•16•

30.6K 857 38
                                    

Nemusí vědět, že do toho zase spadl." Šeptne Cameron a já se na ně zmateně kouknu. Do čeho zase spadl ?"

Proč Wesi ?

Zeptám se a kluci mlčí. Začnu o tom přemýšlet a pak mi do dojde.„Snad nemyslíte drogy ?" Vyděšeně se na ně kouknu, ale oni neodpoví. Už mě to vážně štvalo. „Noták ! Musíte mi to říct. Hlavně protože je to kvůli mě." Řeknu trochu nepříjemně. Nejdřív se na sebe koukají s pak se na mě otočí. „Až zjistí, že jsme ti to řekli, tak nás zabije." Začne Cameron. „Jednou jsme si na párty dali něco silnějšího. Bylo to jen jednou pro zábavu."

„Jako trávu ?" Zeptám se nejistě. „Ne. Prostě hodně hodně silný drogy. Vlastně jsme to dost míchali. Bylo to tak před 3 roky. Wes začal každý den, byl na tom úplně závislí, ale pak se konečně nějak zpamatoval a začal chodit s tvou sestrou. No a jelikož jsi ho teď odkopla...."
„Já ho neodkopla, vůbec nic nevíte." Štěknu. „Jo a proto jsi tu s ním." Ukáže na Rosse.

Sakra. Nechala jsem ho čekat až moc dlouho. „ To není vaše starost." Řeknu tiše a vrátím se zpátky k Rossovi. „Promiň." Sednu si za ním. „kamarádi ?" Zeptá se a já se pousměju. „Tak bych je nenazvala." Dopiju svoji kávu a zaplatím za ni.

Když ji dopije i Ross, odejdeme pryč. Celou cestu domů myslím na Wese. Je pravda to co kluci říkali ? „Jsem rád, že jsme se sešli." Řekne mi Ross u mého domu. „To já taky. Bylo to fajn." Usměju se. Chvilku na sebe jen tak koukáme a najednou se ke mně Ross začne naklánět. „Tak zase někdy." Odskočím od něj a jdu ke dveřím. Ross se na mě zmateně podívá, ale pak se usměje a rozloučí se semnou.

To mi opravdu chtěl dát pusu ? A opravdu jsem ucukla ? Vždyť to je můj sen už roky. Proč jsem to udělala ? Pravděpodobně cítím vinu skrz Wese a dokud si s ním nepromluvím, tak ji budu cítit pořád.

Napadne mě, že bych mohla zavolat Cameronovi, aby mě za ním vzal, ale pochybuju, že by to pro mě udělal.

I tak jsem mu napsala a čekala na jeho odpověď v mém pokoji. Dovnitř vleze naštvaná Cara. „Co jsi mu to jen udělala ? Víš jak těžké pro něj bylo přestat ?" Křikne na mě. „Odkdy se ty o něj staráš?" Zeptám se, když odepisuju Cameronovi. „Vždy jsem se starala. To ty ne." Štěkla, ale já fakt neměla náladu odpovídat.

Místo toho jsem přemlouvala Cama a nakonec se mi to povedlo. Když Cara řekla vše co chtěla, odešla pryč a já taky.
Počala jsem před domem na Camerona a když
přijel sedla jsem si vedle něj. „Jen aby jsi věděla, Wes nebude rád." nastartuje a rozjede se.

Došlo mi, že Wes nebude doma, ale netušila jsem, že mě zaveze na kraj města

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Došlo mi, že Wes nebude doma, ale netušila jsem, že mě zaveze na kraj města. Cam zaparkoval před velkou budovou. Vypadala dost opuštěně. Až na pár aut, které parkovaly před budovou. Jedno z těch aut bylo Wese. Dobrý, takže mám jistotu, že mě opravdu bere za Wesem.

Oba vystoupíme z auta a vydáme se do budovy. Projdeme tmavou chodbou. Měla jsem hrozně divný pocit v břiše. Když Cam otevře dverě vejdeme do místnosti kde jsou někteří kluci z jeho party. Brandon, Nick i Edwin. Všichni vypadali dost překvapeně když mě uviděli, ale i tak mě pozdravili.

Místnost pohltil kouř z cigaret. Musela jsem si zacpat nos, protože to strašně smrdělo. Prošli jsme další místností kde hrála hudba. Bylo tam dost lidí a to i některé holky ze školy.
„Někde tady bude. Já ještě musím jít pro Denna." Řekne a odejde pryč.

Začnu se koukat kolem sebe, ale nikde ho nemůžu nájít. Pak uvidím skupinu lidí v rohu.
Všichni mají kolem sebe stříkačky a mě se udělá špatně.

Pak ale uvidím Wese. Má podlité oči krví a vlasy rozhozené do stran. Najednou se mi do očí nahrnou slzy. Takže to je pravda. Uvidím partu se stříkačkama a ještě víc se rozbrečím. Za tohle můžu já.

Můj pohled se střetne s Wesem. Dojde ke mě. „Co tu děláš ?" Zeptá se docela nepříjemně. Já mlčím. Nedokážu nic říct. „Musíš s tím přestat Wesi." Řeknu a on se Zasměje. „Nemusím dělat vůbec nic. A teď jdi." Řekne a dá se na odchod. „Ne!" Křiknu a chytnu ho za ruku a přitahnu ho k sobě. „Můžeš si semnou promluvit ?" Chytnu ho za tvář a prohlédnu si ho.

„Není o čem

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Není o čem." Odtáhne se. „Ale je. Prosím." Poprosím ho a čekám co mi řekne.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat