Holding

6.7K 274 7
                                    

Ilk olarak birsey demek istiyorum okuyucularimin bazilari bir bölümu voteliyolar diger bölümleri  votelemiyorlar eger tek bir vote yerine okudugunuz her bölümü votelerseniz sevinirim bi sayede daha yukselip koca bir aile oluruz .Voteleyenlere tesekkurler votelemiyenlerinde canı sagolsun artik hepiniz benim degerlimsiniz öpüyorum kapkeklerim xd

Onur'un konusabilirmiyiz demesi sadece bende korku ve endişe uyandiriyordu acaba ne konusacaktik ? Yoksa notlardan ve Bora'dan haberimi vardi.Pek sanmam Bora ile görüştüğümu bilse benden kıyma yapardi.Onur'un erkeklere tahammülü yok özellikle de benim le konuşan erkeklere ..

Onur beni konusmak icin bir cafeye götürmüş tü konusmaktan cok notu bulmak icin etrafa bakiyordum.Onur sandalyemi cekip oturmami soylediginde kendimi toparladim .Oda karşıma oturduktan sonra garson geldi siparis verirken Onur sadece bi su istemişti anlasilan konu onemliydi .

Yavaşça saclarini düzelttikten sonra bugazini temizleyerek öksürdü.

"Beril bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum bu kaza bana hicde iyi gelmedi 2 haftaligina buralarda gidiyorum yeni bi holding acicaz bu bi tekstil isi olucak dunyaca ünlü moda tasarimcilari ile calisicaz senide yeni acicagimiz bu holding in patronu ve mankeni yapicam ben yokken  holdingi sen tasarliyicaksin bütün heryeri kendi zevkinle dekore et sana guveniyorum karicim "

Yanlis duymadiniz yeni holdingi ben tasarliyicam oldum olasi giysileri severdim bu holding bana iyi gelicekti.

"Onur eminmisin bu büyük bi sorumluluk ."

"Ben sana hep güveniyorum basiricaksin istediğin kadar harcama yapabilirisin bütün herkez senin emrinde olucak ."

"Peki sen nereye gidiceksin ?"

"Trabzon ordada bi ortaklik olucak çay fabrikalari ile ilgili şimdi sen beni bosverde sence holdingin adi ne olsun ? Sonucta senin holdingin olucak."

"Ah evet çok heyecanliyim aklimda tam bi ad yok ama kisa surede bulurum merak etme ."

"Bu arada holdingde seninle birlikte calisanlan kisilerde olucak mesela , Burcu , Sedef , Busra , Alp , Erbi .. hepsini taniman icin yarin aksam teknede davet yapicam ."

"Olur sevinirim ."

"E o zaman ben seni dukkanlarin oralara birakiyim alisverise basla "

"Bugunmu hemen yani hadi ne duruyoruz o zaman ay çok heyecanlandim"

"Belli belli siparis ettigin kahveyi ustume dökmenden ah benim sakar karım "

Onur tuvete giderken bende etrafa bakiniyordum birden garson gelerek bu not size diyerek elime bi kağıt parcasi verdi.Onur'un geldigini gotunce hemen aceleyle kagidi cebime sıkıştırdım .Onur "Hadi gidelim benim bir isim cikti seni çarşı bölümüne bırakırım " diyerek hesabi istedi. Hesabida odedikten sonra nasil bi hizsa ışık hızını bile solladik , beni indirmis elimede kredi kartlarini tutusturmustu .

Yavas adimlarla carsidaki dukkanlari gezmeye basladim holdingi gormemistim ama fotoğraflari elimdeydi ilk olarak sirkete masa sectim ince detaylarla bezenmis yeni moda masalardan birini begenince gerekli adet sayisini bildirip siparis ettim .Kocamin Onur oldugunu söylediğim de gördüğüm saygiyi anlamamam sanki kraliçe gibi hürmet gördüm.

Suan Bursa'da olduğumuz icin cesitlerce dukkan vardi bu seferde dekorasyoncuya giderek masanin uzerine biblolar kalemlikler gibi seylerdende aldim. Yerlerin parkelerine kadar ben secmistim.Boyaciya girdigimde renk secmekte oldukca zorlandim.O kadar guzel renkler arasinda kayboldum sanki sonunda eflatun rengini sectim dis boya krem rengi olucakti ama ic boyalar eflatun benim icin eflatun aşkın rengiydi.

Sonunda hersey tamamdi tabi unuttugum bir sey yoksa isim bittiginde saat 7 olmus tu bilr taksiye holdingin adresini vererek gitmesini soyledim vardigimizda gercekten buyuk ve gorkemli bir her oldugunu anladim . Ilk olarak boya isini hallettik coktan siparis ettigim seyler gelmisti 2 saat icerisinde hersey tamamdi hersey tamamen yerli yerine oturdugunda ortam daha guzel olmustu gorevliler hemen temizliğe basladilar bende diger yandan eksikleri yazmaya devam ediyordum gorevlilere dikkan adlarını adet ve renk gibi seylerin yazili oldugu kagidi tutusturup esyalarin temizligine giristim belki bir hanim aga olabiliridim ama ginede bende bir kadindim ve temizlik yapmam gerekirdi bi işin ucundan tutmam lazimdi ..

Gorevli siparislerimi getirdiğinde onlarida  yerlestirip son haline baktik hersey mukemmel olmuştu . Insanin baktikca bakasi gelicegi türden di gozlerimi alamiyorudum kendi eserim bana gurur veriyordu .

Bugun o kadar cok yorgundumki saatin nasil gectigini anlamamisim saat 12 olmus tu bile hemen otele gittim onur dus aliyordu birkaç dakkika sonra cikti ."Beril hanim duzenlemeniz nasil gecti memnunmusunuz" diyerek  güldü.

"Onur bey bugun cok yoruldum fakat deydi holding muhtesem oldu " diyerek gulmesine eslik ettim.

"Peki bi ad bulabildinmi ? "

"Evet "

"Neymis bakalim ? "

"R&E olucak yani acilimi Renkli eller biraz degisik ama guzel sence ..? "

"Değişik ama benim karim sectise guzeldir ."

"Peki artik uyuyalimmi cok yoruldum."

"Nasil istersen . "

**

Sabah olmustu Onur iki haftalik tatiline cikmisti bugun sirketin elemanlarinla bi toplantimiz olucakti . Toplanti icin Giysi isini coktan halletmistim. Simdiye bakarsak acilen dus alip sirkete gidicek evraklarla ugrasicaktim .

Suyun ayarini yaptiktan sonra kendimi suya biraktim banyomda radyo oldugunu soylemismiydim otel odamda radyo biraz tuhaf gelebilir ama dogru kafamin dagilmasi icin rasgele bi sarki actim .
(Bundan sonrasini Deniz seki - Suya hapsettim sarkisi ile okursaniz cok keyif alirsiniz)

Ne asklar ne de itiraflar
Ne adres ne boş sokaklar

Sormadan bulamadim
Belkide ben yolumu kaybettim
Okusamda soyleyemem adini
Cunku ben seni suya hapsettim

Ezberledim ben okuya okuya
Bir türlü sana ogretemedim
Geceler boyu dizinin dibinde
Uykum kacsa bile uyanamadim

Sormadan bulamadim
Belkide ben yolumu kaybettim
Okusamda soyleyemem adini
Cunku ben seni suya hapsettim.

Bu sarki küçüklüğümun sarkisiydi bir yandan soyleyip bir yandan suyun icinde olmak cok guzel .. Ruhuma kadar arinmistim.

Banyodan sonra mavi -beyaz cizgili  elbisemi giymistim rahat bi elbise olduguna bahse bile girerim .Kahvaltimida yaptiktan sonra cantamin icine telefonumuda koyarak tam evden cikicakken kotumun icinde Bora'nin  notunun kaldigini fark ettim. Aceleyle notida alarak gelen taksiye bindim holdingi tarifi ettikten sonra notu okumaya basladim.

Burda kesiyorum cunku bugun cok üzüldüm siralamada 225 den 655 e düşmüşüz bir gunde hemde gercekten bu bolumu daha uzun yazdim dahada uzun yazacaktim fakat siralamadaki durumumuzu gorunce yazasim gelmedi.Lutfen vote ve yorumlarinizla destek olun.

''BERDEL''Where stories live. Discover now