•43•

24.7K 868 72
                                    

Jeho rodiče nejsou celý týden doma. Půjčil mi ho." Odpoví a my vstoupíme dovnitř.

Ještě není konec

Vypadá to úplně normálně. Vzal za ruku a táhl mě ven. Když otevřel dveře do zahrady, uviděla jsem světla, která byla rozvešená všude kolem. A pod světly byla výřivka, ze které se hnala pára.

„Tak co ty na to ?" Otočí se na mě a uculí se. I když v hlavě jsem  měla chuť ho políbit, naschvál jsem začala přemýšlet. „Hmmm no já ti nevím." Kouknu na něj a on se pousměje. Vyslíkne si  tričko a hodí ho na zem. „A co teď ?" Tázavě se na mě podívá. 

Zkousnu si ret a pokusím se udržet vážný pohled, ale pak si svlékl i kalhoty a to mě úplně dostalo. Vlezl si do horké vířivky a Koukal na mě.
„Smůla." Pokrčím rameny. „Ale prosím tě honey, vidím jak se červenáš." Odpoví a já to vzdám a jdu k němu, otočím se zády a svléknu si vše kromě spodního prádla.

Slyšela jsem jak se mi Wesley směje. A tak jsem sebrala všechno svoje sebevědomí a otočila se. Vlezla jsem dovnitř a byl to úžasný. Ve vířivce jsem nebyla straně dlouho.
Navázala jsem očí kontakt s Wesem. Díval se na mě s vážným pohledem. Hrozně mě to rajcovalo.
(Tahle písnička mi prostě připomíná ten pocit, kdy chcete být sebevědomí.❤️)

Šla jsem blíž k němu. Své ruce jsem spojila nad jeho krkem a on vzal mé nohy a obmotal je holem svého těla. „Odpuštěno ?" Zeptá se když se naše rty dotýkají. Nic mu neřeknu a místo toho ho dlouze políbím. Když se odtáhnu usměje se. „Beru to jako ano." Šeptne a přitáhne si mě blíž k sobě.

Začne mi pusinkovat krk a rukou mi hladí po zádech. Dostane se až k rozepínání mé podprsenky. Nakonec mi ji rozepne a sundá. Koukne se na mě a zkousne si ret. Už se nestydím. Případá mi to úplně normální. Najednou se rozsvítí v domě. Rychlejší koukneme co se děje a zjistíme, že se Dennovi rodiče vrátily. „Já myslela, že nemají přijít ?!" Zděšeně řeknu. Wes rychle výjde ven. „Musíme vypadnout." Taky vylezu ven a vezmu si svoje věci, ani se nestihnu obléct a Wes mě chytne za ruku. „Počkej. Mám tam podprsenku." Ukážu na vířivku ve které plavala. „To je teď jedno." Rychle odpoví a vede mě k plotu.

To si tě mě dělá srandu. Rychle jsem na sebe přehodila mikinu. Wes už byl dávno na druhé straně a pomohl mi za ním. Potichu se dostaneme k jeho autu a když odjedeme pryč začnu se hrozně smát. „Tohle bylo nejhořší rande vůbec." Řeknu mezi smíchem. „Haha fakt vtipný" Protočí oči. Chudák řídil bez trička, ale mě to samozřejmě vůbec nevadilo.

„Chceš ehm zavést domů ??" Zeptá se. „Ještě je brzo. Domů rozhodně nechci." Nevím co s Carou. Co ji mám říct. Co bude říkat ona. No prostě domů ještě nechci. „Tak se zajedeme převléct a pak něco vymyslíme ?" Zeptá se a já kývnu na souhlas. 
Wes nejdřív zajel k sobě domů a pak jsme jeli ke mně. Naštěstí jsem nikoho nepotkala, ani Caru.
Pak jsem nastoupila do auta a my jeli. Ani jsme nevěděli kam. Skončili jsem ve městě. Prostě jsme se držel za ruce a chodili. Byla už tma a ulice přestaly být plné. Bylo to hrozně fajn. Jen my dva, žádné drama, žádná Cara. Jen já a on.

„Nikdy bych nečekala, že budu s tebou

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Nikdy bych nečekala, že budu s tebou." Začnu. „Jak to myslíš??" Zeptá se Wes a zastaví se. „No když jsi chodil s mojí sestrou, byl jsi prostě jen blbec, který si myslí jak velký je král." Pousměju se. „Ale já jsem král." Usměje se a já protočím oči, „ A ty jsi moje královna." Dodá a já se uculím.

„Jsi pro mě moc Beth. Chci aby jsi to věděla" zvážní, stoupne se naproti mě a chytne mě za ruce. „A věřím, že nakonec všechno bude dobré." Usměje se.

Další hodinu jsme se jen tak přicházeli až jsem začala být unavená. „Zavezu tě domů." Řekne Wes a my nastoupíme do auta. Cestou posloucháme písničky. Když dojedeme na naší ulici uvidíme před mým domem policejní auta.
„Kurva." Šeptne Wes.

Chvilku přemýšlela jestli ujedeme, ale policajti nás viděli, takže to by ničemu nepomohlo. Wes zaparkuje auto a když vystoupí, policajti se k němu přiblíží. "Ruce nad hlavu !" Křikne jeden a Wes ho poslechne. „Co je co se děje ?" Zeptám se jich, ale oni mě ignorují. Místo toho se jeden na Wese vrhne a nasadí mu pouta. To mě totálně naštve. „Tak co se děje ?!" Řeknu ještě vic nahlas. „Slečno, byl nahláš za násilí a únos vaší sestry." Řekne a mě se zastaví srdce. Oči se mi zalijí slzami. Můj pohled se střetne s Wesem. „Bude to v pohodě." Šeptne a já chci jít za nim, obejmout ho a už ho nepustit, ale další dva policajti mě zarazí. „Pusťte mě !!"Štěknu. „Beth." Zavolá Wes. „Bude to v pohodě. Miluju tě." Dodá a já se přestanu snažit. Místo toho jen hloupě stojím, brečím a sleduju jak ho vezou pryč.

1. MÍSTO !!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Mně se chce hrozně moc brečet. Strašně moc vám děkuju ❤️❤️❤️❤️😍😍 miluju váš ❤️❤️❤️❤️❤️

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat