Dönmiyicem

3.9K 118 9
                                    

Bora belkide sarhoşluğun etkisinden belkide gerçekten sarf ettiği bu sözler karşısında benden bir cevap bekliyordu.En tok ve ciddi sesimle ''Hayır dönmiyicem.'' dedim.Şaşırmışcasına ''Lütfen.''dedi.''Hayır,dönmiyicem.''diyerek Raske,Senca ve Selim'i de alarak restoranttan son hız çıktık.Eve geldiğimde istemsizce ağlıyordum.Selim destek verircesine sıkıca sarılıyordu bana en çok desteği veren hep oydu zaten uçak biletlerini daha erkene alıp 1 saat sonraya aldırmıştık.

En rahat üstümü giydikten sonra hazır olan bavulumuda alıp arabaya yerleşmek için dışarı çıktım.Arkamda Raske ve Senca'da geliyordu.Onlarda bana sıkı sıkı sarılarak buraya kadarmış Beril bak Bora'dan kurtuldun sevin artık Türkiye'de yeni bi hayata başla demişlerdi.Biraz da olsa düşündüğümde mantıklı bir fikirdi bu Tamam diyerek arabaya iyice kurulmuştum.

Selim ''Türkiye'de yeni bi hayat seni bekliyor Beril.'' diyerek bana umut veriyordu.Saatler nasıl geçti hiç anlamamıştım ufak bi uykuya daldım zannederken meğer saatlerce uyumuşum.Uyandığımda Senca ile koltukta uyuyorduk.Ee Raske ve Selim neredeydiler ? Senca gözlerini ovuçturuken ona 'Diğerleri neredeler?' bakışımı atıyordum.O ise 'Bilmiyorum.' gibisinden kafasını sallıyordu.Ayrıca ne ara uçağa binip indiğimiz merak konusuydu.

Bir kaç dakika sonra Raske ve Selim ellerinde broşürlerle yanlarımıza bi karış gülümksemeyle geliyorlardı. ''Tatile gidiyoruz!! '' diyerek sevinçlerini belli ediyorlardı.Senca ''Wow tabi ya gidelim.''diyerek Raske'yi onaylamışlardı ben ise 'Bilmiyorum.'' diyerek işin içinden sıyrılmak istiyordum.Hepsi bi ağızdan ''İtiraz yok gidiyoruz.'' diyerek beni heveslendirmeye çalışıyorlardı.

''Tamam.'' diyerek onların hevesini kırmadım.Tam ne zaman gidiyoruz derken ''Hadi bakalım hiç bavulları eve koymayın burdan Abant gölüne tatile gidiyoruz.'' diyerek benim sorulmamış soruma cevap vermiş oldular.''Daha erken değilmi ?''diyicekken Senca bavulunu dışarı çıkarmıştı bile bizdeki bu hız başımıza dert olucaktı .Daha bi yerden gelip başka yere gidiyoruduk.Bavulları Selim'in arabsına tekrardan koyduktan sonra yeniden koltuklarımıza oturmuştuk.

Müzikle eğlenceyle dolu dolu bir yolculuk sonrasında benim bile yüzüm gülüyordu.Abant gölü kıyısında olan şirin bi otelde tatil yapıcakmışız.Gerçekten daha adım attığım anda kuşların cıvıltıları içime neşe doldurmuştu bile birde burda 1 hafta geçireceğimizi hesaba katarsak gerçektende güzel bir tatil olacaktı.

Odalar yan yanaydı Senca ile ben , Raske ilede Selim kalacaktı.Ben bavulumu dolabıma yerleştiriyordum.Aceleyle giysilerimi yerleştirdikten sonra kendimi dışarıya atmıştık.Küçüklükten basketbol oynama hevesim vardi.Boş potayı gördüğümde içimdeki heves ortaya çıkmıştı belki denerim diyerek ilk odama gittim dolabımdan sporcu şortumu ve t-short giyerek basketbol için hazır olmuştum.Tekrar dışarı çıktığımda başka bir kişi basketbol potasında oynuyordu siyah kapşonundan yüzü gözükmüyordu.

Diğer potaya ben geçtim basketbol topunu bir kaç kere sektirdikten sonra o kapşonlu kişi ''İstersen öğretebilirim ?'' demişti büyük bir hevesle ''Öğrenebilirim .''diyerek onun potasına doğru gitmeye başladık.

Bana küçük tüyolar vererek bir taraftanda basketbol öğretiyordu.Birden karşıdan Selim'in gelemsiyle Selim'e el salladım.

Selim geldiğinde yüzünü buruşturarak yüzünü kızgın hale getirdi ''Levent ?''

-Bölüm günleri perşembe - pazar - Vote ve yorum yapmayı unutmayın :)

Lütfen herkez Beril2in bir aşkı olsunmu onu yazsın olmasın diyorsanız da başka bir fikrim var :)

''BERDEL''Where stories live. Discover now