20. A little secret the name Yasmin !

378 30 3
                                    

Pro upozornění, je to náhled do minulosti ale psané v přítomnosti :)

Moje tělo se třese pod náporem vzlyků a studeného vzduchu, který vane ze severu a neminí ustat. Ruce nemotorně strkám do kapes, abych aspoň trochu přivodila pocit tepla, které mě momentálně opouští společně se slanýma kapkama, které se mi derou z očí. Asi jsem to dělat neměla, ale to byla jediná možnost. Zachránila jsem tím ho, mě a hlavně to malé.

Ruka mi automaticky vystřelila k bříšku a jemně ho přejela. Je tokrásný pocit vědět, že ve vás roste nový človíček. Pocit, že z lásky dvou lidí vznikla něco tak úžasného.

Po asi desetiminutové chůzi si konečně pohodlně sedám na lavičku,kterápodle vzhledu nevypadá moc bezpečně, ale přesto tak nějak vlídně. Béžovou tašku složím vedle sebe, abych si mohla odpočinout, jelikož mě dnešní den natolik vytížil. Přeci jenom, den, kdy zjistíte, že za devět měsíců z vás vyjde nový tvor je možná krásná událost, ale není, když váš přítel je seriový vrah. Miluju ho jako nikoho jiného, ale ta rozumnější část říká, že on by dítě vychovávat nemohl. On s tím nepřestane ikdyby hrozilo, že ho chytá nebo ho dokonce zabijí. Má to v krvi a tak to zůstane.

Když se první kapka tohoto letního dne dotkne mé tváře, uvědomím si, že už tu musím sedět hodnotnou chvíli a tak se zvedám a mířím na nádraží, na místo, kde se rozhodne o zbytku mého bídného života. Pomalu se postavím na své slabé nohy, vezmu již zvlhlou tašku a zamířím na ono místo.

Jennechápu, proč jsem mu lhala, proč jsemmu musela ublížit. Jediná odpověď je ta, že chci zachráit to malé před život ve strachu, lhaní a bolesti.

Kroky mě dovedou na nádraží, kde se hned dívám na tabuly příjezdů a odjezdů a hledám nový začátek v novém městě. Los Angeles, Wahington D.C, Springfield, Oklahoma, toď je ani na čtvrt měst, které se mi mihnou před očima ale provítězí Nashville,město,které mě upoutalo již na první pohled. Rozhodně přejdu k přepážce,kde se prodávají kousky papírů, které mi zajistí cestu na to místo.Pak už jen čekám na vlak, na nové já.

O devět měsíců později

Otevírám dveře vedoucí do mého králosvtví, které brzi navštíví malá princezna. Hned si vyzuji boty, abych nemusela znovu vytírat ten nepořádek a jdu si lehnout.

Probudí mě až křeč vystřelující z podbřišku. Pomalu vyskočím z postele, drapnu mobila hned vytáčím 112, abych si přivolala záchranku, která mě odveze do nemocnice.

 ****

Mé oči spočinou na malém uzlíčku, který sebou slabě vrtí a tiše oddychuje, unešen ve světě snů.Hnědá očíčka má skrtá pod vícky, která zdobý husté řady. Rtytíky jsou zvlněné do klidného úsměvu a světle hnědé vlásky jsou schované pod čepičkou. Yasmin, kouzelné jméno pro kouzelnou osůbku jakou je a vždy bude. Moje dcera.

O tři roky později

Vytupuji z letadla i s tím malýmnezbedou, který po cestě ne a ne usnout. Projdu kontrolou, která nezjišťuje nic nového a já tak v klidu jdu pro naše zavazadla. Konečně jsem tu, na místě, kde se chci odpočinout od toho, co mě pořád pronásleduje, od něho. Je to tak dlouho a zroveň mi to přijde jako včera, den, kdy jsem ho poznala i den, kdy jsem odešla. Jak ironické, že i po takové době nedokážu zapomenout. Nejde to. 

Projdu lítačkamia na sluneční paprsky mě přivítají svým pohlazením.Otáčím se, jelikož se potřebuji zorientovat. Můj zrak padne na osobu, kterou jsem rozhodně neměla v plánu potkat. Moje minulost se vrací.

20 díl je tu, wau, já tomu nevěřím :3 :D

Doufám, že chápete, kdo je to osoba, jejíž minulost jsem vám právě ukázala ;) :3

Nebojte,ve chvíli, kdy čtete  tuto malinkou část já už chystám už na 100% delší. Furt to slibuju ale tentokrát se budu nutit, aby to byla pravda. Ano, člověk by řekl, že to můžu spojit ale pak by to nemělo svoje kouzlo, ten účel,tak snad chápete.

Za všechno děkuju :* ♥ opravdu

Moc děkuju Vik, že mě nominovala, já si to ani nezasloužím :') ♥ si to největší zlato ♥

Poslední dobou nemám jak na psaní tak na čtení náladu(škola)takže se u mě teď nedivte ;)

Chyby neřeště, prosím. Můj stav je momentálně nepospatelný, já to brzo spravím :)

Hope you like it and LOVE YOU ♥

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat