•31•

28.3K 900 130
                                    

Vždyť si říkáme úplně všechno. To už nejsme nejlepší přátelé ?" Smutně se na mě koukne a já začnu přemýšlet.

Konečně doma

„Dej mi 10 minut. Pak ti všechno řeknu." Řeknu a rychle odejdu pryč. V pokoji už jsou jen věci holek. Kde jsou ?? Nemohla jsem nad tím dlouho přemýšlet, protože jsem si musela zabalit svoje věci. Opravdu jsem to stihla do 10 minit, vlastně i míň. Věci jsem si už rovnou vzala sebou.

Před hotelem na mě čekal Dan. Seděl zády ke mně na lavičce. Něž jsem došla k němu přemýšlela jsem jak vlastně začnu. Když k němu dojdu, posadím se naproti.

„To jsi rychlá." Zasměje ses vypne telefon. Začnu tím jak jsem zamilovaná do Wese. Opravdu jsem mu řekla všechno. Věřím mu, víc než komukoli jinému, vím že to pochopí.

Do 5 hodin jsme se o tom bavili. Dokonce i o plánu jak zastavit Caru. „Takže jsme přešli z týmu Ross na tým Wesley." Zasměje se Dan a já ho jemně bouchnu do ramene.
Pak se k nám přidala naše aktuální parta. Samozřejmě jsme změnili téma.

Po 5 hodině jsme všichni nastoupili do autobusu. Samozřejmě jsem čekala, kdo si za mnou sedne, protože Alex seděla s Max, Corbyn seděl s Zachem a Daniel si zase sedl za svoji budoucí holkou.

Uviděla jsem jak ke mně míří Ross. Ach ne. Ten ne prosím, zachovala jsem se k němu zle. Už to opravdu vypadalo, že si za mnou sedne, ale najednou se z někama vynořil Cameron. Rychle se sedl vedle mě. „Sorry kámo. Obsazeno." Usměje se a on zmateně odejde pryč.

„Ehm..." zmateně se na něj podívám. „Wesley." Řekne a já se podívám dopředu na Wese. Okamžitě mu pošlu zprávu.
Já; Vážně ? To už je moc ne ?

Hned mi na to odepíše.

Wesley: No co. Musím si tě hlídat.

Nad jeho zpávou se usměju. Zbytek cesty spím. Probudí mě Cameronův hlas. „Jsme tu." Řekne a vstane. Já taky vstanu a líně výjdu z autobusu.

Domů jdeme s Danem. Cestou se bavíme o plánech do budoucna. „Musíme někam zajet." Řekne a já se Zasměju „Tenhle výlet ti nestačil ?" Zeptám se a on pokrčí obočí. „Opravdu Beth ? Já myslel něco víc jako je New York nebo Čína. Nebo ostrovy Bora Bora." Začne jmenovat. „Tak to začni šetřit borče." Poplácám ho po rameni, když se objevíme na naší ulici.

Před domem se rozloučíme. Najednou se u mého domu objevil Wes v autě spolu s Carou. Protočím otráveně oči a vejdu dovnitř. Myslela jsem, že už naši budou spát, ale oba leželi v obýváku a dívali se na nějakou kriminálku. „Ahojte." Pozdravím je. Vypadají hodně překvapeně a já se jim nedivím. „Ahoj Beru. Co tu děláš ?" Zeptá se táta, a v tom dojde i Cara. „Ani se neptejte. Zrušili nám zítřek." Řekne Cara a pak odejde.

Já si sednu mezi rodiče a ještě chvilku se dívám. Po hodině začnou oba hrozně chrápat a proto odejdu pryč. Vezmu si věci, výjdu schody a projdu do mého pokoje. Po tmě položím věci na zem a rožnu (zapnu ? :D) světlo, otočím se a hrozně moc se leknu.
Uvidím Wese, který sedí na zemi. „Sakra! Co tu děláš?" Šeptnu a zavřu dveře.

 „Sakra! Co tu děláš?" Šeptnu a zavřu dveře

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Musel jsem se přijít rozloučit." Řekne a usměje se jako sluníčko. „Ty opravdu jen a jen riskukeš." Řeknu a udělám si culík. „Miluju riskovaní." Odpoví a vstane. Vezme mě za ruky a přitáhne si mě k sobě. „Musím se jít osprchovat." Šeptnu a odtáhnu se. „Můžu s tebou ?" Zeptá se, když si si vezmu ručník. „To určitě." Ironicky odpovím a otevřu dveře, otočím se na něj a pošlu mu vzdušnou pusu.

Pak potichu zavřu dveře a vlezu do koupelny. Vysleču se a oblečení hodím do špiňáku. Vlezu do sprchy a pustím si teplou ne-li horkou vodu. Je to opravdu uklidňující pocit. Prostě jen tak stát, nechat se unášet kapkami vody a nepřemýšlel nad ničím.

Uslyším jak někdo otevře dveře. „Haló ?" Raději se zeptám. Nikdo mi neodpoví. Cara to být nemůže, mamka s taťkou spí takže.....
„Wesley ?!" Otevře dveře od sprchy a vleze dovnitř. Nemám odvahu se na něj podívat. Otočím se k němu zády a nervózně si prohrábnu vlasy.

„Nemusíš se stydět honey..jsi krásná." Šeptne mi do ucha, když se jeho tepláky kůže dotkne tep mé. Objeme mě kolem pasu a začne mě hladit.
Pak si mě pomalu začne točit k sobě. Pořád se koukám dolů a když uvidím jeho nohy, vezme mě za bradu a zvedne mi ji tak, že se mu dívám do očí.

❤️❤️❤️ Jen tak náhodou se podívám na fanfikce a uvidím svůj příběh na 3. místě !!! Jakože cože ??? Fakt vás miluju ! ❤️❤️❤️

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat