Gerçekler

8.2K 267 8
                                    

''Derin nefes - derin nefes bir-iki-üç / Tamam hazırım yemeğimide yedim oldumu artık gerçekleri anlat. Yalanları bilmek istiyorum.''

''Hey tamam ! Sakin ol şimdi herşeyi anlatıcam .Gerçeklerin acıttıgını bilmelisin.''

''Ben acıyı yaşayarak öğrendim bana acıdan bahsetme.''

''Tecrübeliyim diyorsun - peki ''

02.08.2011 di.

Ben Mardin -Midyat sokaklarında geziniyordum.Şahsen turist olarak gitmiştim.Fotoğraflar çekerken kameramın bozulmasıyla hemen bir yere oturup kamerayla ilgilenmeye başladım.Senin şu Onur'un varya o zamanlar daha vekil yani yeni ağa o olucagı için hazırlıklarla meşgul.Birden onlarda benim oturdugum yere gelmişlerdi.Bi hesap sormalar , sonra yersiz bi kavga çıkardı ve beni bıçakladı .

O gun kacti .Senin korkak kocan beni orada bırakıp kacti.O gun onu bulucagima ve onuda ayni sekilde birakacagima yemin ettim.

Dünya küçük tür bilirsin.

Bak o kaza oldu.O beni biraktigi gibi bende onu biraktim.Hayatta herşey karşılıklı iste ama sana kiyamadim.Sen masumsun sanki cok durusun ama o seni hak etmiyor.Ve bunu sana kanitliyicam .Suan Onur hastanede Onur'un seni nerelere götürdügunu biliyorum her gittigin yerde bir not birakicam .Hepsinin anlamini sor.Onur'a sor hemde ne derse not et olurmu ? Simdi seni hastaneye birakicam .Beni hic gormedin .Simdi gidelim.

Sessizce ne derse dinlemistim.Simdi o notlari bulup Onur'un yalanlarini ortaya cikaricam.Gercek Beril yalanci Onur'u dize getiricem.

**

Hastaneye gidiyorduk.Yol boyunca Onur gibi susmaktansa sarki mırıldaniyordu daha adini bile bilmedigim bir kisiye guveniyordum.Cekingenligimi bir tarafa bırakıp "Sana güveniyorum ama adını bile bilmiyorum , kendini anlatsan olmazmi ? "

"Beni taniyorsun aslinda o notlari buldukca herseyi hatirliyicaksin tamamen gercekleri öğreneceksin."

"Of peki bari adini soylesen ? "

"Birinci si bana 'of' deme ikincisi adim Bora "

En azindan adını biliyordum.

Hastaneye varmıştık tedirgin adimlarla iceri giridim.Bora coktan gitmisti.Merdivenleri ciktikca icimdeki heyecan artiyordu.Yavaşça odanin kapisini actim.Onur'un gozleriyle karsilastim.Kendimi suclu gibi hissediyordum. Onur bir-iki kez öksüdükten sonra

"Buraya nasil geldin ? Ambulans ta sen yoktun ? "dedi

gozlerimi kaydirarak

"Ben ikinci ambulanstaydim simdi bunlari düşünme dinlenmen lazim"

dedim.

Başını diger yana çevirdi "Uykum var hemde çok uyaninca gecermi ? "dedi.

"Uyu zaman ilaçtir uyandiginda hersey daha guzel olucak "diyebilmistim.

Onur efendi seni nasıl dize getiricem bir bilsen.O notlari buldugumda ve tamamladigimda senin sonun gelecek.Ama bunlardan senin haberin olmayacak.Içimden kahkaha atmak geliyordu ama birseyler bildigimi çaktirmamam gerekiyordu.

En kotusude Onur bir katildi ! belki Bora'yi öldürmemisti ama ölmesi icin bicaklamisti.Onur tam bi geri kafali ! Ondan kurtulacagim gün yakin di ama bir ama vardi ya Onur masumsa kafam karışık ti .

Herzamanki yerime gitmek icin hastaneden çıktım. Taksi bulduktan sonra Mardin Kalesine gitmesini soyledim icimdeki his ilk notun orda oldugunu söylüyordu !

Umarim begenmissinizdir .Vote ve Yorum yapin lutfen eger yorum gelirse yeni bölüm daha hizli gelir .Öpüldünüz kapkekler xd

''BERDEL''Where stories live. Discover now