25. Bloody Night 2/2

327 27 6
                                    

Pohled Liama

Všechno uklidím a zbavím se těla. Všechno je tak matoucí a já už nechápu ani svoji vlastní mysl. To co jsem udělal, to se ještě nikdy nestalo, tak proč teď ano.

Krev se ve mně vaří a já v sobě cítím ještě větší zlost. Tak moc ji potřebuji ze sebe nějak dostat a jediná možnost je te, která mi pomáhala dříve. Násilí je můj lék od vzteku, bolesti a toho kolem.

Vyběhnu ze sklepa staré budovy a robíhám se do temnoty města, která zaplňuje i mne samotného. Nekoukám na cestu a prostě běžím. Nohy dopadají na nasáklou zem a okolo mě se rozeznívají zvuky mých kroků,jinak tu vládne hrobové ticho. Od pusy se mi line ledový vzduch, který dokonale ochlazuje mé tělo. Boty už jsou promočené, kůže chladná a oči už se nemůžou soustředit na cestu.

Zastavím se a ruce opřu okolena. V předklonu se snažím pořádně nadechnout, abych mohl pokračovat dál. Když se znovu zpřímím, uvidím kousek ode mě jakousi ženu. No ženu, už na první pohled jde poznat, že je to laciná děvka. Černé boty s asi deseticentimetrovou platformou a s taktéž vysokým podpatkem, sukně, které se tak ani říkat nedalo, zakrývala jen kousíček toho sexy zadečku, tričko s hodně hlubokým výstřihem, huňatý kábát, aby se zahřála a výrazné líčení, typická štětka.

 Ona se rozhlížela a zřejmě vyhledávala nějakáho zákazníka, který nepřicházel. Zkotroloval jsem si jestli mám peněženku a rozešel se k ní.

Ona stočila pohled ke mě a laškovně se usmála. Nebýt toho oblečení, líčení a té příšerné chůze, tak by z ní mohla být i moc hezká holka. 

" Copak tady tak krásná dívka dělá sama ?" zalžu a přidám k tomu sladký úsměv.

" Hledá někoho jako ty." odpoví a přilepý své rty na ty mé. Je to takový ten vynucený polibek, který kazí představu o opravdovém polibku.

" Tak kolik dáš ?" šeptne mi do ucha. Jak typická věta, zajimá je cena, nic víc nic miň.

" Hodně, když budeš hodně dobrá." mrknu a už ji táhnu za ruku směrem ke sklepu. Cupitá těsně za mnou, ale stejně mi nestačí. Přece jenom boty na takových podpatcích nejsou určené na rychlo chůzi a někdy bych řekl, že nejsou určené i na normální chůzi, prostě jsou jen na okrasu.

Těsně předtím než vejdeme do budovy začne ještě víc pršet.Blesky se ozívají tichým okolím, ptáci poletují jakoby se zbláznili a já cítím až někde v kostech, že se tohle povede.

Zastavím se vonom zmíněném sklepě a rozhlédnu se. Je tu ohodně větší teplo než venku, což se divím. Až teď si všimnu gauče v zadní části.

Ta štetka jen ohrne nosem, ale mlčí. Nic jiného ji totiž nezbývá. Já sisednu na gauč a čekám, co se bude dít.

" Ještě něco kočičko, chci vědět tvé jméno, ať vím, kdo mi bududělat dobře." nadržene si oblíznu rty a čekám na odpověď.

" Elena." sama se ušklíbne a jde ke mně. Cestou si vyslékne kabát a já tak mám krásný výhled na její božská tetovní, která pokrývají záda a ruce.

Elenino tělo se začnu kroutit do zvuku neslyšné hudby.Pomulu, ale opravdu velmi pomalu se začne přibližovat apři tom odhazov zbytek svého oblečení. Opatrně si klekne přede mě a pravou rukou přejede po mé už narustající bouli. Vzdychnu tak nahlas, že to snad slyšely tam venku.

Zkušeně mi rozepne pásek a sesune kalhoty až ke kotníkům. S boxerkama udělá to samá a hladově se vrhne na můj penis. téměř celý si ho strčí do pusy a začne sát. Když už ji tohle omtzí, začne známý pohyb nahoru dolů. Její tempo je dokonalé, vůbec si ho nemusím určovat sám.

" Panebože... Eleno!" už nevydržím a během chvilky vyvrcholím, čímž moje sperma naplní její ústa. Všechno spolyká a nic nenamítá. Bože, tahle holka se mi líbí čím dál tím víc.

Elen se usměje a vstane. Rychle si sundá kalhotky a aniž bych to čekal,nasedne na mě a sama začne prudce přirážet. Já položím ruce na její rozpálené boky a trochu jí s tím pomáhám. Její nehty se mí zarívají do masa,  rty bloudí po mém krku a zanechávají bolestivá znaménka. Sám ji doslova drtím boky.

Můj dnes už druhý orgasmus přijde společne s tím jejím. Celé mé tělo spadne do té známé eufórie, v prstech mám mravenčení a hlava vypovídá službu.

Ona si opře hlavu o mojí hruď a hluboce oddechuje. Když nedává pozor natáhnu se ke kalhotům, odkud vytáhnu stříkačku se svojí milovanou drogou. Opatrně oddělám víčko a přiložím jehlu k jejímu krku. Rukou zatlačím do pístu a tak vpravím tu průhlednou látku do jejího úzkého krčku.

Ona na mě stočí svůj ublížený pohled, ale chvilku na to jí spadnou víčka a celé její tělo se uvolní.

***

Náhé tělo položím na kovový stůl a čekám, až se probudí. Je tak krásná a až bude prosit bude ještě hezčí.

Pomalu začne otvírat oči, ale pomalu  jelikož je stále unavená. Když zjistí, že je svázaná, začne šílet, trhat sebou. Jen se zasměju a tím upoutám její pozornost.

Chce křičet, ale brání ji v tom roubík v puse. Celé to je tak komické, ona je tak hloupá a naivní, tak jako každá před ní a tak jako budou ty po ní.

Pohled nikoho

Liam vzal svíčku a zapálil ji. Ckvilku ji nachal hořet a poté nalil horký vosk na dívčino tělo. Ta sebou začla trhat ještě víc, jelikož ji to pálilo a bylo to strašně nepříjemné.

Takhle Liam postupovalod krku, přes bříško až po kotníky a zase zpátky. Kůže pod už zachlým voskem byla červená až krvevě rudá. Svíčku sfouknul a do ruky si místo ní vzal nožík. Ten pomalu zaríval do kůže v místech, kde byl zaschlý vosk.

Utrpení, které Elena Vytrpěla bylo obrvské. Celým jejím tělem se hemžila nepředstavitelné bolest a utrpení. Z očí ji stékaly velké slzy a dlaně měla křečovitě sevřené.

Když už ho omrzel nůž, tak si vzal špendlíčky. Ty pomalu zabodával do dívčina obličeje. Pomalu, aby způsobil co nejvíc bolesti.

Po chvíli toho zanechal a vyndal z dívčiných ůst roubík. Ona se prudce nadechla, ale nebyla schpna slova, byla v naprostém šoku a její tělo užji neposlouchalo.

Liam byl nejednou naštvaný. Proč neprosí, proč ? Zuřivě se rozmáchl, div, že sám nespadl. Už to nevydržel, popadl šroubovák a bodnul hu do jejího krku. Elena zachrptěla a pomalu a jistě ji začal opouštět život.

Co se to se mnou děje, prolétlo mu hlavou.

Konečně, já myslela, že to ani nenapíšu :D A teď se asi půjdu učit. 

Zas tak nechutný to snad nebylo, jak jsem slibovala, nakonec jsem se hold slitovala. i když Liam jak nekrofil :D sorry Vik :D

Nemám co dodat :D

 Jo ajestli máte nějaké otázky ohledně mě, či nějakého mého příběhu, buď mi napiště zprávu tady na Wattpadu a nebo se zaptejte na asku, odkaz bude v externím odkazu :)

Písničky, které opět doporučuji:

Duff-Jediný pár

Avicii- The days

Slza- Lhůta záruční

Union J- You got it all

Tori Kelly feat. Professor Green- Lullaby

Reago feat. Viktorie Krásná- Dokonalá

Rixton- Wait on me

Soo, hope you like it and love you soo much :3 ♥

 

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Where stories live. Discover now