Bir nevi Görev

4.1K 133 5
                                    

Beril'in Agzından*

Bu yemek zırvalığı sayesinde Bora'ya hayatı zehir edicektik .Bana yardım edicek kişi ise Selim'den başkası değildi .Onur'un akrabasıydı ama amacı beni öldürmek değildi Beni yengesi olarak görmüştü .Bora'da beni terk edince bunu yanına bırakmıyalım dedi .Tabikide ''Evet'' dedim. Onunda acı çekme zamanı gelmişti .

Yemek için elbiseye gerek bile yoktu ama Selim'in dikkat çekeriz uyarısını alınca ister istemez giymek zorundaydım . Elbisenin Strapteze benzeyen bir görünüşü vardı göğüs bölümü siyah belden aşşağısı sarı renkteydi . Yanına dikdörtgen zarif ve sade bir çanta tercih etmiştim. Sihay topuklu ayakkabılarla bu kombini tamamladım.

Çok özenmemiştim. Sonuçta görevimiz ''İntikam'' dı süslenmenin pekde alemi yoktu ama eyeliner ve maskara ile gözümün bitkinliği çok gözükmüyordu .Hafif şeftali tonlarında bir parlatıcıyla rahat bir kombine imza atmıştım. Selim'e baktığımda güzel bir smokin giymişti .Doğrusu çokda yakışmıştı .Selimde benim gibi  20 yaşında birisiydi .Ah doğrusu yarın doğum günümdü ama çokda umursadığım söylenemezdi. İntikam duygum iyice pekişmişti .Şuan Bora'nın yüzünde bir y'umruk patlatırsam hevesim geçebilirdi. Selim'in ''Hadi gidelim yeri biliyorum ayrıca Türkiye'deymiş .''

Demesiyle gözlerim iyice açılmıştı . Türkiye'de burda ha ? Desenizya Bora Bey kaderini  kendi yazıyor. Rahat tavrımla ''Burda ha iyimiş işimiz daha kolay olucak.'' demiştim. 

Selim ise aceleciydiki '' Hade gidelim '' diyerek kestirip attı . Zaten Bora gözümüzde çok önemsizdi . Siz hiç bi çöpün yanında boşça dururmusunuz ? Bizimkide öyleydi işte burda bi kazan olucaktı . Ve kazananın Bora olmıyıcağı çok açıktı . 

Yoldayken Selim'le deteylıca konuşmuştuk Yemek davetine gittiğimizde bir çeşit partiye benzediğinden çok dikkat çekmezdik .Dahada önemlisi orada artık yanlız değildik .Bora!'dan en az bizim kadar nefret eden kişiler vardı .

Senca ve Raske .

Senca siyah hafif kıvırcık saçlı bir kızdı .İmrenilicek bir fiziği yoktu normal kilolarda 22 yaşında birisiydi o ve sevgilisi .

Raske ; kahverengi hafif dalgalı saçları olan yaşına göre iyi bir tipe sahip olan 23 yaşında bir gençti oda elimde fotoğrafları olduğundan en fazla bu kadar anlatılabiliyorlardı .

Şu yemekli partiye gidip muhteşem çiftimizi görmek için sabırsızlanıyorum.

Selim'in agzından*

Partı alanına gelmiştik burda fazlasıyla belalı tipler vardı ve Beril'i korumak bana kalıyordu .Bir nevi görev .Onur'dan tek kalan emenetti o bana iyi bakmam gerekiyordu . Beril'e baktığımda meraklı gözlerle etrafı süzüyordu.

Kolundan hafifçe bana doğru doğrultup kulağına fısıldadım ;

'' Burası çok tekin değil Senca biraz sonra burda olur Raske birşeyler hazırlıyor sonra gelicek .Planımızı anlatıyorum. Senca , Bora'yı ayartmaya çalışıcak ve tabi o aradada Raske'de Banu'yu . Bora ve Banu birbirlerine düşman olucaklar . Banu istemesede Bora'ya acayip bir kazık atıp onu terk edicek .Ve Bora Bey terk edilmek nedir anlıyıcak.''

Beril duyduklarımdan memnun olucakki başını sallamakla yetindi. Senca karşıdan bize el sallayıp yanımıza doğru yaklaştı.

Beril'in ağzından *

'' Merhaba Ben Senca .'' gayet neşeli bir kız olduğu belli oluyordu bende en samimi gülümsememi takınıp ;

''Merhaba bende Beril . '' dedim.

Konuşup birbirimizi iyice tanıyordukki  Raske olduğunu düşündüğüm kişi bize doğru geliyordu .

''Selam kızlar oyuna başlayalımmı ? ''

Selim birden söze atıldı . '' İlk olarak sizden bişiyi açıklamanızı istiyicem Bora'dan nefret etme sebebiniz nedir ? ''

Geldim kapkeklerim :* Hepinizi çok özlemişim bölüm günlerini belirledim 

Perşembe ve Pazar .

Ama her bölüme vote ve yorum sınırı koyucam geçerseniz . Yeni bölümü daha erkende yazarım :) Şuanki sınırınız 10 vote 1 yorum olsun.  İyi okumalar :*

''BERDEL''Where stories live. Discover now