Arkadaş

3.9K 110 14
                                    

Arkadaslar ailevi bir durumdan dolayi bölüm gunleri uyusmadi bende bugünden attim bölümü umarim begenirsiniz .Birde Final'e 2 bölüm kaldi :) Diger bölümü hemen isterseniz 12 vote gelince paylasirim bölümleri telefondan yazdigimdam yazım hatasi olabilir affedin :)

Selim , Levent'i gördüğünde yüzü hiçde gülmüyordu içimdeki ses aralarının bozuk olduğunu söylesede Selim'in 'Kardeşim.'' diye sarılışı gördüğümde durumu anlamıştım.Ama Selim'in bir kardeşi olduğunu yada kardeşinin bizimle aynı yerde tatil yaptığını düşünmezdim.Levent ve Selim konuşarak özlem gideriyorlardı bende odamda dinlenmek için rahat birşeyler giymekle uğraşıyordum.O arada cebimde olan telefonum titremeye başladı.Hışımla telefonu elime aldım.Bir mesaj gelmişti bilinmeyen bir numaradan.

Bilinmeyen numara : Ben Bora diğer numaran silinmiş , bu numaranı bulmak için çok uğraştım ama değdi.Lütfen Beril bana bir şans vermelisin.

Cevap olarak hemen bir şeyler yazıverdim şahsen aklıma çok güzel bir plan geliyordu Evet Bora'ya karşı ufakda olsa birşeyler hissediyordum ama onu biraz peşimde koştursam hiç de fena olmazdı.

Ben : Sana şans versem ne olur ?

Bora : Yeniden biz oluruz.

Yeniden biz ha ? Süründürmeden biz filan olmıyıcaktı Bora'nın burnu sürtmeliydi .Bir dersi çoktan hak ediyordu.Bora'nın mesajına başka cevap yazmadım.Sessizliğimden bi anlam çıkarırdı belki ?

Üzerime açık mavi balon elbisemi giydim saçlarımı düzlestirdikten sonra gözüme eyeliner çekip şeftali tonlarindaki parlaticimi sürdüm.Bu gün nedensizce güzel olmak istiyordum.Ah  bunda Bora'nin payı yok tabii yani heralde.

İcimdeki saçma sorulari def ettikten sonra küçük bi çanta bulup icine telefon ile birmiktar para koydum.Son kez aynada kendime bakıp kapıyı hafifçe çekerek oradan uzaklaştım. Selim ve Levent hala bıraktigim gibi duruyordu.Onlara hafif bi gülümseme gonderdip cafeye dogru gidiyordum.O arada Selim'in telefonu çalmışti Selim bahcenin arka tarafına gidiyordu.Leven'te oturduğu banktan kalkıp yanima gelmisti.

"Beril konusabilirmiyiz? "

"Tabi ."

"Sana bisiy anlatmam gerek."

"Nedir o ?"

"Ben seni en son berdel olur ken gördüm o günden beri seni seviyorum artik saplantı halime geldin."

"Levent seni üzmek istemem ama ben sana karşı bir şey hissetmiyorum. "

"Hadi ama Beril sende istersin." diyerek beni öpmeye çalışıyordu yüzüne okkalı bir tokat gecirdiktem sonra "Siktir git Levent seni istedigim filan yok kendi kuruntularina kendin inaniyorsun."

"Seni seviyorum Beril bu hiç birşey ifade etmiyor mu ? "

"Hayır etmiyor."

Diyerek oradan uzaklaştım direk cafeye yöneldim daha girdiğim anda bile sirinligi ile beni büyülemisti.Kendime köşelerden bir masa seçtikten sonra pasta ve limonata sipariş ettim.

Uzaktan Selim el sallayarak bana doğru geliyordu.Yanıma gelip oturduğunda "Levent oteli terketmiş bir bilgin varmi ?" diyerek asıl merak ettigi soruyu sordu "Hayır yok. " diyerek netçe bir cevap verdim.

Birkac dakika sonra biz konuşmaya dalmisken benim siparişlerim geldi.Selim'de waffle-limonata siparis ederek konusmamiza tekrar döndü.

"Beril evlatlık çocuğa ne dersin senin adına? "

Soru karşısında baya şaşırmıştım.

"Bilmem ki."

"Bu arada sana bahsettiğim kız ile evleniyoruz."

"Senin adına çok sevindim Selim bu çok güzel bir şey. "

"Belki çifte düğün yapariz."

"Sacmalama Selim."

"Beril , Bora olayını biliyorum yeniden barismak icin mesaj attığını benim fikrimce o dersini aldi sende inat etme."

"Selim bir nevi haklısın sence bir şansı daha hak edermi?"

"Eder."

Sevinerek dur Bora'yi arıyorum o da buraya gelsin olurmu demistim.Selim olumlu anlamda başını salladi.Bende telefonu cantanin ön gözünden çıkararak Bora'yi aramaya koyuldum.

"Alo Bora ben Beril."

"Bilmezmiyim Beril sesin hala aklımda. "

"Sana bi şans daha vermeye karar verdim."

"A-a bu do-doğru mu ? "

"Evet Bora ciddiyim Suan Abant Golünde ki Plazas Oteldeyiz sende gel ."

"Hemen yola çıkıyorum zaten Londra'ya dönmemistim hala Türkiye'deyim ve bir saate ordayim."

"Tamamdir."

Telefonu kapattiktan sonra Selim'de siparisleri gelmişti. Siparislerimizi yerken muhabbete de dalmistik.Bir saatin coktan geçip geldigini anlamamistik.

Bora umutlu gözlerle bana bakiyordu adimlarini hizlandirarak yanımıza geldi.Selim ile selamlastik tan sonra bana sıkıca sarildi.

Saatler boyu 3'ümüz konusmustuk.Ve sonucta hepimizin sevinecegi o karar çıkmıştı.

Çifte düğün yapiyoruz!

birde berilin tekrar borayla olmadina tepki verenler olabilir ama 3 evlilik fazla olurdu :) birde diğer bölüm cok heyecanli olacak :))

Yorum yapin :)))

''BERDEL''Where stories live. Discover now