13. Welcome in Paris 2/2

602 36 4
                                    

Asi po půl hodinovém přemýšlení a asi stovky návrhů, se ti dva stále nemohli rozhodnout. Až když malé kapky, které následně vystřídaly velké, začaly dopadat na okno, bylo rozhodnuto. Anna si lehla zpátky do postele a sledovala Liama, který se na ní též díval. Po chvilce se začal přibližovat, až si nakonec lehl k ní a začal jí dávat drobné pusinky na ruku a na krk. Skončil u rtů, které začal pomalu a jistě líbat. Anna se s radostí zapojila a polibky mu vracela.

Následně ji Liam zbavil trička a věnoval se jejímu dekoltu. Měl to usnadněné, jelikož pod tričkem Anna podprsenku neměla. Nejdřív prsa jen pusinkoval, pak začal žužlat bradavky a zapojil i prsty, kterýma prsa masíroval. Odměnou mu bylo vzdychání, které vycházelo z úst jeho partnerky. Polibky pak pokračoval přes bříško až k lemu kalhot, u kterých se zastavil. Jedním tahem rozepl knoflík a kalhoty stáhnul. Ona prudce vstala, div Liama neshodila.

" Hele to není fér, já už jsem skoro nahá a ty máš ještě všechno na sobě." křikla na oko naštvaně. To všechno obsahovala tričko a trenky, proto Li jen nechápavě kouknul na Annu, tričko si přetáhl přes hlavu a následně hodil kamsi za sebe.

Pohled Anny

Hned jak si vyslíkl to tričko, znovu se na mě vrhl. Jeho rty zaútočily na ty mé a nenasytně je líbaly. Cítila jsem se jak v sedmém nebi. Jeho ruce putovaly kamsi dolů a pomalu začali stahovat moje kalhotky. Pohladil mě tam dole a já se otřásla až mi naskočila husí kůže. Během jeho nepozornosti jsem ho přetočila pod sebe. Dala jsem mu malou pusu na tvář a pomalu rukama bloudila dolů k lemu jeho trenek. Ty jsem stáhla stejně rychle jak on moje kalhotky. Jeho chlouba mě začala tlačit do stehna. Jednou rukou jsem po ní přejela a on zavzdychal. Věnovala jsem mu jeden ze svých úsměvů, políbila na rty. On mě znovu přetočil pod sebe a pomalu ho do mě zasunul. Když si byl jistý, že je to ok tak se pomalu začal přirážet. Byl to nepopsatelný pocit. Oba jsme navzájem vzdychali jméno toho druhého. Najednou se mi podíval do očí a já tam viděla něco, co jsem neviděla pěkných pár let. Byl to strach smíchaný s láskou. Ale čeho se bál, mě snad ?

Z přemýšlení mě probudil poslední silný příraz, který způsobil, že mnou projela velká energie, v mém břichu jako by vypukl ohňostroj a v konečcích prstů jsem měla mravenčení. Liam se svalil vedle mě ale nic neříkal. Jen si mě přivinul k sobě, dal mi pusu do vlasů. pak jsme zřejmě oba usnuli.

Pohled třetí strany

Liam se ale hned vzbudil a letmo se podíval na Annu. Co to právě udělal?, problesklo mu hlavou. Nikdy nenechal nějakou ženu aby se k němu dostala tak blízko, kromě jeho obětí. Tohle se nemělo stát,  ale stalo. Jenže on toho nelitoval, byl rád, že to udělal. Cítil se konečně šťastný. Ale v každé téhle chvíli se našlo nějaké to další ale. Byl šťastný možná i zamilovaný, ale on si to dovolit nemohl, ne s jeho minulostí, ne po tom, co se stalo s Megan.

Zatřepal hlavou, aby vyhnal všechny myšlenky z hlavy a znovu si lehnul a usnul.

***

Oba dva spokojeně spali, když v tom se pokojem rozezněla hlasitá hudba, vycházející z telefonu. Liam pohotově vylezl z postele a aniž by zkontroloval čí je mobil, zvedl ho.

" Prosím?" optal se a čekal na odpověď člověka, který ho vyrušil z klidného spánku.

" Liame ? Já myslel, že volám Anně." řekl trochu zaraženě Max. Liam si v tu uvědomil svojí chybu, ale dál se tím nezabýval jelikož moc chtěl vědět, proč Max volá.

" Omyl jsem zvedl její mobil, zrovna totiž spí, co potřebuješ ?"" Aha, no jak mi řekla Anna už máte všechno hotovo a já vás moc potřebuju tady, takže jestli by jste nemohli zítra přijet ?"" No, dobře. Zatím." Liam ukončil hovor, telefon odložil na svoje místo a vrátil se k teď už probuzené Anně.

" Děje se něco?" řekla trochu rozespale ale Liamovi to přišlo strašně roztomilé.

" Volal Max, zítra se musíme vrátit." řekl a šel k ní.

" Aha. Ta já se už radši půjdu sbalit." podotkla sklesle a zamířila si to ke skříni. Během půl hodiny měli oba všechno sbalené. když se koukli na hodiny bylo pět a tak se rozhodli ještě projít po městě. S propletenými prsti se zastavili na jednom mostě( ani nevím jestli tam nějaký most je :D ), opřeli se zábradlí a koukli na sebe.

" Li, může se na něco zeptat?" Koukla do jeho očí s prosbou. On kývnul na souhlas a čekal, co z těch sladkých úst uslyší.

" Jak teď je to s námi?" vyslovila otázku, na kterou nebyl on připraven. Nervózně se ošil, jelikož cítil jak do něho proudí adrenalin a vztek, který poslední dny bravurně ovládal. Rozpojil jejich ruce a bez jakékoliv odpovědi zamířil pryč.  V tu chvíli mu bylo jedno, že ji tam nechal samotnou, myslel jen na to, jak uspokojit tu zlost v něm.

Anna se koukala na odcházejícího Liama a přemýšlela, co tak hrozného řekla. Chtěla jen vědět odpověď, to bylo všechno. Ublížila mu snad ? Ani si nevšimla že se jí po tváří kutálí slané slzy. Rychlím pohybem ruky je setřela a utíkala směrem k hotelu. Když se za ní zabouchly dveře hotelového pokoje, které zavřela s velkým třísknutím, svezla se na zem a nechala slzám volný průběh. Tak moc si v tuhle chvíli přála aby byla tak silná jako kdysi. Dokázala vydržet všechno ale teď, teď je to uzlíček nervů.

Byla vyčerpaná a tak se vysvlékla, lehla do postele, vyndala si mobil a s  jemnou a klidnou melodií písničky  Shadow pomalu ale jistě začala usínat.

Mezitím v jednom baru ve středu Paříže pil Li jakousi whisky a přemýšlel. No teda jestli se tomu dá říkat přemýšlení, přeci jen v lehce podnapilém stavu je to všechno možné, jen ne přemýšlení. Dopil poslední doušek, zaplatil a šel neznámo kam. Venku se zastavil, nabral novou dávku kyslíku a rozhlédl se. Měl tolik možností, kdy mohl nějakou bezbrannou dívku zatáhnou do kouta a tak provést to, co tak potřeboval. Ale měl jakýsi blok, který způsobovala ona, dívka, která ho pomalu ale jistě mění a to se mu nelíbí nebo se to aspoň nelíbí jedné jeho částí, temné části.

Nejistým krokem zamířil na hotel aniž by si uvědomoval svůj stav a jeho následky. Když došel před dveře jejich pokoje, dělalo mu velké problémy otevřít dveře. Nejdřív nemohl najít kliku, které mimochodem byla přímo před ním, pak se dohadoval s kouzelným skřítkem, z kterého se vyklubala květina a nakonec na dveře řval" Sezame otevři se". Naštěstí kolem šel jeden zaměstnanec hotelu, takže po ujištění, že je to Liamův pokoj, mu pomohl otevřít dveře.

Liam silně zabouchl dveře až to Annu probudilo. Posadila se na postel a sledovala nemotorného Liama jak se k ní blíží. Za normálních okolností by se smála, ale teď to nebyla normální chvíle a ona dostala strach. Strach z něho. Tenhle pocit dřív neznala a nyní se nenáviděla za to, že ho cítila. Liam zavrávoral a dopadl na postel. Chvilku to vypadalo, že si Anny ani nevšimne. Bohužel to se během chvilky změnilo. Natáhl ruku k ní a silně zmáčknul její zápěstí. Ona sykla a snažila se vysmeknou z jeho sevření, ale bohužel se zdálo, že když je Liam opilý, má víc síly než normálně. Když se začala vzpírat, chytnul ji víc a naklonil se k jejímu uchu.

" Teď si s tebou budu hrát!" pošeptal ji do ucha, silně skousnul ušní lalůček. Anna se zachvěla, bála se ještě víc. Tohle nedopadne dobře, pomyslela si.

Jsem mrcha, já to vím :D Původně jsem sem chtěla něco napsat ale zapoměla jsem to. Víte jak blbě se totiž píše, když musíte vyklízet pokoj, blbě, to vám říkám -_- :D Ta část se sexem je divná ale prostě já a scény se sexem se asi nemáme rády :D Chyby zpravím jak budu mít víc času :) Přestanu mlet blbosti :D stejně to nikoho nezajmá :D

Malý dodatek, četl z vás někdo 13 reasons why, je to dokonalá povídka od alexmitchie, doporučuju :3

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat