Plan İşler

3.7K 120 4
                                    

Plan'ı son kez konuşup tartıştıktan sonra herkezin anladığına emin olduğumuz anda bu plan işliyecekti.İlk olarak Raske ,Banu'yu arıyıp evin son durumunu öğrenmişti ve ev boştu.Raske en çekimli biçimindeydi saçlarının şekiline kadar özenip dahada çekici olmasını sağlamıştık.Banu'nun hızlı davranması gerekirdi.Çünkü Bora dışarı çıkacak ama içi rahat olmıyıp dönmek istiyecekti.Ve O Çok Değer verdiği Banu'sunu yatakta basacaktı.En ince detayını kadar özendiğimiz bu bilen işliyecekti.Ve Bora çektirdiği acıları benim gözümden tadacaktı.Kim bilir o da anlardı terk edilmeyi ?

Raske'nin artık buluşma yerine gidiyorum siz Bora'yı hazırlayın demesiyle plan başlamıştı .Raske'nin üzerindeki dinliyici sayesinde herşeyi duyucaktık ve iletişime geçicektik.10 dakika sonra vardığını söylemişti.Bora'ya gelince işi için çıktığı anda Selim'in sesini değiştirip Bora'yı aramıştık.Siz tehdit diyin biz uyarı ona Banu'nun evde ateşlendiğini söylemiştik bayıldığını , dışarıdan saçma olan bu yalana Bora inanmıştı .Hadi gitsinde Banu'nun ateşini alsın.

Raske bir erkek olsada Banu'ya yaklaşmamaya çalışıyorudu ama Banu sürtüğü Raske'nin üzerine atlamıştı bile Bora'nın zamanlamasını bir kez daha alkışlıyorum.Tamda Banu'nun en iğrençç anında yakalamıştı. Bora'nın şoku çok uzun sürmemişti sanırsam Banu'ya okkalı bir tokat Raske'ye de bir yumruk gelmişti.Yanımda duran Senca'nın sinirden kırmızıdan more level atladığı gerçeği vardı tabi çok iyi birisi haylice bir kız sonuçta sevgilisini kıskanıyor.Ben olsam bu işlere sevgilimi salarmıydım bilmiyorum. Ben bu kadar güçlü olabilirmiydim ? Onu hiç bilmiyorum.

Raske eve döndüğünde gözündeki yumruğun izi belli oluyordu .Senca teleşla buz getirmek için mutfağa yöneldi.Bizse olanları sorup bir yandanda yumruğun izine bakıyoruduk.Raske yarayı boş vermiş Bora'nın nasıl mors oluşunu anlatıyorudu.Şuan ki sevincimi anlatamazdım.Senca'da buz bulmuş Raske'nin yüzüne  koyuyorudu.Herkez keyifliydi Bora'nın bu hallere gelmesini bir akşam yemeğiyle kutlamak istedik.Sonra'da Londra'dan gidicektik zaten Selim şık bir restorantta rezervasyon yaptırmıştı bile bizse Senca ile alışverişe çıkıcaktık.

Belirli dükkanlara uğrayıp doyasıya gezmiştik.Baya bi kıyafet ve eşya alıp turlara katılmıştık.Kız kıza gezmek insan iyi geliyordu.Sonrada bi cafede oturup limonata içiyorduk .

''Beril plan çok iyiydi ya Raske yumruk yemeseydi daha iyiydi. ''

''Tabiki küçük bi yumruk gerekirdi Senca, sen olsan yapmazmıydın ? ''

''Eh yani neyse ya sence nasıl bi elbise giymeliyim ? ''

''Bilmemki Senca sana herşey yakışıyor. ''

''Teşekkürler canım.''

Kuru bi konuşmadan sonra yaklaşık 5 metre ötemizdeki cafe-bar da Bora'nın sigara içtiğini görmüştük.O da bizi görmesin diye koştuğumuz yolun hatti hesabı yok. Nefes nefese eve varmıştık. Bizde hazırlıklara başlıyalım demiştik ve ilk elbise seçiminden başlamıştık.

Senca siyah bi elbise giymeyi tercih ederken ben turkuaz bi elbise giymeyi tercih etmiştim.Şimdide saçlarımızı yapıyoruduk.Saçlarımızı hazırlarken ben makyaj mazemelerinin olduğu kutuyu bulmaya çalışıyordum. Eyeliner ve parlatıcıyla ikimizde işin içinden çıkmıştık.

Selim ve Raske her erkek gibi çoktan hazırdılar bizde yola koyulmuştuk .Restoranta varıp arabayı park etme işini halleltince  masaya doğru gitmeye başladık.Garson geldiğimizde ilk şampanyayla açmıştık sonrada güzel bi balık rakı yapmaya karar verdik. 

Rakı içmeyi tercih etmeyen biri olarak günün zaferi için içmiştim. Sonunda yemek fastlı bitince sarhoş olmadan gitmeyi becermiştik .Tam kapıdan çıkacakken Bora gelmişti. Ve ağzından kelimeler dökülüyordu .

Beril gerçekleri gösterdiğin için teşekkürler. varmısın ? 

Üzülürüm yine

Resmini görünce 

Maziye bakarak 

Vazgeçemem senden

Bir ömür geçse böyle

Ardından yalvararak

Dön bana yeniden ne olur

Sev beni yeniden ne olur 

Al beni yanına ne olur

Dön bana  yeniden ne olur

Ne olur..

Şuan Bora beni bırkan bora geri dönmek istiyorudu. Ne yapmalıydım .

Arkadaşlar yoruma yazın lütfen beril tekrar boraylamı olsun yoksa bi başka karakterlemi ?Bu çok önemli birde normalde bölüm günleri perşembe pazar ama 10 vote anında gelince paylaşıyım dedim ^^

''BERDEL''Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon