•3•

41.3K 1K 59
                                    


Flaška

Ty jsi Beth, že ?" Ozve se někdo za mnou.

Otočím se za hlasem a uvidím Miu. Ach. Mia je jedna z kamarádek mé sestry. Už jsme se viděli hodněkrát a dokonce byla u nás doma, ale pořád dělá, že mě nezná. „Moc vtipný." Odseknu a jdu dal do kuchyně.

„Ovocný pivo ?" Podívám se na Dana, když otevřu ledničku. „Ovocný pivo." Kývne na mě a já mu hodím plechovku.
Lidi jsou buď na zahradě a nebo tancují uvnitř domu. Já a Dan si sedneme na sedačku a začneme přemýšlet co dělat jako první. „Vidíš tam tu holku ?" Ukáže na vysokou blondýnku v sukni. „Ta je mimo tvou kategorii víš to ?" Pokrčím obočí a pak se začnu smát. „Háha ! Docela dost jsem dospěl a ona je ve druháku."

Naproti nám si sedne Wes a Cara. Přesněji Cara si sedla na jeho klín a spolu se začali muchlat. Na náznak mého znechucení ukážu na Dana jak si strkám prsty do krku a on se Zasměje.

Kolem Cary se objevily její kamarádky a to samé udělali kamarádi od Wese. Cara mi pak věnovala jeden pohled.
„Hele to je tvoje sestřička." Ozval se jeden kluk, který seděl vedle Wese. „Co tak si něco zahrát ?" Ozve se ze zadu. „Flaška?" Navrhne Cara a všichni souhlasně kývnou a posedají se do kolečka.
Cara vstane a donese skleněnou flašku. S Danen na sebe rychle koukneme a rozhodneme se odejít. „Ale kam pak ?? Copak vy nehrajete s námi ?" Ozve se jeden z kamarádů Wese. „Nech je jít Lukasi. Beth na to nemám." Zasměje se Cara a koukne na mě.

Na vteřinu se zamýšlím a pak si sednu zpátky a roztočím flašku. Dan se na mě udiveně podívá a pak si sedne vedle mě.

Později

Hrajeme už nějakou dobu a zatím se tu líbala holka s klukem a jeden kluk nechtěl plnit úkol tak musí být bez trička.
Začala jsem si myslet, že na mě nikdy nevýjde řada, ale když točila Cara. Vyšlo to na mě a na kluka, který měl tmavou pleť a dredy. „Ulalá. Malinká Beth." Zasměje se a já se na něj ušklíbnu. Všichni zničeno nic zmlkly a dokonce i Cara mi věnovala pozornost. „Hmm co kdyby jsi dala pusu klukovi své sestry !! Nechceme to všichni vidět !?" Křikl a všichni zařvali "ANO!!" Moje srdce se zastaví a oči přesměruju na Caru a Wese. Narozdíl od Cary, která mě zabíjela pohledem, Wes nereagoval.

„To sis zkus!" Šeptne Cara. „To nebudu dělat." Otočím se na kluka s dredy a skřížím ruce na hrudníku. Všichni začnou bučet, ale já si toho nevšímám. „No, tak to potom mikinu dolů !" Usměje se.

Došlo mi, že pod tou mikinou mám jen podprsenku. Já jsem ale blbá!!
Koutkem oka kouknu na Dana, který to celé pozoruje. „Tak šup !"

Vzpomenu si na to jak mi Cara řekla, že na to nemám a sebevědomě si rozepnu zip. Mikinu sundám a položím ji vedle sebe. Všichni kluci začnou pískat a tleskat.
Za to Cara s její kamarádky na mě překvapeně koukali. Asi to ani jedna nečekala.

Koutkem oka se kouknu na Wese, který mě pozoruje. Začne mě to znervózňovat, protože i když ví, že se na něj koukám, neodvrátí zrak.

Po zbytek hry se nestane nic nečekaného a když byl konečně konec, oblékla jsem si mikinu a spolu s Danem jsme odešli ven.

„Já prostě nikdy nepochopím, proč je na tebe Cara tak zlá. Vždyť jste sestry." Řekne a já se uchechtnu „Já to asi taky nepochopím." Kolem nás rychle projde Cara a její kamarádky.
Aby jste byli v obraze, moje sestra.

Vyšla ven s pláčem a já nechápala co se děje

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Vyšla ven s pláčem a já nechápala co se děje. Najednou do mě žduch Wes a když šel dál, otočil se na mě „Dávej pozor kurva !" Štěkne po mě nepříjemně.

Tak Jo, myslím, že je na čase ukončit párty. S Danem začneme všechny vyhazovat ven. A když je dům prázdný, začneme uklízet. „S nikým jsme se neseznámili. Hráli jsme nějakou pitomou flašku." Řekne Dan, když vytáhne smeták. „Jsme prostě lůzři" zasměju se. „To není vtipný Beth. Ani ten Ross nepřišel." Pořád se v tom rýpe.

Z ničeho nic otevřou dveře kamarádky, které vedou Caru pryč do pokoje. „Hej, co se stalo ?!"zeptám se, když projdou kolem nás. „Cara se rozešla s W..." najednou ji Cara bouhla do ramena. „Buď ticho sakra."  Štěkne po ni.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat