Burcu vs Beril

6K 214 9
                                    

Bora'nin notlari bana gercegi soylesede okuduktan sonra olayin şokundan çıkamıyorum bu görüldüğü gibi kolay degil daha çok gercekleri ogrenince insanin cani aciyor insanin sol yani aciyor..

Derin nefeslerimden sonra kotumun cebinde burusmus olan not kagidini alıp okumaya basliyorum bu arada taksiciye yolumuzun ne kadar kaldiginida sormayi unutmuyorum tabi ... yaklaşık 10 dakika ...yeterli ..Burusmus kağıdı yavaş yavaş açıyorum  her açısimda biraz daha heyecan biraz daha kısık nefes..

-Oncelikle simdi holdinge gidip yeni iş arkadaslarinla tanisacaksin dikkatli ol Alp çok çapkın biridir her zaman mesafeli ol kizlardan ise Burcu'ya dikkat et cok kurnaz bi kızdır. Gittigin gibi direk onlari tani ve sartlarindan bahset Burcu kurnazliginin disinda Onur'un eski sevgilisi ve icinde bir yerde intikam alma istegi var. Burcu seni öldürmeye bile çalissicak ben karismiyorum Burcu vs Beril hadi güzelim onu yen sana bi ip ucu Burcu'nun zaafi saclari ve ayakkabilari dir. Gerisi sana kalmis bu arada taksiden indiginde bu notu atmayi unutma .
-Bora

Yok artik Burcu daha benim hakkimda en ufak bir fikri olmayan Burcu hic tanımadığım Burcu beni öldürmeye calisicak ha bu resmen delilik ama madem savas istiyor buyursun .

Taksiden indigimde ilk isim bu not kagidini en ufak parcalarina ayirip çöp tenekesine atmak oldu.

Yavas ve ciddi adimlarla Holding ' in kapısından içeri girdim bütün gözler uzerimdeydi sanirim herkez bu toplantiyi bekliyordu .Ciddi tavirimi koruyarak toplanti odasina girdim .

"Meraba arkadaslar Ben Beril Dalkan bu Holding'in sahibi bildiginiz gibi Onur Dalkan'nin karisiyim sizden ilk istedigim herkez kendini tanitsin ve sonra toplantiya basliyalim yarin açılış olcak."

Herkez memnun gorunuyordu ilk Burcu basladi .

Ben Burcu Servan holdingimizin moda direktörü tasarim ve tasarlayici bulup oneriler vermek benim işim karakter olarak sessiz biriyimdir umarim anlaşırız .

Peki tesekkurler Burcu hanim , simdi siradaki tanitsin.

Ben de Sedef Bircan Toplantilara hazirlanmak sunum ve görsel efekt islerindeyim alanimin Uzmaniyim sizle çalışmak cok guzel olucak Beril hanim , karakter olarak konuskan ve girisken biriyim görsel ve hayal gücüm kuvvetlidir.

Tanıştığımıza memnun oldum Sedefcim seninle anlasicaga benziyoruz .Diger kişiye geçelim.

Merhaba ben Büşra Goncak holdingin manken bulma kritercisiyim .Istediginize en yakin mankenleri bulup projelerimize hazirliyicam Onur bey soylemisti sizde mankenlerimizden biriymissiniz ama simdiden soyliyim sizden daha güzel bir manken bulmak beni zorliyicak Beril hanim karakter olarak oldukca girisken ve pratik biriyimdir.

Tanistigima memnun oldum Büşracim , iltifayin icinde tesekkurler .

Selam ben Alp , Alp Fidan projelerimizin Kurgularini hazirliyicam sizin gibi bir patronumuz oldugu için şanslıyiz karakter olarak biraz çapkın olabilirm ama alanimin bir numarasiyim.

Daha cok holdingdeki islevinize bakacağım icin çapkınlık istemiyorum Alp bey her hangi bir sorun olursa kapinin bir numarasi olursunuz . Siradaki kisi lütfen .

Merhaba , ben Erbi Salgın yardimci müdürüm fikirler vermek sloganlar bulmakda benim isim dir sessiz bir insanim tanistigimiza memnun oldum Beril Hanim .

Tesekkurler Erbi bey evet simdilik kadromuz buysa toplantiyi kısa olarak yapicam.

Bugun herkez gece 12 ye kadar buradadir bunun icin para alacaksınız merak etmeyin ve sonra herkez kendi alanindan bir ornek yapip bana gösterecek yarina kadar her kez en bir tane alaninda calisma yapicak ve tanitim olarak onlar broşürümuzde olucak . Yarin da erkenden gelip en az 5 calismadaha yapicaksiniz ve yarin aksam acilisimiz olacak saat 20:00 da olucak .Ayrintilar bunlar hade herkez is basina çalışma ya başlayalım .

Burcu : Biraz erken degilmi ?

Ben : Hayır ne kadar erken o kadar iyi hem madem herkez alaninin bir numarasi bir calisma gostersinlerde bende goriyim digilmi ?

Erbi : Haklisiniz Beril hanim hadi arkadaslar basliyalim.

Burcu model cizerken , Sedef o modele arka görsel hazirliyor , Büşra model hazirliyordu sarisin , esmer , kumral isi zordu , Alp ise kurgu hazirliyordu manzara ve hareketleri ve kisa bir seneryo yazmakla meşgul dü.  Erbi bey ile ben de bu kurguya slogan bulucaktik konumuz Alp beyden ogrendigimize gore dag kiyafetleriydi saatlerce slogan hazirladik surekli eleme ile en guzelini bulmaya calisiyoruduk saat 11 olmustu bile Dilber hanim (temizlikci , çaycı ) bize kahve yapıyordu.

Burcu kot üst tasatimi yapmisti şapkasına kadar hazirladigi  kıyafetler güzeldi .

Sedef dag havasini yansitmak icin efekt ve ortam hazirlamisti slayt ta gösterdiğinde  ben bile kendimi dağda zannetmistim .

Busra nin ayarladigi modellerden kumral olanini uygun görmüştük güzel seçimi vardi dogrusu .

Alp ise senaryosu ile bizi şaşırtmıştı dag ile ilgili konusmasi ( yani hazirladigi seneryosu ) gercekten guzeldi.

Erbi ve Benim hazirladigimiz slogan ise sade ama guzeldi.
"Dağ da bile kiyafet ,heryerde R&E , ne demisler  hayatin tarzi heryerde "

Herkezin yaptigi çalışmalar gercekten güzeldi memnundum tasatim odasinda kumral modelimizide cagirip prova bile yapmistik .Hemen baski şirketinde anlasip yarina broşürleri istemistik.

"Evet arkadaşlar hepinizin calismalari cok güzel yarina kadar 5 tane daha yapmaniz gerekiyor acilista hepsi videoya alinip sergilenicek bugun uykusuz kalacaksınız ama yapicak birsey yok hepinize iyi geceler "

Herkez uykulu bir halde evlerine dagilmisti .Bende hemen bir taksiye binip otele gitmistim.
Direk duşu hazırlayıp kendimi suya bırakmıştım yorgunluğum gidince giyinip hemen uyumustum .

**
Sabah olmuştu hizlica basim evine uğrayıp broşürleri almistim.Taksiyle holdinge giderken ornek broşüre bakıyordum gercekten guzeldi .

Sirkete vardigimda daha saat erkendi sirkette tek Burcu vardi .

"Günaydin Beril hanim "

"Gunaydin Burcu "

"Bisiy konusabilimiyiz ? "

"Tabikide "

Merhaba kapkeklerim ınternet paketim bitti ama ben bolum yazip buldugum bi wifi ile paylasicam merak etmeyin evde de yazabilirdim ama annemler ve sürekli misafirlerden rahat yazamiyorum .Bu bölümü de zorluklarla yazdim sezon finali yapacagim bir iki bölüm kaldi ama ancak tatillerde veya 15 tatilde yazmaya yeniden başlarım .Suanlik bi problem yok canlarim ^^ Vote ve yorum yapin lütfen :) Mesaj atabilirsiniz okuyucularimla konusmayi seviyorum ^^ Kendinize iyi bakın

Bu arada ithaf isteyen varsa soylemesi yeter ^^

''BERDEL''Where stories live. Discover now