•22•

31.4K 911 56
                                    

Noc s ním

Vylezli jsme z jezera a já si svlékla svoji mikinu. Musím říct, že mi byla fakt zima. Za to Wes se v pohodě promenádoval bez trička. „Mám nějaké suché oblečení v autě." Řekne když mě uvidí, jak se třesu zimou. „Tak na co čekáme ?" Řeknu a jdu k autu.

Wes mi z kufru vytáhne svoji mikinu a tepláky. Asi to měl na tělocvik. Na nic jsem nečekala a výslékla se. Wes sice čekal na svém místě v autě, ale stejně jsem vydělá jeho pohled v zrcadle a proto jsem si nevyslékla spodní prádlo, i přes to jak mokré bylo.

V jeho oblečení, které mi bylo strašně velké takže jsem vypadala jako strašák, jsem si sedla vedle něj. „Moje oblečení ti vážně sluší." Zasměje se a nastartuje auto. Cestou už se začne stmívat a když dojedeme k mému domu, je už úplná tma.
Wes zastaví auto a otočí se na mě. Je to mezi náma dost divné. „Ehm to oblečení ti zítra vrátím." Řeknu a začnu vystupovat. „Jak to teď bude ?" Zeptá se mě, ale já se na něj jen otočím, Usměju se a odejdu pryč.

Wes odjede pryč a já otevřu dveře od domu. Vlezu do svého pokoje a nabyju si telefon. Snad mamka nebude moc naštvaná.
Nikdo není doma, takže Cara je ještě v kině. Zajimálo by mě co říkala na to když Wes nepřišel.

„Bože já ho fakt zabiju." Uslyším z dola a mně dojde, že to je Cara. Chce se mi hrozně smát, ale když se objeví v mém pokoji, už takovou chuť nemám. „Kde jsi s tím Wesem až jela ?! To ti není trapný na něj mluvit po tom, co se dozvědělo,že váš vztah byl fake ?? Je mi jasný, že to bylo kvůli tomu, aby mě Wes dostal zpátky." Usměje se a já mám chuť ji jednu vrazit, ale pak se zarazí a koukne na mě. „To je jeho mikina ?? Ty jsi vážně nemožná. Ukradla jsi mu jeho oblečení ? Uchylko." Zasměje se. „Dej mi ji !?" Řekne a já Zvednu obočí. „Dělej ! Vrátím mu ji."

Nechtěla jsem, aby něco tušila, a tak jsem ji tu mikinu podala. Naštavě odešla pryč a já se šla převléct do svého velkého trička. Mokré a špinavé oblečení jsem dala rovnou do pračky.

Unaveně jsem si lehla do postele a přemýšlela jsem jaký film si mám pustit. Mezi tím jsem zavolala mámce a našla nějakou dobrou výmluvu, proč jsem neměla telefon a nezavolala ji.

Nakonec jsem se zabalila do peřin a koukala se na pravou blondýnku. Tenhle film jsem vždycky milovala. Asi protože mi dodal nějaké sebevědomí. Ke konci filmu už jsem pomalu zavírala oči, když v tom uslyším bouchnutí okna. Rychle se sednu. „Dane ?? To jsi mi nemohl napsat ?" Řeknu a sleduju tmavou postavu v mém pokoji.

„Nejsem Dan." Řekne a já rychle zapnu lampu na mém nočním stolku. „Wesley ?? Co tu děláš ?" Zeptám se zmateně a on jde blíž ke mně. Sednu si na kraj postele. „Neopověděla jsi mi na otázku." Řekne a já začnu přemýšlet jakou otázku myslí. „Kvůli tomu mě budíš ?" Zeptám se a pokrčím obočí.

„Chci to vědět. Mám to v hlavě zamotaný." Zvážní. „Ale vždyť spolu už nechodíme. Návíc, náš vztah byl falenšný. To si nepamatuješ ??" Zeptám se ho a u toho se straně usmívám.
„A byl falešný ?" Zvedne flirtovně obočí, rychle se ke mně nahne a spojí naše rty. Začne s nimi pomalu pochybovat a já se přidám. Je to mnohem silnější než kdy jindy. Je to touha, protože po sobě oba toužíme ať děláme co děláme.

Wes mě vezme za pas a přitáhne si mě na svůj klín. Sednu si na něj obkročmo. Pořád se líbáme. Wes mě drží za pas s já držím jeho konečky prstů. Vezmu jeho lem trička a přetáhnu mu ho přes hlavu. Prohlédnu si jeho vypracované tělo a prstem projíždím jeho tetování na hrudi. Pak do něj strčím, takže si lehne na postel. Překvapeně se na mě usměje. Nakloním se k němu a políbím ho. Ucítím jak se usmívá a odtáhnu se. Vezme mé tričko a vyslíkne mi ho. V ten moment jsem před ním jen v podprsence a já si zakryju hruď.

Wes se zamračí, vezme mé ruce a dá mi je podél těla. „Si krásná, nemusíš se stydět." Šeptne a jediným tahem se objevila pod ním. Wes se na mě laškovně podívá a začne mi pusinkovat břicho. Ucitím jak se červenám a doufám, že to Wes nepozná. „Jsi tak sladká, když se červenáš." Nahne se ke mně a šeptne mi do ucha.

„Beth ?? Jsi doma srdíčko?" Ozve se za dveřmi. Vyděšeně se na sebe s Wesem koukneme. „Ano,počkej chvilku..." začnu a Wese schovám za sebe pod peřinu. „Můžeš." Křiknu a moje máma vstoupí dovnitř.
„Promiň. Už jsi spala ? Jen jsem tě chtěla pozdravit." Začne „Ale v pohodě." Usměju se na ni. „Zítra budu doma, tak si můžeme udělat společný den." Řekne a já kývnu na souhlas. „Mám tě ráda. Dobrou." Řekne a odejde pryč.

Ještě chvilku počkám, jestli náhodou ještě nedojde. Mezitím Wes obmotá kolem mně své silné paže. Odkryju peřinu a lehnu si vedle něj.

„Co to semnou jen děláš

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Co to semnou jen děláš." Řeknu a začnu si hrát s jeho vlasy.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat