-Özel Bölüm-

5.4K 154 8
                                    

 

Özet : Beril holdingi yönetiyordu o gece Bora'nın notunu okumuştu sonrada havanın yağmurlu olmasına rağmen dışarıya çıkıp bir bankta sabahlamıştı . Sabah eve gitmek için yürürken bir bakkalın gazete köşesinde Onur'un tatile gitmediğini vicdan azabından dolayı uzaklaştığını ve dayanamayıp intihar ettiğini öğrenmişti . Sonralarda kendine gelemeyip holdingi boşlamıştı artık hergün bir ruh gibi sesizce banklarda oturuyordu. O gün Bora onu arıyordu ve bir bankta otururken bulmuştu . Ona onu sevdiğini itiraf etmişti . Beril'de ona karşı boş olmadığını söylerek ''Bende seni seviyorum.'' demişti .Sonrasını hızlı geçmiştim . Ne mi oldu ? Bora ve Beril evlendiler Beril dertleirni Bora sayesinde aşmıştı bir bebekleri olmuştu . Ve onunla ilgili bir konuşma koymuştum . Bora , Beril'in kulağına eğilip 1 yıl önce söylediği söze ek getirerek ; 2 kişilik bir devrimdir aşk kimileri yazar , kimileri yaşar demişti. Ve orada Sezon Finali yaptım.

Ek 1 hakkında biraz bilgi veriyim :)  Öncelikle Kızlarının adını daha bulmadım ama bulucam . Onur'un akrabaları bazı problemler çıkarıcak . Şehmuz ağa Beril'e bir konuşma yapacak. Ve daha birçok şey :) 

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var sezon finali oldu ama hala kimin kütüphanelerinde yer alıyorum ? Bu açıklamamada vote ve yorum yapın , böylece kimlerin beni unutmadığını göriyim . Yorum fazla olursa size bir süprizim bile olabilir . Sevgilerle ...

''BERDEL''Where stories live. Discover now