•47•

22.1K 785 61
                                    

Vracím úder Caro

„Je mi to líto Beth." Řekne smutně Wes a zmizí pryč. Okamžitě si zakryju pusu a z očí se mi spustí slzy. Otočím se na Cama a ten mě obejme.

Jeho objetí jsem ještě minutu. Pak se odtáhnu a setřu si silzy. „Teď jsem se fakt nasrala." Řeknu a výjdu pryč. „A co chceš dělat ?" Zeptá se Cam, který se objeví za mnou. „Vem mě domů." Řeknu když nastartuje auto.

„Začínám se tě bát Beth" řekne Cam a já se Usměju.
Když dojedeme před můj dům, vystoupím. „Počkej tady." Zavřu za sebou dveře a jdu ke dveřím. Jsem tak zapálená do svého plánu, že ani nevím jestli výjde. Třeba se to vsěchno zase posere.

Vejdu dovnitř. Rodiče jsou doma, ale našteští si mě nevšimly a já mohla jít po schodech nahoru. Ani jsem nezaťukala a vlezla do pokoje Cary. „Co si kurva myslíš, že děláš ?!!" Křikne. Leží na posteli a na něco kouká. „Chci aby jsi zrušila tu žalobu na Wese." Řeknu v klidu a ona se začne smát. „Tak to určitě neudělám. Ať třeba zhnije za mřížemi." Štěkne a já se Usměju. „Být tebou tak si to rozmyslím." Vytáhnu telefon a pustím ji video, kde si to rozdává s 4 klukama. Asi vám nebudu říkat detaily, ale ani jeden z nich nebyl Wes, takže mám důkaz, že ho pdováděla.

„Rodiče by určitě nebyly rádi, kdyby to viděli že ??" Usměju se a schovám telefon. „Od kdy si taková mrcha Beth?" Zeptá se mě. „Já a mrcha ? Ne, ale pomstychtivá Jo." Dořeknu a čekám na její reakci. „Je mi to jedno. Dělej si co chceš". Ušklíbne se. „Tak já to jdu ukázat mámě s tátou Jo ?" Usměju se. „To už nebudeš jejich holčička." Otevřu dveře a výjdu ven. „Ach bože...dobře no...zruším to." Zastavím se a otočím se za ní. „Hned teď." Řeknu a ona protočí panenkama. „Fajn." Vytáhne telefon a vytočí číslo policie.

Když žádost zruší, pořádně si oddechnu. „Tohle ti neprojde Beth." Řekne když se dám na odchod. „Věř mi, ještě jsem ani nezačala." Dodám a odejdu pryč.
Před domem na mě pořád čekal Cameron. Sednu si do auta a on se na mě podívá. „Tak co ??" Zeptá se. „Otoč to, jedeme pro Wese." Kouknu na něj a Usměju se. „To jako fakt ?! Jak jsi to udělala ?"

„Použila jsem svoji tajnou zbraň." Pousměju se a Cam nastartuje. Když dojedeme ke stanici, rychle vystoupíme a zrovna když se chystáme jít dovnitř, dveře se otevřou. Na schodech stál Wes a když nás uviděl udiveně se usmál. Nedokázala jsem to vydržet a tak jsem se k němu rozběhla a skočila mu do náruče. On mě chytl za nohy a vyhoupl mě na sebe. Svoje nohy jsem si obmotala kolem jeho těla. Silně jsem ho obejmula a on mě objemul ještě silněji. „Konečně." Šeptnu a kouknu se mu do očí. „Jak jsi to dokázala ?" Zeptá se. „Našla bych jakýkoli způsob aby jsem tě z tama dostala." Usměju se, Wes se kousne do rtu a pak mě políbí. Byl to dlouhý polibek, který mi strašně moc chyběl.

Když jsem se dostala z jeho objetí. Cam se s Wesem přivítal a pak jsme všichni nastoupili do auta. „Tak to chce udělat pořádnou párty ne ??" Zeptá se v půlce cesty Cam. Wes se Zasměje „To určitě." Odpoví.

Když jsme na místě vystoupíme a jdeme dovnitř. Všichni se s Wesem pořádně přivítají a taky se zeptají jak jsme ho dostali ven. Bylo mi blbé říkat, že jsem vydírala svoji starší sestru, ale bohužel tak to bylo.

Po hrozně dlouhé době další díl. Snad se vám i tak líbil 💗 -Beth

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat