Başlangıç EK-3

4.1K 158 2
                                    

-Okuyun lütfen - Arkadaşlar ilk olarak şunu söyliyim bu ek çok önemli benim için burda okuyan herkez vote ve yorum yapsın lütfen yorum ne kadar çok olursa yada vote benim şu fikrimi pekiştiricek .Ben diyorumki dershanem var ama arada boş vakitlerim olucak tabi bir gün belirliyim o gün yeni bölüm gelir .Ama bu sizin elinizde bu bölümde gösterin kendinizi ne kadar vote ve yorum olursa benim fikrim o kadar netleşicek .Ama olmazsada -herşey için teşekkürler- sezon finali netleşmiş olur ve 15 tatilde geri dönerim . Hangisini istersiniz ? Eğer devam diyorsanız bu bölüm sizindir desteklerinizi bekliyorum. Bu arada 8K olduk .Şuan evde 8K dansı yapıyorum.Öpüldünüz yavrular :*


Uçaktaydım Banu'nun huzur dolu kollarındaydım .Ama aklımın bir yerinde Beril vardı ve çıkmıyordu .Birden ''Ne ara unuttum'' bakışımla yüzleştim .Ben eve kameralar takmıştım ve görüntüler telefonumada geliyordu .Banu uyumuştu .Kulaklıkların binbir zorlukla buldum. Kamera ayarlarında biraz takıldıktan sonra görüntüleri izlemeye başladım.

Beril bi koltuğa boylu boyunca uzanmış lanetler savuruyordu , tahminimce kötü bir rüyadan uyanmıştı . Yüzünden ellerine kadar buram buram ter olmuştu .Sonra koltuktan doğrulup banyoya yönelmişti . Ve gersi yoktu .Daha önceki zaman bir türlü gözükmüyordu .Aklıma Beril'in yüz ifadesi geldi ;

Sanki onu zorla tutuyorlar bi yerde kaçamıyor , yüzü ondan soğuk .

Sanki hayat aşkından umdu bunları , bu yüzden yorgun .

Sanki kalbinde hiç birşey yok, taştan bi duvar örülü .

Bu yüzden ben varım.

Görüntüler aklıma geldikçe bile kendimi suçlu hissediyordum. Belkide hissetmeliydim o süre zarfında ayık kalmanın iyi bir fikir olmadığına karar verip bende uyumaya başladım .

Uyandığımda Londraya 1 saatlik yol vardı .Banu masum masum bana bakıyordu .O bu hikayede arabozan diye geçsede o öyle biri değildi. Ve birtek ben bunu biliyordum.

-1 Saat Sonra-

Londra'ya gelmiştik . Önceden ayarladığım evimize doğru gidiyorduk .O arada avukatıma boşanma talimatını vermiştim bile ben burda olucaktım . O da Türkiye'den işimi halledecekti .Eve yerleşmemiz uzun sürmemişti tahminen 5 aydır bu evin hayaliyle uyuduğumdan eve girdiğimizde herşey vardı . Hemde istediğimiz biçimde .Kahvaltı için talimat verirken TV'yi açıp haberleri izlemeye koyuldum.

Beril'in ağzından*

İlk önce Buse'm terk etmişti beni sonra da Bora . Peki ben bunu hak edicek ne yapmıştım ?

Kötü bi suç ?

İftira ?

Hak yemek ?

Hepsine hayır, hayır, hayır.

Ama hayat denen bu illet sanki hepsini yapmış gibi bizden hesap sorardı .Ve bizi olmadık yere cezalandırırdı .Bende bu cezadan nasibini alanlardandım.

Bora'da gitmişti ve ben artık yanlızdım . 

Kapının çalışıyla iyi giyinimli adam elindeki zardı bana uzatıyordu .

''Gönderen kim ?''

''BORA KAYAUÇURAN ''

''Tamam.''

Duyfuğum isimle birkaç dakika kendime gelememiştim. Sonrada '''tamam'' deyip adamı başımdan savmıştım .Hızlı bir işlemle zarfın köşesini yırtıp içine bakmak istiyordum. İçine baktığımda kendinden bir not yoktu adreste . Sadece ''Boşanma Davasının Evrakları ''' vardı .

Bukdar hızlı boşanmak istediğini bilmiyordum. Üstelik davaya gelmiyicek kada beni Önemsemediğinide.

Bora'nın agzından *

Sabah sabah haberleri izlemek adeta fobimdi ama busefer gördüğüm haber beni pek sevindirmemişti .Cemiyette bir adımız vardı ve 2 gün sonraya bir yemek düzenleniyordu .Gitmeğin şart oluşu sıkmıştı canımı . Zaten işler yolunda değildi .

Bugun ilk alışverişe gidip kıyafet almıştık .Daha doğrusu Banu alıp ben kapının oralarda beklemiştim .Beril olsa sanki böyle olmazdı .İçimdeki hisleri bırakarak poşetleri taşımasına yardım etmek için koyuldum.

Eve geldiğimizde kendimizi bir köşeye atmıştık .Oldukça yorgunduk .Direk yemek yiyip uyumuştuk yarın şirkette yapılacak işler ve davet için hazırlık vardı .

Beril'in ağzından *

Sen bittin Bora.

Bitttin .

Peşine taktığım adam sonunda haber getirdi .Demek Londra'da Banu sürtüğü ile gününü gün ediyorsun .

O camiya yemeğinde seni rezil etmeden .

Hayatı sana dar etmeden.

İntikam almadan .

Bana rahat yok .

Ben sinsi bir plan yapmaya koyulmuştumki kapı çalınmaya başladı .Gelen Selim ve Murat(Peşine tuttuğum adam)'t .Selim intikam istiyordu .Evet bende istiyordum. Bora'dan intikam almaya geliyoruz .

Merhaba gine dediğim gibi bu bölüm benim için çok önemlidir .8 Voteyi hemen geçmişsiniz çok teşekkürler .Bende size hemen bu bölümü paylaşıyım dedim .Bu bölüme gelen her vote her yorum önemli .Vote ve yorumalr çok olursa ; haftada 1 -2 gün belşrleyip o günler yazıcam .Sezon finali olmıyıcak .Ama gelmezse 15 tatilde dönmek üzere gidicem :) karar sizin kapkeklerim :*

Mutlimedia; Beril'in Bora'ya gülüşleri yani benzettiğim gif

''BERDEL''Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin