•25•

30K 902 69
                                    

Já si vezmu oblečení a převleču se.

Výlet part 2

Spolu s Alex a Max jdeme dolů. Cestou potkám Dana a jeho dva nové kamarády. „Ahoj, já jsem Corbyn." Pozdraví mě blonďák.

„Já jsem Zach

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Já jsem Zach." Řekne hnědovlasý, který mi Zamával.

Tvořili jsme takovou partu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tvořili jsme takovou partu. Všichni jsme si stoupli před hotel a čekali. Většina lidí už tam byla. Dokonce Wesley s Carou a jejich partou.
Snažila jsem se na ně nekoukat a tak jsem se bavila s novými přáteli.

Pak přišla učitelka a mi šli směr hlavní námeští. Město se mi opravdu líbilo. Všude bylo plno lidí a to já fakt nemám ráda.

Cestou jsme se všichni smáli a povídali si. Když jsme došli na náměstí. Prošli jsme nějaké památky a pak jsme až do 9 večer dostali volno.
Takže jsme si prošli všechny obchody s taky stánky.
Byla to pravdu sranda. S Alex a Max jsme šli i do obchodů s oblečením a dost nás překvapilo, když šli kluci taky. Nakonec si Dan koupil víc věci něž já.

Kolem osmé hodiny mi začal zvonit telefon. Kouknu kdo to je a opravdu mě to překvapí. „Camerone ?? Co se děje ??" Zvednu to s zeptám se. „Máme menší problém Beth..," začne a já si sednu na lavičku.
„Wes...vzal na výlet nějaký matroš. Začínáme se o něj bát. Říkáme mu aby přestal, ale on nás neposlouchá. Pořád mele jak to s tebou posral a že ho Cara vidírá nebo co....můžeš přijít ??" Vydá to ze sebe s já si zděšeně zakryju pusu.

„Jsme v baru, který se jmenuje Feel it." Řekne a já si to najdu na GPS. „Hned jsem tam." Odpovím a zavěsím.

Vstanu z lavičky a řeknu všem, že musím něco zařídit. „Budeš v pohodě ??" Zeptá se Dan a já kývnu na souhlas.

Pak se podívám do map a zjistím, že to taky na námeští. Projdu kolem všech stánku a lidí, když v tom na mě někdo zavolá. „Hej Beth." Je to Ross, který se blíží ke mně. „Všude jsem tě hledat." Zasměje se. „t Máš teď čas...chtěl jsem se tě no..." nervózně se poškráme na hlavě.

„Chtěl jsem se tě zeptat na nás." Vykulím oči. On chce probrat nás !! Celá znervózmím, ale pak mi dojde, že nic necítím. O tomhle jsem vždy snila. Mám zůstat a poslechnout Rosse ?? Nebo mám pomoct Wesovi ??

„Promiň Rossi opravdu...musím honem pryč. Někdo mě moc potřebuje...." smutně se ne něj kouknu a odejdu pryč. Jsem fakt hrozná.
Jak jsem mu to mohla udělat ??? Vždyť je hodný a správný kluk. Místo toho utíkám za egoistickým blbcem, který je závislí na mé populární sestře.

Dojdu do baru a hledám Cama. „No konečně." Ozve se a vezme mě za ruku. Táhne mě do oddělené místnosti kde jsou kluci a nakonec uvidím i Wese. Vypadá úplně stejně, když jsem pro něj byla v té budově.
Seděl na židly a když mě uviděl, Zamračil se.

„Co tu chceš ?" Zeptá se

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Co tu chceš ?" Zeptá se. „Myslím, že si musíme promluvit." Začnu a jdu blíž k němu. Ve skutečnosti vůbec nevím co mám dělat a jak mu pomoc, ale tak nějak to zkusím.
„Ale já nechci." Štěkne, ale mě to nezajímá. „Moje sestra tě vidírá ?!" Zeptám se a na suchu polknu.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat