•24•

29.7K 809 44
                                    

Jen jsem se chtěl zeptat, jestli si nezapomněla na ten výlet." Řekne a já vykulím oči. Výlet ?!!"

Výlet part 1

„Takže si zapomněla. Skvělí." Zasměje se mi Dan. Nedošlo mi, že zítra jedeme na výtet. Je to po všechny ze školy, ale jede nás jen 50. Na 100% vím, že jede i Cara, takže jede i Wesley a to fakt nepotřebuji. „Asi nepojedu." Řeknu.

„To na mě ani nezkoušej. Nenecháš mě jet samotného !!!" Křikne a začne mě přemlouvat. Nakonec mu na to kývnu, ukončíme hovor a začnu se balit. Jedeme do nějakého velkého města, kde budeme chodit po obchodech, výstavách a tak. Budeme tam i spát, takže si beru svůj menší kufr.
Když jsem zbalená, lehnu si do postele a usnu.

Ráno se probudím na zvuk svého budíku. Otravně jsem vstala a šla přímo do koupelny, kde jsem se sebou něco udělala.
Pak jsem se oblékla a s kufrem jsem šla dolů. „Dobré ráno." Pozdravím rodiče. „Dobré ránko. Těšíš se já výlet." Zeptají se mě jako malého dětska. „Ale Jo." Usměju se a dám si do pusy rohlík.„Tak se mějte." Objemu je s odejdu ven.

Před domem na mě čekal Dan, který měl velký batoh. „No vidíš." Obejme mě kolem ramen a táhne mě k zastávce. „No, nemůžu tě nechat jet samotného." Zasměju se a nastoupíme do autobusu.

Před školou už čekal autobus. Většina lidí už seděla na svém místě, ale Caru ani Wese jsem neviděla. Kufry jsme si daly do úložného prostoru a pak jsme šli najít nějaké místo.

„Hej Dane !" Zavolá na něj nějaká holka. Ukáže mu ať si jde za ním sednout. „Počkej...to je ta...." začnu a on kývne na souhlas. Otočí se na mě a já uvidím jeho radost v očích. „Jen jdi." Usměju se. „Ale to ne. Nenechám tě samotnou."

„Hele. Možná je to jediná možnost si někoho najít. Já to zvládnu." Zasměju se, Dan mě objeme a sedne si vedle ní. Já si sednu na úplně volné sedačky.

Najednou se v autobuse objeví Cara a její kamarádky. Sednou si do předu a pak se objeví i Wesley. Kouká se kolem a pak se jeho pohled střetne s tím mým. Cítím jak se mi Kouká přímo do očí. „Hej Wesi, tady jsem." Zavolá na něj Cara a on si sedne vedle ní. Ještě jednou se na mě otočí, ale já uhnu pohledem. Vytáhnu si sluchátka a zapnu si písničky.

Ucítím něčí ruku na mém rameni. Otočím se s uvidím Rosse. „Můžu si sednou vedle tebe ?" Zeptá se a já kývnu na souhlas.
„Těšíš se ?" Zeptá se a já kývnu na souhlas.
„Ty ?" Kouknu na něj  „Upřímně se mi moc nechtělo." Zasměje se a já se Usměju.
„Co posloucháš ?" Zeptá se mě a já mu podám jedno sluchátko.
„Hmmm Ariana Grande. Ta je super." Řekne začne se pochybovat do melodie Thank u next.
Spolu tancujeme a zpíváme, smějeme se. Jedním okem sleduju Wese, který se na nás pořád otáčí.

Jedeme už hodinu a já pomalu usínám. Nakonec doopravdy usnu a probudí mě zvuk hlasu. „Beth ?! Už jsme tady." Otevřu oči a uvidím Rosse.
Kouknu se z okna a uvidím hotel. Nebyl to nějaký luxusní holet, byl normální.

Vystoupili jsme s autobusu a vzali si svoje věci.
„Pozvala mě na ples." Objeví se u mě Dan. „Tak to gratuluju." Poplácám ho po zádech a pak začnu dávat pozor na to co říká učitelka. „Pokoje jdou po třech, tak si udělejte trojice. Chlapci a děvčata zvlášť!!!" Křikne a všichni se začnou smát. „Tak za chvilku" řekne Dan a najde si dva kluky.

Super, s kým budu já ? Kouknu se kolem sebe, ale nikoho volného nevidím. „Ahoj Beth, můžeme být s tebou ??" Objeví se vedle mě dvě holky z mé třídy. Alex a Max. „Jo jasně." Usměju se a všichni jdeme do holetu.

Najdeme si náš pokoj a já si lehnu na postel. „Nejraději bych zůstala tady." Řeknu a holky se zasmějou. „To mi povidej." Řekne Alex a taky si lehne. „Ale za 15 minit máme být před hotelem. Jdeme na nějaké náměstí či co." Řekne Max a vybalý si kufr.

Já si vezmu oblečení a převleču se.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat