•12•

33.1K 965 124
                                    

Pouť

Wesley: Doufám, že platí dnešek.
Přijde mi zpráva od Wese a mě dojde, že s ním mám jít na pouť. To bude ještě zajímavý.

Jak tak přemýšlím, docela to funguje. Dá se říct, že Ross o mě začíná mít zájem, takže jsem se na tu pouť i těšila. Je dost možné, že tam taky bude.

Doma jsem na své posteli uviděla svůj deník. Dík, že jsi mi ho vrátila Caro. Vezmu ho do ruky a začnu listovat. Některé ty texty byly fakt trapný. No jo. Trapná puberťačka.   Ale vím, že mi to hodně pomohlo. Je dobré si někdy sepsat myšlenky a věci  které vás trápí. Dost často jsem to dělala před spaním, protože mi vadilo, že nemůžu usnout, kvůli myšlenkám v hlavě.

Na pouti bude celá škola, vlastně asi celé město. Naštěstí rodiče jsou v práci. Jak nečekané.

Caru jsem Uslyšela ve svém pokoji a když se rozezněl zvonek, byla jsem ráda, že už jdu pryč. Sice ji tam potkám, ale to už budu hrát Wesovu holku takže mě nebude moc zajímat.

Vyjdu ven a uvidím ho stát opřeného o auto. Dokuřoval cigaretu. „Ty kouříš ?" Zeptám se překvapeně. „To je to nejmenší." Zachechtá se a hodí cigaretu na zem. „Fuj !" Šeptnu a zašlápnu ji.

Wes mezi tím nastoupí do auta a já taky. Doufám, že to teď mezi námi nebude divné. Vlastně už je, ale tak.

„Kluci už tam dávno jsou. Snad je v tom davu najdeme."Řekne když auto zaparkuje u poutě.
Všechny atrakce jsou na velkém náměstí. Dokonce máme i stánky s jídlem, kde bych mohla být celý den. I když je pravda, že na náměstí je dost obchodů. Cokoliv je lepší než kolotoče a žaludek v krku. Zasmála jsem se v duchu.

Lidí bylo všude opravdu moc. „Už ty ubožáky vidím." Zasměje se proplete si se mnou prsty a jde ke klukům, kteří na nás čekali před bránou.
První koho jsem poznala byl Cameron a Denn.
Další byl Brandon. Je pravda, že jsem s ním už mluvila, ale ne moc.

Pak Nick, který je jako andílek

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak Nick, který je jako andílek.

A nakonec Edwin

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


A nakonec Edwin. Toho vlastně vůbec neznám

Naštestí tam bylo i pár holek, takže jsem se necítila tak divně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Naštestí tam bylo i pár holek, takže jsem se necítila tak divně.

„Na co zajdeme první ?" Zeptá se nadšeně Cameron. „Co takhle kladivo ???" Navrhne jedna holka a ostatní se k ní souhlasně přidají. „Asi to vynechám." Šeptnu Wesovi do ucha a on se na mě podívá. „To zvládneš Beth" usměje se vezme mě kolem pasu. Všichni jdeme k velkému kladivu má kterém právě křičí lidé. Super. Už se těším.....

O hodinu později

Už nikdy žádný kolotoč!! Měli jsme za sebou asi 5 atrakcí a mě se chtělo strašně zvracet. Naštěstí jsem nebyla sama a i ostatní to ukončili.

Všichni jsme se přesunuli ke střelnici. Nikdy jsem ji neměla ráda, protože jsem se nikdy nedokázala trefit. Ale kluky to očividně bavilo a když stříleli tak jsem si sedla  na lavičku a pozorovala je.

Zrovna šla kolem Cara a její kamarádky. „Je no ahoj Beth. Kde máš Wese ? Nebo si teď s Rossem ?" Řekne jedna z nich a všechny se zasmějí. „Snad si nemyslíš, že by s ní Wes byl po tom, co napsala do deníku." Řekne Cara a v ten moment se objeví Wes, v ruce drží růži, kterou mi s úsměvem podá. „Počkej !" Řekne a když se pro růži nahnu, uhne s ní pryč. „Za pusu." Usměje se na mě jako sluníčko

Netrvá chvilku a já se k němu nahnu a spojíme naše rty

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Netrvá chvilku a já se k němu nahnu a spojíme naše rty. Za tu dobu jsem si na jeho rty zvykla. Má je hebké a vždy tak příjemně teplé.
Wes si mě přitáhne k sobě a začneme se líbat. Je divný, že mi to přijde normální ??? Jo už blázním.

Když nám dojde dech odtáhneme se od sebe, ale pořád zůstaneme v objetí. Kouknu se mu do očí a on se laškovně usměje. „Chci tu růži." Šeptnu a on mi ji konečně podá. „Děkuji." Usměji se prohlédnu si růži. Byla opravdu moc hezká.

„Myslím, že nám už opravdu věří." Řekne Wes a já kývnu má souhlas. „A neuvěříš..Ross mě pozval na rande." Zasměji se. „Takže to opravdu vyšlo."

Wes se najednou zarazí. V očích už nemá radost, ale vztek. „Ty s ním jdeš na rande?" Zeptá se. „Ne já...neřekla že půjdu..." začal být hrozně divný. „Ten zmrd!" Řekne naštvaně a uteče ode mně pryč.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat