Kişiler/ Ek-2

4.4K 148 10
                                    

Ambulansta gördüğüm kişi Onur'un akrabası Selim'den başkası değildi .Selim'in annesi onu doğururken ölmüştü babası ise intihar ederek. Zorlu bi çocukluktan sonra , hayata tutunmuştu .Ama psikolojik sorunları fazlasıyla vardı .Yardım etmemize izin vermeyen ''Agrasif'' bir genç olup çıkmıştı. Dahada önemlisi Onur'un akrabasından çok en iyi arkadaşıydı . Ve şuan içinde ki öldürme tutkusu bih eves gibi onu kavuruyordur . Nefret duygusunu iyi bilirim. Ve şuan nefretinde kavrulan Selim karşımda duruyordu . 

Yavaşça kulağına fısıldadım ; ''Konuşabiliriz .'' 

'''Gerek yok .Ölümün yakındır ama Beril buna üzülmiyicek nede olsa onu aldatıp ölüceksin .'''

''Nediyorsun lan benim ilk ve son aşkım Beril .''

''İlk aşkın olabilir ama son olmayacak.Şimdi gidiyorum tekrar görüşücez.''

Sanki kendimi Amerikan yapım filimlerde gibi hissediyordum. İçimdeki saçma hisleri bırakarak önümde kanlar içinde duran Beril'imin saçlarını okuşuyordum. Sedyenin üzerinde sanki cansızcana yatıyordu . Ya Buse'm can çekişi bile uzun sürmemişti. Onun öldüğünü söylediklerinde evi inleten sesimi hiç unutmıyıcaktım .  Ben bir babaydım . Çocugunun ölümüyle kahrolan bir baba.

Hastaneye vardığımızda Buse'm morga , Beril'im ise ameleyata gidiyordu .

Buse'min yüzü açıldığında acı dolu feryatlarım hastaneyi kaplamıştı . Artık bu duvarlarda bir ölüm dolu çığlık daha vardı .Bir acı , bir ölüm bu kadar yorabilirdi insanı .Evlat hasreti bu kadar kavurabilirdi bir insanı.

Saatler sonra Beril'im kurtulmuştu . İlk sözü ''Kızım'' olmuştu . Bir baba eşine nasıl söyler ? Kızın öldü diye . Canını alıyorum desen bir anneye daha az zarar verirsin.

Doktor odaya girdiğinde gine o can alıcı soruyu sormuştum . ''Durumu nasıl ? ''

Doktor ilk mırın kırın tavırları sergilesede ''İyi bir bakıma ihtiyacı var felç riski yüksek '' demişti. Kalbime bir hançer daha inmişti .

*

-2 HAFTA SONRA-

Beril felç ihtimalini atlatmıştı Buse'nin öldüğünü söylediğimde onunda haykırışları vardı .Artık bu evde dardı bize buranında duvarları kanlı haykırışlara boğulmuştu .Atlatıcaktık biz bir çifttik bunlarıda atlatıcaktık .

-2 SENE SONRA-

Beril artık daha az aglıyordu bir işte çalışıp kafasını dağıtıyordu .Ben ise acıya dayanamıyordum .Buse'm her aklıma geldiğinde daha da bunalıyorudum .Gizliden içki ve sigara kullanırıdım .Beril'i eskisi gibi öpemiyordum , sevemiyordum. 

Banu vardı hayatımda zor günlerimde bir destekçiydi .Her gece gizlice onun yanına gidiyordum .Beril'in yanında yatmak işkenceye dönmüştü .Ondan boşanıcaktım ama bunu gözlerinin önünde yapamazdım . Haftaya Banu'yla Londra'ya gidicektik . Gitmeden küçük bir not yazıcaktım diğer işleri avukata bırakıcaktım .Onun yüzünü görürsem Buse gelicekti aklıma kızımız gelicekti .Bırakamıyıcaktım sonra ve hep acı çeken olucaktık .

-Kaçış Zamanı-

 Bugun Beril'i bırakıp gidiyordum . Banu'yla uzaklara Londra'ya gidiyordum. Çekmeceden bir kağıt bulup , zihnimi toparladıktan sonra kağıda odaklanıp yazmaya koyuldum. 

Gidiyorum. Birlikte nice zorluklar aştık biliyorum. Mutlu olman dileğimle ama ben gidiyorum. Kimle diye sorma işte uzaklara gidiyorum .Seni sevemiyorum artık her anım Buse'yle sanki kızımızı unutamıyorum . Ve gidiyorum . Kendine iyi bak .Seni bir ömür boyu sevebilecek bir kişiyle tanışman dileğimle , ama ben gidiyorum. - Bora

Kağıdı usulca buzdolabının üzerine bırakıyorum. Dediğim gibi gidiyorum .

Banu'y la uçağa binmemize az kaldı telefonumu elime titreyen gözlerle alıyorum. Banu'yu aramam gerek.

''Ben havaalanına gidiyorum sende orda ol , bir an önce gidelim burdan.''

''Tamam Bora , eminsin diğilmi yani kararlarından ? ''

''Eminim.''

''Bir olmaya gidiyoruz o zaman .''

''Mutlu bir yaşantıya gidiyoruz Banu mutlu yaşantıya.''

Nasıl mutlu olabileceksek arkamda bir çift göz bırakıp gidiyorum. Sonkez evime bakıyorum .Dilimden istemsizce sözcükler dökülüyor;

''Bu duvarlar kana bulanmış haykırışlarla süslü neşeli kahkahalar çok geride gidiyorum inzivaya çekilip yok olmak için belkide mutlu bir yaşantı için.''

-Merhaba uzun yazıcam demişitm fakat bir sorun oldugu için kısa kestim . Artık olaylar daha bol harektli olucak yeri geldiğinde ağlıyıp yeri geldiğinde gülücez . Birde dershanem başlıyor +8 voteden yeni bölüm gelicek .Multimedia : Buse 

''BERDEL''Where stories live. Discover now