktu.Onur'da henüz bir şey dememisti .Sanirim bu bi tür süpriz olacakti .H-m bakalim nereye gidicektik.Tek tesellim beni seven ve ona verdigim sansi bosa cikarmayan bir adam'in olmasiydi .Benim adamim benim.
********
Bölüm disi kisa yazi :)
-Insanlar bazi kisilerden cok çekerler zannetmeyin kimse hic derst cekmemis herkezin vardir bi belasi benim de vardi .Bana guven verip sonra ortada birakan bir kisi bendede vardi tam 1 sene boyunca hayatimi mahveden birisiydi o sirf onu gormemek icin okul degistirmistim.Ama o buseferde özür dilemek amacli geri döndü. Ve bana hic değişmediğini birkez daha kanitlayarak gine gitti.Artik üzülmüyorum hatta takmama ya basladim .Cunku nefret etsin benden bu daha iyi insanin hic gormek istemedigi kisi olmaniz daha iyi simdi onunda acıya kadar yolu var .Bana cektirdiklerini cekmesi dilegimle .
-
******
Yol sonunda bitmisti .Geldigimiz yer resmen düş yeri gibiydi. Bursa'ya gelmiş tik.Herseyiyle insani cezbeden bir yer bence heryere birkez birkez daha bakiyordum.Keske burda yasayip mutlu olsaydik.Cunku Mardin Midyat sadece bana kötü geliyordu. Kendisi her nekadarda cennet gibi biryer olsada yasadigim anilar bana sadece aci veriyordu .

Ben ortaliga bakinirken Onur da otel rezervasyonlarını yaptirmakla meşguldü.  Gercekten yol yormustu. Dinlenip uyuduktan sonra bu yeri saglam kafayla gormek ıstiyor dum.

Nerdeyse 10 dakika icinde otele varmistik.Girdiğimiz gibi hemen dus almak istemistim.Suyun sıcak lik ayarini yaptiktan sonra kendimi suyun icine salmistim .Sanki bu su dertlerinden arindiriyordu insani , huzur veriyordu .Ayni Onur gibi ona şans verdigim icin hic pisman değildim. Beni mutlu ediyordu .Hemde cok yaklasik yarim saat sonra rahat dusumdan cikmistim .

O kadar cok uykum vardiki rahat pijamalarimi giyip kuş tüyü yatagimin keyfini cikariyordum.

Uyandigimda Onur'un suprizi ile gozlerim yerinden cikicak gibi olmustu .

Merhaba arkadaslar hanidir yeni bölüm yazmiyordum cunku diger bolume hic yorum gelmemisti ve bu beni üzmüştü .Lutfen degerli yorumlarinizi ve votelerinizi esirgemeyin .Cok seviliyorsunuz ^^)

''BERDEL''Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin