•13•

31.3K 883 97
                                    

Ten zmrd!" Řekne naštvaně a uteče ode mně pryč.

Ross

„Wesley !!" Křiknu na něj a jdu rychle za ním. Ještě několikrát na něj zavolám, ale neposlouchá mě.
„Co to sakra děláš !" Naštvaně zavolám.
Uvidím Rosse a už je mi jasný co měl na plánu. „Wesi, prosím ne !" Doběhnu ho a chytne ho za ruku. Podívá se na mě a já spatřím oheň v jeho očích. „Co to děláš ?" Zeptám se.

„Beth ?" Zavolá Ross a Wes se na něj zlostně podívá. „Ty jsi ji pozval na rande ?" Štěkne a jde k mému blíž. Ross se na mě nechápavě podíval a já řekla tiše promiň.

„Neměl jsem to v úmyslu..nemusíš se bát." Řekne klidně a to Wese nejspíš naštve a vrhne se na něj. „Wesi !! Nech ho!" Křiknu a ostatní se do toho taky vloží. Když se nám podaří je od sebe odtrhnout uvidím jak má Wes zmlácený obličej. Naštvaně ho vezmu za ruku a táhnu ho pryč, kdyby se na něj chtěl znova vrhnout.

„Kokot." Prskne a já ho pustím. „Kokot ?? Děláš si srandu ?" Štěknu a otočením se na něj. Ze rtu mu teče krev. „Nemělo být v plánu to, že já budu s Rossem a ty s Carou ?" Řeknu a on mlčí. Docela dost dlouho na to, aby jsem se mohla otočit a odejít pryč.

Na tohle už fakt nemám. Byl to tak fajn den, ale on to prostě musí posrat. Uslyším jak na mě volá, ale já na to už nemám náladu.

Bylo teprve osm a mě se nechtělo domů. Proto jsem si sedla do málem kavárny. Moc lidí tam nechodí, proto se mi tak moc líbí. Napíšu Danovi jestli nechce přijít a objednám si horkou čokoládu. Dneska ji opravdu potřebuju.

„Heeeej wazap (what's up) girlll !!" Objeví se u mě Dan a sedne si vedle mě. „Co tak šťastný ?" Zeptám se a Dan se uculí. „Byl jsem venku...s holkou." Řekne a já zvednu obočí. „A to jsi mi proč neřekl ?" Zeptám se a trochu se Usměju. „Máš už tak moc práce s tvým klukem." Mrkne. „Hahaha."protočím panenky.

Když dostanu čokoládu, napiju se a začneme se bavit o tom co se stalo s Wesem.
„Chudák Ross." Zasměje se a já ho zabiju pohledem. „Měla bych se mu omluvit." Začnu přemýšlet a pak vytáhnu telefon a napíšu mu.

Já: Promiň. Můžeme se sejít ???
Ross: Kde ?

Odpoví dost rychle a tak mu napíšu název kavárny a řeknu Danovi aby zmizel. „Hej já u toho chci být !" Řekne a já se Usměju „Tak to má Daneček smůlu." Pošlu mu vzdušnou pusu. „Tak to má Daneček smůlu." Napodobí můj hlas a odejde pryč. „Večer se stavím." Dodám a on na mě ukáže prostředníček. Zasměju se tomu a objednám si další čokoládu.

„Beth ?" Objeví se vedle mě Ross a já trochu znervozním. „To bylo rychlé." Řeknu. „Jo byl jsem jen kousek." Odpoví a objedná si kafe.
„Chtěla jsem se ti omluvit za Wese. Nechtěla jsem mu říct, že jsi mě pozval na rande. Vím že to ani rande být nemělo." Začnu celou dobu si pod stolem hraju s prsty a doufám, že na mě nebude křičet.

„To je v pohodě." Odpoví. „Ne není. Měl jsi kvůli mě zbytečný problém." Smutně se na něj kouknu a on se usměje. „Vážně Beth je to v pohodě. Navíc, nejdřív jsem myslel rande." Zasměje se a já vykulím oči. „Jen mi to prostě nedošlo." Dodá a já jen kývnu má souhlas.

Začneme se bavit o projektu do školy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Začneme se bavit o projektu do školy. Rozhodně jsem s ním nikdy nevedla tak dlouhou konverzaci.

Najednou mu příjde fotka od Dana. No jestli to bude fotka mě a Rosse a já zjistím, že se někde schovává a poslouchá, tak je mrtvej kluk !!
Rozkliknu fotku a zjistím, že to vlastně nejsem já. Je to něco mnohem horšího.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat