•41•

23.5K 801 55
                                    

Jen musíš pochopit proč jsme to udělali a nesmíš se zlobit," začal a já byla dost nervózní. Udělali jste co ?" Zeptám se nejistě.

To jste neudělali !!

Když mlčí, začnu sama. „Hrajete na mě nějakou hru ? Nakonec je v tom i Cara a jen jste si ze mě udělali srandu ?!" Začnu se ptát. „Ne to Né. Ježíš za koho nás máš." Protočí očima a zaparkuje auto před budovou. Myslela jsem, že pojedeme k Dennovi, ale my byli před budovou ve, které se vždy setkávají.

„Tak řekneš mi to už ?" Zeptám se když vystoupíme. „Nevím jak ti to říct. Asi by jsi to měla nejdřív vidět, ale hlavně nevyšiluj." Řekne a otevře dveře.
Projdeme kolem hlavní místnosti, kde sedí Edwin s Nickem a projdeme dál do části ve které jsem nikdy nebyla. Ta místnost byla prázdná a temná.
V ní stál Denn s Diegem a Zionem. Všichni tři stáli vedle sebe zády k nám.

„ehm kluci ?" Řekne Cam a oni se otočí. Divila jsem se, že tam není Wes. „Čau Beth, konečně jsi tu." Začne Denn. „Museli jsme to udělat. Kvůli Wesovi a nám." Řekne a já už to nevydržím. „Tak co jste udělali?" Zeptám se nervózně a oni si odstoupí.

„Pane Bože." Zakryju si ústa když uvidím Caru, jak sedí má židly v bezvědomí. Má zavázané ruce s nohy. „Co jste to udělali ?!" Zeptám se a lip se na ni podívám. „Věděli jsme, že příjde. Pozval ji Zion, protože ten tu dlouho nebyl....dali jsme ji trochu trávy, ona sama to chhtěla fakt. "

O několik hodin dříve, u Denna doma.
Pohled Camerona

„Snad si s náma dáš ne ?" Zeptá se Denn. Všichni se snažíme Caru dostat. Neměli jsme v plánu ji  něco udělat. Chtěli jsme ať do toho jde sama. Naštěstí nám Wes pomohl. 
„Ale notak čiči." Vezme ji kolem pasu a políbí ji na tvář. Chvilku se rozmýšlí, ale pak si dá.

Mysleli jsme, že dál nepůjde, ale nakonec se s prominutím totálně zhulila. My jsme to jen hráli.
Když už byla dost na mol a vůbec nevěděla kde je. Vypadl jí telefon. A to byla naše šance, Edwin rychle vzal telefon a vytratil se do vedlejší místnosti spolu s naším kamarádem, který se dokáže hacknout kdekoli.

Já s Wesem jsme si s Carou a jejíma kamarádkama sedli na sedačku. „Proč jsi to udělala Caro ?" Zeptá se Wes a začne ji hladit po zádech. Chvilku se jen tak motá, a pak začne mluvit. Je to dost nesmyslné, ale dal se to přeložit. „Já jen nechtěla aby jsi byl s tou hloupou Beth. Vždyť je tak..neoblíbená a já jsem oblíbená. Tohle jsem fotila jen tak ze srandy a nakonec se mi to hodilo." Vydechne a pokusí se dát Wesovi pusu. Věděli jsme, že to nechce, ale musel to nějak zahrát. „A nechceš to vymazat ?" Zeptá se ji Wes. „Ale co když ještě budeš zlobit? To nemůžu. Že ne holky ?" Zeptá se dvou holek a začne se hlasitě smát.

Pak nám kluci dali signál, že se tam dostali a tak jsem šel za něma a Wes měl za úkol uspat Caru a vyhodit její kamarádky.

„Tak co ?" Zeptám se. „Jsem tam. A našel jsem i ty fotky." Ukáže mi je. Wes, drogy a Ego. Fakt skvělá fotka. Všichni jsme byli rádi, že je ty fotky můžeme smazat. „Našli jsme toho mnohem víc." Dodá Edwin a ukáže mi nějakou konverzaci.Byla to Cara a nějaká holka od nás ze školy.

Cara: Mohl by za to jít do vězení ?
Ema: Určitě Jo, ale teď to nevytahuj.
Cara: Snad se mi to povede. Hihi Beth bude sakra mrtvá
Ema: Tak víš, na každou svini se vaří voda
Cara: To máš pravdu

Čtu do dál a až potom mi dojde, že o tom ví i nějaká Ema. „Kurva." Šeptnu, „Ale asi ji to neposílala. Projdu její konverzace a podívám se jestli to někomu neposlala. Každopádně v telefonu to nemá." Řekne Kris, náš kamarád hacker.

„Cara už spí a ty borky jsou pryč." Příjde Wes a pro nás začíná plán b. Dostat Caru někam jinam. Víme, že máme stoprocentní jistotu, že si Cara nebude nic pamatovat, ale musíme ji nějak postaršit, aby už nic nezkoušela.

V přítomnosti
Pohled Beth
„To si děláte srandu ! To nemůžete !" Řeknu trochu vyděsěně. „Vy jste ji zdrogovali ! A ještě ji chcete něco udělat. To ne." Začnu protestovat. „Proč ne ? Vždyť se k tobě chová jako ke špíně." Řekne Cam a já začnu přemýšlet.
Oni mají pravdu, Cara se ke mně nechávala hezky. Vždyť kvůli ní málem umřel Wes a vlastně i já. Vystavila jsem je nebezpečí a to jen kvůli mě. Kvůli hloupé dohodě na začátku roku.

Pokusila jsem se to ukončit normálně 😅 Snad se kapitola líbila ❤️❤️❤️

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat