Kötü Rüyalar

3.9K 121 4
                                    

Selim her zaman benim gözümde güçlüydü , her zaman ve herşeye karşı yıkılmayandı.Ama şimdi birkaç santim ötemde hıçkırıklar içindeydi.Hayatın acımasız olduğunu söylemişmiydim? Hayatın her zamna bize karşı kahpe olduğunu ? Aslında her zaman kötülerin kazandığını ? İyilerin bir köşede ağladığını ? Hayat papatyalar kadar masum , papatyalar kadar can yakıcıydı. Bazen düşünüyorum, papatyada bir yaprak daha olsa sevecekmiydi diye ? Kim bilebilirdi kötü rüyaların çok can yaktığını ?

Selim'in yanına giderek uyanmasını sağladım hıçkırıklarında zor kurtulmuş bana sanki onun kurtarıcı meleğiymişim gibi sarılıyordu.Beni ablası gibi görürdü bende onu kardeşim gibi .Sorarım ; hangi abla kardeşinin ağlamasına göz yumar. Bende yummazdım, yummadım.

Çantamı kurcaladığımda su şişesinin ön gözde olduğunu fark ettim biraz daha karıştırdıktan sonra bulabildim.Su şişesini Selim'e uzattım .Bir su neyi değiştirir demeyin ; bazen bir laf ömrü değiştirir. Suyu içtikten sonra bana minnettar ve muhtaç gözlerle bakıyordu .Sırtınını sıvazlayarak ''Ben burdayım.'' demiştim .Bazen karşınızdaki insana varlığınızı hissettirmeniz gerekir .Bende bunu yapıyordum.Varlığımı hissettiriyordum.Tam ''Ne oldu ?'' diyicekken o benden önce davranmıştı .Dudağından kelimeler döküldü.

'' Bir kız var abla adı Kayra , sevmiyor beni ben onu senelerce severken o beni sevmiyor .''

Ne kadar acıdır sevilmemek ; Demek ki beni bir türlü sevemiyordu.Hakkı vardı.Beni hayatımda hiç ,hiç kimse sevmemişti .- Sabahhattin Ali 

Ne diyiciğemi şaşırmıştım.Yada ne demem gerektiğini .Bir şeyi biliyordum ona destek olmam gerektiğini .Tam ağzımı açıp birşeyler diyicekken uçağın indiği anonsu yapıldı.El mecbur toparlanmaya başladık.Raske ve Senca anca uyanıyordu.Nil ve Dilza'da aynı şekilde.Hızlı olmamız gerektiğinden konuşma mevzusunu ertelemek zorunda kalmıştım.

Selim onca derdini -gine- sineye atıp benim ''intikam'' tutkum için birşeyler yapıyorudu.Biz Londra'daydık ve gelmeden önce Selim evimizden yiyiceğimize kadar tedarikliydi .Herşeyi önceden kusursuzca hazırlatmıştı.En çokda ona ''minnet'' borcum vardı aslında bir kardeş ablası için yaparmıydı bunları hemde öz olmayan bir kardeş lafta olan bakıyorumda Elif geliyor aklıma ''Hayırsız öz kardeş'' ti o ama Selim onun yokluğunu aratmayan ''Destekçi lafta kardeş'' ti .

Aralarındaki dağ kadar fark benim yanlızlık çukurumu bile örtüyordu .

Senca duşa girmeliyim diyerek üst kata gitmişti .Raske'de birşeyler hazırlamaya çalışıyordu bir taraftanda Banu'ya ulaşmaya..Selim eve girdiğinde yüzünü yıkayıp birazda olsa toaprlandıktan sonra çıkıp gitmişti.Bende tek başıma koltuun bir köşesinde oturuyordum.Taki Raske'nin ; Banu'dan cevap geldi ! demesine kadar .

Meraklı gözlerle ''Ne dedi? '' demiştim . ''Bugun buluşabilirmişiz ev boşmuş filan .'' ne ne ne ?!? Banu bu kadarmı sürtüktü ? Daha dün Bora için ölüp biten kadına ne olmuştu ? Ah, nehyse benim işime gelecekti .Bora , Banu ve Raske'yi yatakta bassa ne olurdu ki ? 

Raske bakışlarımdan ne düşündüğümü anlamış olucakki;

'' Yok, yok benden bunu bekleme ben Sence'dan başaksını öpmem bile dokunmak bi yanda kalsın.'' demişti .

'' Ah tabiki Raske ama öpücük işi olmalı daha ötesine geçmeden Bora sizi basıcak zaten dert etme .''  

Öfkeli gözlerle Senca aşşağıdan geliyorudu . '' Düşündüğünüzü yapmıyıcaksınız diğilmi ? '' demişti .Ama yapmamız gerekirdi .Bora ile aynı ortamın havasını solumak bana yeterince ağır geliyordu .Daha fazla ne kadar dayanırım bilmiyorudum. Zor olsada -çok zor olsada- sonunda Senca'yı ikna etmiştik.Biz planın detayalrını konuşurken Selim'de gelmişti .Direk konuyu onada bahsetmiştik eski halınden eser yoktu yüzü gülüyorudu artık '' Çok iyi bi fikirmiş hemen yapalım .'' demesiyle plan hazırıdı .

Sonuçta ''Bora , Banu ve Raske'yi yatakta bassa ne olurdu ki ? '' Şuh kahkahalarımız odada yankılanıyordu .

Acı vakti Bora , İntikam vakti !

Nasılsınız canımlar ^^ Şuan saat 00:14 ve ben bölüm paylaşıyorum .Sonuçta pazar :D bölüm günü dimi . Umarım beğenirsiniz artık olaylar daha heyecanlı olucak .Yorumlarınız ve votelerinizi esirgemeyin. 

Not : Diğer hikayem ''Evin Asosyal Prenses'i '' nede bakın lütfen ^^ 

''BERDEL''Where stories live. Discover now